Neler Yeni

Akıllı saat tavsiyesi

Eynp

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Eyüp Bay
Merhaba, 3K bütçem var. Akıllı saatlerden pek anlamam bu yüzden sizden öneri istiyorum. Özellik bakımından ve bütçemi aşmayacak şekilde bir akıllı saat önerebilir misiniz?

RivyalıGeraltt

80+ Bronze
Merhaba, 3K bütçem var. Akıllı saatlerden pek anlamam bu yüzden sizden öneri istiyorum. Özellik bakımından ve bütçemi aşmayacak şekilde bir akıllı saat önerebilir misiniz?
iphone içinmi kullancan android içinmi

maniapk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Ali Can Açıkgöz
Elimde samsung 46mm clasic var satmayı düşünüyorum. Yardımcı olabilirim 6 7 aylık

AEGON

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
816
İsim
YILDIRIM

Mert

80+ Silver
Hocam tamamen marka fanatikliği seninki ya çok iyi biliyorum böyle kişileri valla yazarken bile yoruldum bunu sana :D canın sağolsun varsa önerin dinlerim
Yakın zamanda Samsung’a geçmeyi düşünüyorum. Git biraz Apple Watch kullan gel, tekrar konuşalım.

Dahası  
Reaksiyon skoru
84
İsim
Yasin
Yakın zamanda Samsung’a geçmeyi düşünüyorum. Git biraz Apple Watch kullan gel, tekrar konuşalım.
Bu yazdığınız mesaj ile, ''Kesinlikle Apple Watch. Gerisi pişmanlıktan öteye gitmez.'' yazmanız arasında ne kadar fark var farkında mısınız ?
İlk olarak bana bu şekilde tavsiyede bulunabilirsiniz ama siz direk 'Kesinlikle Apple Watch. Gerisi pişmanlıktan öteye gitmez.'' yazdınız direk fanatiklik derim ben buna kardeşim.

Mert

80+ Silver
Bu yazdığınız mesaj ile, ''Kesinlikle Apple Watch. Gerisi pişmanlıktan öteye gitmez.'' yazmanız arasında ne kadar fark var farkında mısınız ?
İlk olarak bana bu şekilde tavsiyede bulunabilirsiniz ama siz direk 'Kesinlikle Apple Watch. Gerisi pişmanlıktan öteye gitmez.'' yazdınız direk fanatiklik derim ben buna kardeşim.
Tamam

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,041,766
Üyeler
165,230
Son üye
KYSAKU
Top Bottom