Arama sonuçları: *

1. AEGON

Amazon 1 ayı 3 gün geçmiş ürünü iade alır mı?

İade süren geçmiş alınmaz hadi alındı diyelim paket yok bişey yok nasıl alsınlar.
  2. AEGON

AMAZON KOTU BIR FIRMADIR

Bütün alışverişlerimi amazondan yaparım istisnayi durumlarda hepsiburada dan alıyorum türkiye de alışveriş yapılacak tek firma gibi bişeyler bir kez bile mağdur olmadım anlattığın olayda da amazonun suçu yok.
  3. AEGON

🔥İndirim Amazon.com.tr 200'e 80 Promosyon

Konusu açıldı dostum.
  4. AEGON

10kya 3060 alınır mı?

Bırakın alsın 1 2 ay sonra dolandırıldığını anlar 😂
  5. AEGON

10kya 3060 alınır mı?

Alınmaz hocam ne sıfır nede ikinci el olarak.
  6. AEGON

Bu ucuzluk neden PlayStation 5

Yurtdışı olsa normal diyebilirdim ama yurt içinden alınma çift kol ve yanında kulaklığıda veriyor eğer dolandırıcı değilse bedava.
  7. AEGON

PS5 sizce nerden alınmalı ?

Trendyol üzerinden aldım 17 bine asya sürümü fişi filan farklı olarak geldi dönüştürücü ile birlikte. Şuan için sıkıntı yaşamadım 1.5 aydır kullanıyorum cfi 1218a sürümü benimki.
  8. AEGON

PS5 ALIYORUM...

Ben de 1.5 ay kadar önce aldım imzamdaki sisteme sahibim üstüne ps5 aldım ve tcl 58p635 tv aldım aldığım dan beri pc yi 2 3 kere anca açmışımdır. Benim ps5 modeli cfi 1218a modeli 17 bin tl ye diskli sürümünü aldım. 2.500 tl ye ikinci kolu aldım 2100 tl ye m2 ssd aldım 4000 bin tl de abonelikler...
  9. AEGON

🔥İndirim Xbox Series S 512GB Sepette 8319TL (Mediamarkt) OUTLET

Pc varsa xbox gereksiz ama ps5 alınır.
  10. AEGON

Yardım Asus Cashback Uzun Zamandır İşlem Yapılmadı

2 sene önce filandı sanırım katılmıştım banada 2 ay filan dönüş sağlanmadı bende mail attım maili attıktan sonra 2 3 gün içinde hesabıma param yattı istersen mail ile durumu anlat.
  11. AEGON

dualsense almaya değer mi

Pc de xbox 9 nesil ve 2700 lük sarjlı pillerle kullanıyordum sarjı baya uzun gidiyordu şuan ps5 de dualsense kullanıyorum sarj süresi baya kısa bence pc de xbox 9 nesil kullanmalısın.
  12. AEGON

❌İndirim Bitti! Samsung buds FE - 1100tl

Galaxy watch 6 classic saat kullandığım için galaxy wearable uygulamasını daha önce indirmiştim buds fe yi direkt tanımladım sıkıntı olmadı. Benimde hafif rüzgar sesi gibi geliyor ses evet normal o zaman sanırım. Bide telefon görüşmesi yaparken sizce hangi modda kullanmak gerekir?
  13. AEGON

Kulaklık biraz önce elime ulaştı ilk izlenimim iyi hocam bir tek şu takıldı aklına gürültü kontrollerinden ortam sesine alınca değişik bir ses geliyor kulaktak cızırtı gibi değil ama tuhaf bu normalmi acaba.
  14. AEGON

Hayır honor 70 kullanıyorum
  15. AEGON

Qcy t13 kulaklığım var müzik dinlemek için kullanıyorum sadece sizce geçmeye değer mi?
  16. AEGON

huawei gt 3 pro mu almalıyım gt 3 elite mi

Huawei gt3 pro kullandım şuan da samsung galaxy watch 6 classic kullanıyorum. Huawei tasarım olarak çok güzel bir saat ama akıllı bileklikten çok bir farkı yok bence samsung alabilirsin
  17. AEGON

🔥İndirim HAWK Fab V4 4.599 TL!

1200 tl ye almıştım hey gidi hey
  18. AEGON

Akıllı saat tavsiyesi

Niye satmayı düşünüyorsunuz hocam
  19. AEGON

❌İndirim Bitti! Samsung Galaxy Buds 2 - 808 TL ( SAHTE ÇIKTI ! )🤬

İptal etmiştim ben Allahtan etmişim bide bununla uğraşamazdım. Watch 6 classic saat aldım n11 den adamlar 25 ekimde teslim edicez diyor kafayı yedirdiler bana yok watch 7 çıkınca teslim edin 😂
  20. AEGON

❌İndirim Bitti! Samsung Galaxy Buds 2 - 808 TL ( SAHTE ÇIKTI ! )🤬

Geldiğinde bilgilendirirsen sevinirim.
Top Bottom