Neler Yeni

PS5 ALIYORUM...

Krom

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,377
İsim
Krom

Yasin Çınar

80+ Bronze
PS5 Slim ve normal PS5 arasında baya fiyat farkı var o fiyat farkına değmez. Onun yerine 1 tb ssd alsın daha iyi.
Satarken daha pahalıya satar ama şuanki ps4 fat kasa ile Slim kasa arasındaki fiyat uçurumu devasa(ikinci el). Büyük ihtimalle bu da böyle olur. Almışken iyisini almak daha iyi olur o kadar parayı veren biraz daha fazlasını da verir.

• Beğen
Reaksiyonlar: Krom

Krom

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,377
İsim
Krom
Satarken daha pahalıya satar ama şuanki ps4 fat kasa ile Slim kasa arasındaki fiyat uçurumu devasa(ikinci el). Büyük ihtimalle bu da böyle olur. Almışken iyisini almak daha iyi olur o kadar parayı veren biraz daha fazlasını da verir.
Yurtdışından almayı da düşünüyorum aslında. 400€ bir şey değil. (Ps5 dijital)

mehmet_10

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
423
İsim
mehmet
Ps5 slim ve normal ps5’in güç farkı yok sadece depolama ve slim model biraz daha küçük o kadar. Ps5 slim ile normal ps5 arasında baya fiyat farkı var. O fiyat farkına 1 tb ssd alabilir diyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bence alın hocam.

Yasin Çınar

80+ Bronze
Dijital alma oyunlar zaten pahalı aldığın oyunlarla diğer oyunları takas yapa yapa oynarsın (ikinci el) diğer türlü ya ps plus ya da dijital olarak satın alman gerekecek.

Ps5 slim ve normal ps5’in güç farkı yok sadece depolama ve slim model biraz daha küçük o kadar. Ps5 slim ile normal ps5 arasında baya fiyat farkı var. O fiyat farkına 1 tb ssd alabilir diyorum.

Bence alın hocam.
Ama fiyat güzel ek vergi vs. eklenmiyorsa alınabilir ama CD li almak daha mantıklı olur.

Krom

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,377
İsim
Krom
Dijital alma oyunlar zaten pahalı aldığın oyunlarla diğer oyunları takas yapa yapa oynarsın (ikinci el) diğer türlü ya ps plus ya da dijital olarak satın alman gerekecek.

Ama fiyat güzel ek vergi vs. eklenmiyorsa alınabilir ama CD li almak daha mantıklı olur.
dijital benim için daha rahat evde o kadar cd birikti ki anlatamam kutular kaıştı kutular kayboldu falan filan uğraşmak istemiyorum

Yasin Çınar

80+ Bronze
dijital benim için daha rahat evde o kadar cd birikti ki anlatamam kutular kaıştı kutular kayboldu falan filan uğraşmak istemiyorum
O zaman öyle alın hocam bulduğunuz fiyat çok iyi ikinci el fiyatına sıfır bulmuşsunuz

• Beğen

c4s3rakun

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
53
İsim
Yağmur yıldırım
gücü aynı diye biliyorum, düşünebilirim onu da. Yurtdışından alma fikri de var aklımda dhaa uygun orada.
Hayırlı olsun ps5 koltuğa uzanıp keyif yapmak için güzeldir

• Beğen

Krom

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,377
İsim
Krom

c4s3rakun

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
53
İsim
Yağmur yıldırım
Hayırlı olsun ps5 koltuğa uzanıp keyif yapmak için güzeldir
Ayrıca performansı da iyi ne desem yalandır

Haklısınız fakat onları koleksiyon yapan bir çok gamer var siz sadelik arıyorsunuz belliki

elimdeki ps4ü satıp almayı düşünüyorum bakalım gta 6 fragmanını da bekliyorum bir yandan
Hocam onu tüm dünya bekliyor

elimdeki ps4ü satıp almayı düşünüyorum bakalım gta 6 fragmanını da bekliyorum bir yandan
Gta 6 da görmek istediğiniz bir karakter varm8

Son düzenleme:
  • Beğen
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,036,208
Üyeler
164,268
Son üye