Neler Yeni

Playstation 5 mi PC mi?

Playstation 5 mi PC mi? Nededinin belirtirseniz sevinirim

• Playstation 5

• PC

Sonuçları oy verdikten sonra görebilirsiniz.

BlackIce

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
48
İsim
NECATİ YUNUS EMRE AKSOY
PC yoksa gayet iyi bir konsol Xbox. PC varsa ayrı konu. Ancak sony oyunlarınında artık PC'ye geldiğini varsayarsak, konsol almak direkt mantıksız da diyebiliriz.

Jill Valentine

80+ Bronze
Hocam ps5te pek exclusive yok eğer ilk defa ps alacak olsaydınız kesinlikle önerirdim ama 2 3 exclusive oyuna değmez.
Mesaj otomatik birleştirildi:

PC yoksa gayet iyi bir konsol Xbox. PC varsa ayrı konu. Ancak sony oyunlarınında artık PC'ye geldiğini varsayarsak, konsol almak direkt mantıksız da diyebiliriz.
Pc yok. The Last Of Us Detroit Silent hill 2 gibi oyunları oynayamamak insanı çıldırtıyor. Kontrolcü zaten 360 fosilinden kalma resmen. Halen daha bumperları düzeltmediler. 2 kontrolcünün de bumperı kırıldı. Hiçbir tuş hissiyatı yok mouse gibi tıklıyor. Dualsensein yanına yaklaşamaz. Millet kontrolcüsünü abarttıkça abarttı.

AkifM2009

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
366
İsim
Akif Memmedov
İlgilendiği Kategoriler
Telefon önerileri
Instagram
AkifM2009
O zaman yapıştır PS5'i geç reis.
Büyük ihtimalle öyle yapacağım ama pc beni kendine çok fazla cezbediyor konsolda oyun alamiyorum ailem yilda max 3-4 oyun aliyor o da iyi ihtimalde pc da en azindan alternativler var

Hocam ps5te pek exclusive yok eğer ilk defa ps alacak olsaydınız kesinlikle önerirdim ama 2 3 exclusive oyuna değmez.

Pc yok. The Last Of Us Detroit Silent hill 2 gibi oyunları oynayamamak insanı çıldırtıyor. Kontrolcü zaten 360 fosilinden kalma resmen. Halen daha bumperları düzeltmediler. 2 kontrolcünün de bumperı kırıldı. Hiçbir tuş hissiyatı yok mouse gibi tıklıyor. Dualsensein yanına yaklaşamaz. Millet kontrolcüsünü abarttıkça abarttı.
ps5 exclusive derken sony oyunlarini kastetmistim pc de olduklarini biliyorum ama o butcelerdeki pc ye gore ps5 daha iyi calistiriyor o oyunlari ps4 pro fiyatina pc de 60fps gow ragnarok zor oynanir mesela

Top Bottom