siburada
Hepsiburada Dolandırıcılığı Ürünü daha pahalıya almam için iade edildi
0görüntülemeGörkem5 saat önce
Linkinden Hepsiburada satıcısından bu ürünü ayın 4 ünde 2.999 TL'ye satın aldım.
Ürün bana ölü pikselli şekilde geldi. Bende ürünü geri gönderdim değişim olsun diye özellikle Hepsiburada'yı arayıp bu isteğimi söyledim kendileri. "bu konuyla alakalı Ticket açtık umarım olumlu sonuçlanır deyip. Eğer aksi olursa iade alınırsa ürünün sizde eksi olan parasını size göndereceğiz dediler bende tamam dedim ve kapattılar". Ama bana 200 TL vereceğiz 250 TL vereceğiz demediler ne kadar eksikse tamamlarız dediler
Ardından ürünüm bugün 6.09 da iade edildi mesajı geldi bende hemen Hepsiburada'yı arayıp ürünün şu tarih itibariyle 4.000 TL'ye satıldığını ve eksik olan 1000 TL yi istediğimi söyledim kendileri konuyla alakalı tekrar Ticket açıyorum dedi ve ardından beni müşteri temsilcisi yetkilisi galiba onlar arada üst rütbeden
Kendilerinin bana söylediği tek şey size 30 gün geçerli 250 TL kupon verebilirim en fazla dediler. Ürün şu an itibariyle 4000 TL ben hayatımda böyle rezillik görmedim. Ürünü pahalıya satabilmek için değişim yapmadılar tekrar söylüyorum ürün ölü pikselli çıktı benim hatam değildi. Bana deselerdi en fazla 250 TL kupon vereceğiz diye ben zaten ürünü 3bin tl'yken tekrar satın alırdım.
Mesaj otomatik birleştirildi: