iphone içinmi kullancan android içinmiMerhaba, 3K bütçem var. Akıllı saatlerden pek anlamam bu yüzden sizden öneri istiyorum. Özellik bakımından ve bütçemi aşmayacak şekilde bir akıllı saat önerebilir misiniz?
Android, Cihazım: Redmi Note 10S
Hocam İphone için önerin var mı ?
Kesinlikle Apple Watch. Gerisi pişmanlıktan öteye gitmez.Hocam İphone için önerin var mı ?
Hocam tamamen marka fanatikliği seninki ya çok iyi biliyorum böyle kişileri valla yazarken bile yoruldum bunu sana canın sağolsun varsa önerin dinlerimKesinlikle Apple Watch. Gerisi pişmanlıktan öteye gitmez.
Niye satmayı düşünüyorsunuz hocamElimde samsung 46mm clasic var satmayı düşünüyorum. Yardımcı olabilirim 6 7 aylık
Bir hevesle aldım saat alıskanlıgım yoktu belki olur dedim olmadı evde bos bos duruyorNiye satmayı düşünüyorsunuz hocam
Yakın zamanda Samsung’a geçmeyi düşünüyorum. Git biraz Apple Watch kullan gel, tekrar konuşalım.Hocam tamamen marka fanatikliği seninki ya çok iyi biliyorum böyle kişileri valla yazarken bile yoruldum bunu sana canın sağolsun varsa önerin dinlerim
Bu yazdığınız mesaj ile, ''Kesinlikle Apple Watch. Gerisi pişmanlıktan öteye gitmez.'' yazmanız arasında ne kadar fark var farkında mısınız ?Yakın zamanda Samsung’a geçmeyi düşünüyorum. Git biraz Apple Watch kullan gel, tekrar konuşalım.
TamamBu yazdığınız mesaj ile, ''Kesinlikle Apple Watch. Gerisi pişmanlıktan öteye gitmez.'' yazmanız arasında ne kadar fark var farkında mısınız ?
İlk olarak bana bu şekilde tavsiyede bulunabilirsiniz ama siz direk 'Kesinlikle Apple Watch. Gerisi pişmanlıktan öteye gitmez.'' yazdınız direk fanatiklik derim ben buna kardeşim.