Pc yok. The Last Of Us Detroit Silent hill 2 gibi oyunları oynayamamak insanı çıldırtıyor. Kontrolcü zaten 360 fosilinden kalma resmen. Halen daha bumperları düzeltmediler. 2 kontrolcünün de bumperı kırıldı. Hiçbir tuş hissiyatı yok mouse gibi tıklıyor. Dualsensein yanına yaklaşamaz. Millet kontrolcüsünü abarttıkça abarttı.PC yoksa gayet iyi bir konsol Xbox. PC varsa ayrı konu. Ancak sony oyunlarınında artık PC'ye geldiğini varsayarsak, konsol almak direkt mantıksız da diyebiliriz.
Büyük ihtimalle öyle yapacağım ama pc beni kendine çok fazla cezbediyor konsolda oyun alamiyorum ailem yilda max 3-4 oyun aliyor o da iyi ihtimalde pc da en azindan alternativler varO zaman yapıştır PS5'i geç reis.
ps5 exclusive derken sony oyunlarini kastetmistim pc de olduklarini biliyorum ama o butcelerdeki pc ye gore ps5 daha iyi calistiriyor o oyunlari ps4 pro fiyatina pc de 60fps gow ragnarok zor oynanir meselaHocam ps5te pek exclusive yok eğer ilk defa ps alacak olsaydınız kesinlikle önerirdim ama 2 3 exclusive oyuna değmez.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Pc yok. The Last Of Us Detroit Silent hill 2 gibi oyunları oynayamamak insanı çıldırtıyor. Kontrolcü zaten 360 fosilinden kalma resmen. Halen daha bumperları düzeltmediler. 2 kontrolcünün de bumperı kırıldı. Hiçbir tuş hissiyatı yok mouse gibi tıklıyor. Dualsensein yanına yaklaşamaz. Millet kontrolcüsünü abarttıkça abarttı.
Halihazırda Pc var bir çok ps exc oyunları orda bitirdim. Yurtdışı Xbox series x aldım tv karşısında yayılarak oturduğumda oyun oynamak için gamepass falan takılmak için. Uygun olduğu için (15k) almak istedim açıkçası . İnş beni pişman etmezHocam ps5te pek exclusive yok eğer ilk defa ps alacak olsaydınız kesinlikle önerirdim ama 2 3 exclusive oyuna değmez.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Pc yok. The Last Of Us Detroit Silent hill 2 gibi oyunları oynayamamak insanı çıldırtıyor. Kontrolcü zaten 360 fosilinden kalma resmen. Halen daha bumperları düzeltmediler. 2 kontrolcünün de bumperı kırıldı. Hiçbir tuş hissiyatı yok mouse gibi tıklıyor. Dualsensein yanına yaklaşamaz. Millet kontrolcüsünü abarttıkça abarttı.