yok hocam gidip teknosdan almayı düşünüyorum alacağım birkaç şey de var zaten onun dışındabende djital var son sürüm. Almak istersen satabilirim
gücü aynı diye biliyorum, düşünebilirim onu da. Yurtdışından alma fikri de var aklımda dhaa uygun orada.Slim al bence,normalde önceki serilerde performans farkı yoksa fat al geç kafasinda idim ancak ps5in fat kasasi çok büyük bence slime verilen farka değer
hangi kasa kdoundan aldım cf1 bilmem ne mihayırlı olsun bende ortamalama 1 ay önce ps5 satın aldım 10 numara
PS5 alınır güzel cihaz. CFI-1200 serisinden almanız lazım yani en iyi ve en güncel cihaz o. PS5 Slim almanı önermem arada ki farka değmez o paraya 1 tb ssd alabilirsiniz.Elimde ps4 1 tb var, satıp ps5 almayı düşünüyorum. Hem pc hem ps5 oyun oynamaya başlayacağım inşallah. Şu kasayı alma bunu al muhabbetleri varmış bi öğrenmek istedim.
PS5 Slim ve normal PS5 arasında baya fiyat farkı var o fiyat farkına değmez. Onun yerine 1 tb ssd alsın daha iyi.ps5 slim almanı öneririm
Ben de 1.5 ay kadar önce aldım imzamdaki sisteme sahibim üstüne ps5 aldım ve tcl 58p635 tv aldım aldığım dan beri pc yi 2 3 kere anca açmışımdır. Benim ps5 modeli cfi 1218a modeli 17 bin tl ye diskli sürümünü aldım. 2.500 tl ye ikinci kolu aldım 2100 tl ye m2 ssd aldım 4000 bin tl de abonelikler ve oyunlara vermişimdir.hangi kasa kdoundan aldım cf1 bilmem ne mi
Slim ne ara çıktı hocam hiç haberini görmedimSlim al bence,normalde önceki serilerde performans farkı yoksa fat al geç kafasinda idim ancak ps5in fat kasasi çok büyük bence slime verilen farka değer