Arama sonuçları: *

1. 1dodooo

Sahibinden GeT Hakkında

Gerçekten öyle ama mesela 10bine kart alacak olsam bende öyle bir güvence isterim.
  2. 1dodooo

Sahibinden GeT Hakkında

Evet, bana hukuksal anlamda yardımcı olur ama alıcı için de aynı durum mevcut. Bu ülkede ortada olmayan araba için depozito dolandırıcıları var. Böyle olursa kimse kimseden bir şey alamaz.
  3. 1dodooo

Sahibinden GeT Hakkında

Ayriyeten, Dolap'tan sattım mesela ben. Bir kere onayladıktan sonra Dolap geri iade kabul etmiyor 2. El ürünlerde. Muhtemelen sahibindende de öyledir. 1663598992 Karşı taraf açısından da siz kalem gönderebilirsiniz olarak gözükebilir. Bu yüzden video çekilip satılmalı.
  4. 1dodooo

Sahibinden GeT Hakkında

Sattığınız ürünlerin videosunu çekmelisiniz hocam. Şuan muhtemelen bir şey yapamaz ama ben hepsine bunu yapıyorum. Mesela bende ekran kartı sattım, fanlarının çalıştığının videosunu çektim ekran kartının çalıştığının videosunu çektim ve testlerinin videosunu çektim. Adam geri gönderirken sizin...
  5. 1dodooo

İnce hesap daha başlamadan stok bitmiş

Bilemem ama stok açılır 22:00 ı bekleyeceğiz
  6. 1dodooo

İnce hesap daha başlamadan stok bitmiş

Bildiğim kadarı ile hemen sepete eklenmesin diye 22:00 da açıyorlar stoklarını onların
  7. 1dodooo

Hepsiburada Emperor rezilliği

Hocam aldığım ürün böyle gösteriyor ama. Babamın bilgisayarı için 1200w platinum almıştık ve Asus kendisi kabul etmedi satıcıyla uğraştırdı. Amazon satıcısından yeni 1000w gold aldım. Onda mesela Asus Türkiye garantili.
  8. 1dodooo

Ayriyeten hocam anlatamadım galiba, distribütörün anlaşmalı olduğu yere gönderiliyor. Örneğin, Penta bilgisayardan aldım ben psu yu. Asus'tan önce Sfcom olması lazım garanti tamir merkezi, orayı aradım. Oraya gönderemeyeceğimi söylediler bana. Buradan anladığım kadarı ile satıcının anlaşmalı...
  9. 1dodooo

Anladım fakat dediğim gibi Asus ilgilenmiyor direkt satıcı ile iletişim istiyor.
  10. 1dodooo

Buyrun bu da Asus Türkiye garantili değil. Göndermek istediğimde distribütör garantili olduğunu söylediler aradığımda.
  11. 1dodooo

Baya da çıkıyor hocam, Asus Rog Strix 1200w platin ürünüm de aynı şekildeymiş. Asus'u garanti için aradım, aldığımız yere göndermemizi söylediler ve çıkıyor o da burada onu da atmamı ister misiniz?
  12. 1dodooo

Almadan önce ekran videosu çekmiştim. 1663232856 Marka karalamadım? Satıcı karaladım?
  13. 1dodooo

Hayır, fatura tarihinde gösteriyor Asus sitesinde de. Asus Rog strix 1200w platin ürünüm de var, fatura tarihini gösteriyor garanti sayfasında. 1663232803 Bu Asus garantili demek değil mi? Asus distribütör garantili demiyor?
  14. 1dodooo

Kutusuyla birlikte sarılmış, jelatini yok. Hayır, Asus'u aradığımda Asus garantili değil de distribütör garantili olduğunu söylediler.
  15. 1dodooo

Sonuçta, garantisi geçen sene başlatılmış bir ürün ayriyeten. Kullanılmamış olsa nasıl geçen sene başlatılabilir ki?
  16. 1dodooo

Hepsiburada, Emperor satıcısı üzerinden Asus Rog Strix LC II 280mm sıvı soğutucu aldım 3400tl ye fiyatına şaşırmıştım. Ürün dün elime geldi daha sistemin tüm parçaları gelmediğinden bugün ürünü açtım, sadece pıtpıta sarılmış kullanılmış ürün gönderdiler. Hepsiburada'da Asus Türkiye garantili...
  17. 1dodooo

itopya'dan gelen hasarlı ürün / kusurlu ürün (Kulaklık standı)

Aslında hediye değil, kulak standı + kulaklığı o paraya satıyorum demek bu. Adı hediye. Daha ucuz ya da standsız o fiyata bulunabiliyor zaten bu gerek gaming gecesi gerek başka indirimlerde geçerli. Akakçede aynı fiyat ama stand hediye diyor. İnsanlar stand ile birlikte verdiği için onu alıyor.
  18. 1dodooo

Bir ürün ne kadar ucuz olursa olsun ben bir şeyin "kullanılmamış" olarak satın alıyorsam ürünün "kullanılmamış" olmasını beklemekten doğal bir şey olamaz.
  19. 1dodooo

Yazık gerçekten yazık... İtopyadan daha önce alışveriş yaptım, bir sorun yaşamamıştım ama bunu gördükten sonra 100 lira 200 lira fazla verir amazon dan ya da direk satıcı olarak hepsiburadanın sattığı ürünü alırım. Oldu hepimiz ikinci el ürünlerimizi 0 diye satalım o zaman. Dolandırıcılık...
  20. 1dodooo

Siparişim hala hazırlanmıyor?

Daha dün akşam 6-7 gibi almışsın. O zamanlarda kargo hazırlamıyorlar, saat 4 e kadar verilen siparişler aynı gün içinde çoğu firma kargoları hazırlar. Bugün öğlen 2 ye kadar hazırlanmasını beklememelisin. Çünkü çoğu yer "3 gün içinde kargoya verilir" yazıyor. Endişelenecek bir şey yokmuş zaten.
Top Bottom