Arama sonuçları: *

1. 19fenerlibey07

Yardım THH Haklı Bulundum. Hepsiburada Oyalıyor

Karara itiraz etmeyip ürünü teslim ettiler
  2. 19fenerlibey07

Yardım THH Haklı Bulundum. Hepsiburada Oyalıyor

Merhabalar , Hepsiburada üzerinden bir tane 3d yazıcı almıştım. Ürünün faturası kesildi ve tarafıma kargolandı. Kargo geldiğinde içinde yazıcı olmadığını anladım ve açarken video kaydı aldım. İçinden çanta çıktı. Tabi bu durumu MH bildirdim ve değişim talep ettim. Tek yaptıkları para iadesi...
  3. 19fenerlibey07

Trendyolun sattığı Fenerbahçe forması orijinal mi?

Hocam taraftar forması replica diye geçer asıl orjinal formalar oyuncuların giydigidir. Onlar 3.5 4 bin TL
  4. 19fenerlibey07

Trendyolun sattığı Fenerbahçe forması orijinal mi?

Orijinaldir hocam çakma satmazlar ama Türk bayrağı basılı olmayabilir. Fiyat iyi bu arada. Bende olmasa alırdım :)
  5. 19fenerlibey07

orijnal gibi gösterilip sahte satılan kitabı iade edebilimiyim

tabii ki de edersin. iade talebi oluştur gerekli açıklamayı yap kabul edilecektir
  6. 19fenerlibey07

🔥YOK ARTIK! BENZİNE YİNE ZAM GELİYOR!🔥

Nankör olmayın!! Avrupa'da en ucuz benzin bizde. Birazcık Reisimize minnet edin. Nice zamlara
  7. 19fenerlibey07

🔥 DOĞALGAZA %224 ÖTV ZAMMI GELDİ!

Tayyibin g.tünün gılı olayım
  8. 19fenerlibey07

Amazon Prime Day nedir? mantıklı mı?

Sadece 8 TL'ye hem kargo bedava alt limitsiz ürünler alıyorsun hem prime videoda film ve dizi izliyorsun hemde prime gaming bedava oyunlar alıyorsun güzel oyunlar ve ayrıca çok iyi indirimler oluyor bence rakipsiz indirimler yapıyor yararlanmak için üye olman gerekiyor
  9. 19fenerlibey07

Hepsiburada rezilliği

Amazon bunu çok yapıyor hatta aldığın ürün daha sonra indirime girerse o farkı bile veriyorlar
  10. 19fenerlibey07

❌İndirim Bitti! Puma Ayakkabı 283 TL

aynen bugünlerde bu kadar orjınal uygun ayakkabı zor denk gelir
  11. 19fenerlibey07

aynen öyle hayırlı olsun
  12. 19fenerlibey07

45 bitmiş 46 da yoktu
  13. 19fenerlibey07

ben çektim bir tane beğenmezsem iade ederim bu fiyatlara çakmalar satılıyor artık
  14. 19fenerlibey07

Beğenen alabilir iyi fiyat https://www.amazon.com.tr/dp/B081R1735P/ref=cm_sw_r_apan_i_dl_466KA1FJAP0HE2AYFWW9?_encoding=UTF8&psc=1
Top Bottom