Neler Yeni

Sahibinden GeT Hakkında

eyupefe3

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,879
İsim
eyup efe
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları - İşlemci
Arkadaşlar öncelikle selam,get ile ekran kartı sattım ve 2 gün içinde alıcı onaylamayınca para otomatik hesabıma geçti yaklaşık 4gün sonra adam görseldeki gibi mesaj attı.Haklı olduğumu biliyorum ama bu durumda herhangi hukuki bir şey var mıdır merak ettim.

abc.PNG

Benim düşüncem adam paketi açarken kabloyla beraber kesmiş olması. (2kat havalı poşet üstüne karton üstünede streç film sardım)

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
68,952
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Hakkı dolduysa bir şey yapamaz.

eyupefe3

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,879
İsim
eyup efe
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları - İşlemci
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Mtsn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
310
İsim
Mustafa tsn
Arkadaşlar öncelikle selam,get ile ekran kartı sattım ve 2 gün içinde alıcı onaylamayınca para otomatik hesabıma geçti yaklaşık 4gün sonra adam görseldeki gibi mesaj attı.Haklı olduğumu biliyorum ama bu durumda herhangi hukuki bir şey var mıdır merak ettim.

Alıntıyı görüntüle
Benim düşüncem adam paketi açarken kabloyla beraber kesmiş olması. (2kat havalı poşet üstüne karton üstünede streç film sardım)
Bir daha satar mısın bilmem ama paketlerken ve hasarlı olma ihtimali olam ürünü açarken net video çekilmeli böyle sorunların önüne geçer

eyupefe3

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,879
İsim
eyup efe
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları - İşlemci
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bir daha satar mısın bilmem ama paketlerken ve hasarlı olma ihtimali olam ürünü açarken net video çekilmeli böyle sorunların önüne geçer
O imkansız hocam,videoda hem paketleyip hem kargo şirketine kadar gidip hemde kargoyu verirken kesintisiz videoya almak lazım.

MacWix

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
633
İsim
HAYRETTİN KÖNEŞ

Alıntıyı görüntüle
Bir şey olmaz kargo teslim tarihi belli itiraz süresi belli. Sen yinede fazla diyaloğa girme. Etraf kaşmer dolu.

Kürşat Arslan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,560
İsim
Kürşat Arslan
İlgilendiği Kategoriler
İNDİRİM PAYLAŞIMLARI, MİNİNG, GAMİNG PC BİLEŞENLERİ
Ürün onaylandığı için hiçbir hukukî süreç işlemez. Sözleşmede alıcı ürünü onaylarsa veya kargoyu teslim aldığı halde onaylamaz ve sistem otomatik onaylarsa alıcı hiçbir hak iddia edemez. Ama tahminimce adam açarken yanlışlıkla kesti. Soket koruyucu plastiğide yok demiş. Sizin attığınız resimde vardı demek ki.

bythmn

80+ Gold
En İyi Cevap
1
2 günlük sürede onaylamadıysa hiçbir şey olmaz. Bu gibi durumlarda art niyet ararım. Aynısı başıma geldi sağlam bir PSU satmıştım ilk gün sorun yok diyip teşekkür edip onaylayan arkadaş ne hikmetse 3. gün dumanlar çıkıyor sesi değişti demeye başladı. O arada ne yapıyorlar kim bilir.

1dodooo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
566
İsim
Barış Doğukan Güven
Sattığınız ürünlerin videosunu çekmelisiniz hocam. Şuan muhtemelen bir şey yapamaz ama ben hepsine bunu yapıyorum. Mesela bende ekran kartı sattım, fanlarının çalıştığının videosunu çektim ekran kartının çalıştığının videosunu çektim ve testlerinin videosunu çektim. Adam geri gönderirken sizin kendi kartınızı göndermezse napabilirsiniz? Bu yüzden videoda ekran kartı serinizin videosunu çekmeniz gerek mesela.

Bunlara dikkat edin çünkü bunu yapanlar varmış, daha denk gelmedim kimse de denk gelmez umarım.

federalper

80+ Silver
Bir sıkıntı olmaz hocam ama bir daha param güvende ile ürün satmayın hele ekran kartı gibi bir ürünse koşulsuz iade şartı olduğu için iade eden arkadaş bana kalem gönderdi diyip 2 günlük iade süresinde kalem gönderebilir ve adam hem parayı hem ekran kartını almış olur

1dodooo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
566
İsim
Barış Doğukan Güven
Ayriyeten, Dolap'tan sattım mesela ben. Bir kere onayladıktan sonra Dolap geri iade kabul etmiyor 2. El ürünlerde. Muhtemelen sahibindende de öyledir.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bir sıkıntı olmaz hocam ama bir daha param güvende ile ürün satmayın hele ekran kartı gibi bir ürünse koşulsuz iade şartı olduğu için iade eden arkadaş bana kalem gönderdi diyip 2 günlük iade süresinde kalem gönderebilir ve adam hem parayı hem ekran kartını almış olur

Karşı taraf açısından da siz kalem gönderebilirsiniz olarak gözükebilir. Bu yüzden video çekilip satılmalı.

Top Bottom