Neler Yeni

Hepsiburada rezilliği

B0ateng

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Görkem gün

siburadasubscribe

Hepsiburada Dolandırıcılığı Ürünü daha pahalıya almam için iade edildi​

0görüntüleme
Görkem
Görkem5 saat önce
Hepsiburada Dolandırıcılığı Ürünü daha pahalıya almam için iade edildi

Linkinden Hepsiburada satıcısından bu ürünü ayın 4 ünde 2.999 TL'ye satın aldım.
Ürün bana ölü pikselli şekilde geldi. Bende ürünü geri gönderdim değişim olsun diye özellikle Hepsiburada'yı arayıp bu isteğimi söyledim kendileri. "bu konuyla alakalı Ticket açtık umarım olumlu sonuçlanır deyip. Eğer aksi olursa iade alınırsa ürünün sizde eksi olan parasını size göndereceğiz dediler bende tamam dedim ve kapattılar". Ama bana 200 TL vereceğiz 250 TL vereceğiz demediler ne kadar eksikse tamamlarız dediler
Ardından ürünüm bugün 6.09 da iade edildi mesajı geldi bende hemen Hepsiburada'yı arayıp ürünün şu tarih itibariyle 4.000 TL'ye satıldığını ve eksik olan 1000 TL yi istediğimi söyledim kendileri konuyla alakalı tekrar Ticket açıyorum dedi ve ardından beni müşteri temsilcisi yetkilisi galiba onlar arada üst rütbeden
Kendilerinin bana söylediği tek şey size 30 gün geçerli 250 TL kupon verebilirim en fazla dediler. Ürün şu an itibariyle 4000 TL ben hayatımda böyle rezillik görmedim. Ürünü pahalıya satabilmek için değişim yapmadılar tekrar söylüyorum ürün ölü pikselli çıktı benim hatam değildi. Bana deselerdi en fazla 250 TL kupon vereceğiz diye ben zaten ürünü 3bin tl'yken tekrar satın alırdım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

IMG-20220905-WA0014.jpeg

MuratAbiGF Fedaisi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,214
İsim
İlker
İlgilendiği Kategoriler
Ekipmanlar,Sistem Parçaları,Teknik ve Yazılımsal Sorunlar vb.
Instagram
ahmetkayaofficial01
Discord
Ahmetkaya#9513

siburadasubscribe

0görüntüleme
Görkem
Görkem5 saat önce

Linkinden Hepsiburada satıcısından bu ürünü ayın 4 ünde 2.999 TL'ye satın aldım.
Ürün bana ölü pikselli şekilde geldi. Bende ürünü geri gönderdim değişim olsun diye özellikle Hepsiburada'yı arayıp bu isteğimi söyledim kendileri. "bu konuyla alakalı Ticket açtık umarım olumlu sonuçlanır deyip. Eğer aksi olursa iade alınırsa ürünün sizde eksi olan parasını size göndereceğiz dediler bende tamam dedim ve kapattılar". Ama bana 200 TL vereceğiz 250 TL vereceğiz demediler ne kadar eksikse tamamlarız dediler
Ardından ürünüm bugün 6.09 da iade edildi mesajı geldi bende hemen Hepsiburada'yı arayıp ürünün şu tarih itibariyle 4.000 TL'ye satıldığını ve eksik olan 1000 TL yi istediğimi söyledim kendileri konuyla alakalı tekrar Ticket açıyorum dedi ve ardından beni müşteri temsilcisi yetkilisi galiba onlar arada üst rütbeden
Kendilerinin bana söylediği tek şey size 30 gün geçerli 250 TL kupon verebilirim en fazla dediler. Ürün şu an itibariyle 4000 TL ben hayatımda böyle rezillik görmedim. Ürünü pahalıya satabilmek için değişim yapmadılar tekrar söylüyorum ürün ölü pikselli çıktı benim hatam değildi. Bana deselerdi en fazla 250 TL kupon vereceğiz diye ben zaten ürünü 3bin TL'yken tekrar satın alırdım.

Alıntıyı görüntüle
Lenovo G24-20 al daha güzel o

ALADDİN ÇAKICI

80+ Silver
Hepsiburada sapıttı yaptığı çekilişle milletti soyuyor yazik

poyrazsan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
144
İsim
POYRAZ AFŞAR
Senin dediğin olayı Amazon’da yaşadım adamlar ürünü alın aradaki farkı biz ödeyeceğiz dediler ve ödediler

Ve ek olarak aradaki fark aldığımın 3 katıydı öyle bir rakam düşünün

Dahası  
Reaksiyon skoru
87
İsim
Hüseyin Kurt
Senin dediğin olayı Amazon’da yaşadım adamlar ürünü alın aradaki farkı biz ödeyeceğiz dediler ve ödediler

Amazon bunu çok yapıyor hatta aldığın ürün daha sonra indirime girerse o farkı bile veriyorlar

panizher

80+ Silver

beskazalichinese

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,007
İsim
Sadettin Y

ya benim aldigim urun 600tl düşmüştü aldiktan 2 hafta sonra dedim ki iadeyle ugrasmayayaim bana 200tlik hediye çeki verdiler cok uzulmustum

Furkan²

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,271
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker
Amazon dışında adam gibi güvenilir bir firma yok. Amazon`da böyle giderse Tr`yr yaptırımlar yapar, üç kağıtçılar çok, onlar yüzünden olan bize olacak yine.

Hepsiburada ile benzer bir durum yaşadım daha önce bana da çok zararları oldu böyle 3-4K felan da değil, para bi yana, hakkımı alamadım zaten üstüne de 1.5 sene uğraştırdılar.

Ayet

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
323
İsim
Ayetullah Taylan
3bin tl aldığın üründen 4bin mi istiyorsun yoksa başka birseymi düzgünce okudum tam anlamadim

siburadasubscribe

0görüntüleme
Görkem
Görkem5 saat önce

Kendilerinin bana söylediği tek şey size 30 gün geçerli 250 TL kupon verebilirim en fazla dediler. Ürün şu an itibariyle 4000 TL ben hayatımda böyle rezillik görmedim. Ürünü pahalıya satabilmek için değişim yapmadılar tekrar söylüyorum ürün ölü pikselli çıktı benim hatam değildi. Bana deselerdi en fazla 250 TL kupon vereceğiz diye ben zaten ürünü 3bin TL'yken tekrar satın alırdım.

Alıntıyı görüntüle

Monitör güzel mi bari gideri var mi

3bin TL aldığın üründen 4bin mi istiyorsun yoksa başka birseymi düzgünce okudum tam anlamadim
Olum hakikaten benim de kafam takıldı adamlar enayi değil ya hangi fiyattan aldıysan o ben fazladan verdi sanıyorum ama bu fazladan parasını istiyor :D bir de rezillik diye konu açıyor pek anlamış değilim

L3ON

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
135
İsim
Emir
Klasik Hepsiburada, hiç şaşırtmadı.
Monitör de iyi değil bu arada isabet olmuş, başka bir marka model bakın bence.

Top Bottom