.RBO.
80+ Silver
hepsiburadadan bu kitabı aldım ve kitap sahte geldi fotokopi cihazından basıp satmışlar iade edebilirmiyim
hocam adamlar a4 e basıp göndermişler int de pdf var gider kızılayda 50 ye bastırırım 300 verdim ayıpDüşük kalite baskı olabilir.
hocam hangi numaraya yazacağım birde kitap satıcısına yazıyımmı ürün sahte diye yani birde çok pahalı 300 tlWhatsapp müşteri hizmetlerine yaz daha iyi olur. Sahte olduğunu da belirt yardımcı olurlar.
+90 850 252 4000 Whatsapptan direkt müşteri hizmetlerine yaz. Sahte olduğunu belirterek iadeni iste. Fotoğrafları da gönder. Satıcıya hiç yazma direkt wp üzerinden ilerle.hocam adamlar a4 e basıp göndermişler int de pdf var gider kızılayda 50 ye bastırırım 300 verdim ayıp
Mesaj otomatik birleştirildi:
hocam hangi numaraya yazacağım birde kitap satıcısına yazıyımmı ürün sahte diye yani birde çok pahalı 300 TL
kitap herkese aynı gitmiş bu arada yorumlara bakarsanız eğerhayır kitap aynı ama sahte Alıntıyı görüntüle
hocam bu kitabın orjinal olma ihtimali 0 içi a4 kağıt ve baskısı hafif dışı da hafif kalın mat karton gibi bir şey orjinalinin üstü parlıyor ve diğer dil kitapları gibi parlak kaliteli kağıtkitap herkese aynı gitmiş bu arada yorumlara bakarsanız eğer
Kuşe kağıt baskılı bir yorum var sadece o orijinal muhtemelen. Arkadaşın kitabı bariz sahte.kitap herkese aynı gitmiş bu arada yorumlara bakarsanız eğer
iade direkthocam bu kitabın orjinal olma ihtimali 0 içi a4 kağıt ve baskısı hafif dışı da hafif kalın mat karton gibi bir şey orjinalinin üstü parlıyor ve diğer dil kitapları gibi parlak kaliteli kağıt
300 tl verdim gider pdf sini alır Kızılay da 50-100 tl ye bastırırım ne uğraşıyorum ki ayrıca sahte kitap satmak suç birde internetten satıyorlar alanlarda durumu kabulleniyor bakalım şimdi bunu alacağım https://www.trendyol.com/cornell-un...e-p-758053708?boutiqueId=61&merchantId=846401iade direkt