bu ay çıktı hocam nedense eskisi kadar gündem olmadıSlim ne ara çıktı hocam hiç haberini görmedim
bu ay çıktı hocam nedense eskisi kadar gündem olmadıSlim ne ara çıktı hocam hiç haberini görmedim
CFI-1200A aldım benhangi kasa kdoundan aldım cf1 bilmem ne mi
Hm tamam o kodlu oanları alayımCFI-1200A aldım ben
Satarken daha pahalıya satar ama şuanki ps4 fat kasa ile Slim kasa arasındaki fiyat uçurumu devasa(ikinci el). Büyük ihtimalle bu da böyle olur. Almışken iyisini almak daha iyi olur o kadar parayı veren biraz daha fazlasını da verir.PS5 Slim ve normal PS5 arasında baya fiyat farkı var o fiyat farkına değmez. Onun yerine 1 tb ssd alsın daha iyi.
Yurtdışından almayı da düşünüyorum aslında. 400€ bir şey değil. (Ps5 dijital)Satarken daha pahalıya satar ama şuanki ps4 fat kasa ile Slim kasa arasındaki fiyat uçurumu devasa(ikinci el). Büyük ihtimalle bu da böyle olur. Almışken iyisini almak daha iyi olur o kadar parayı veren biraz daha fazlasını da verir.
Ps5 slim ve normal ps5’in güç farkı yok sadece depolama ve slim model biraz daha küçük o kadar. Ps5 slim ile normal ps5 arasında baya fiyat farkı var. O fiyat farkına 1 tb ssd alabilir diyorum.Satarken daha pahalıya satar ama şuanki ps4 fat kasa ile Slim kasa arasındaki fiyat uçurumu devasa(ikinci el). Büyük ihtimalle bu da böyle olur. Almışken iyisini almak daha iyi olur o kadar parayı veren biraz daha fazlasını da verir.
Bence alın hocam.Yurtdışından almayı da düşünüyorum aslında. 400€ bir şey değil. (Ps5 dijital)
Dijital alma oyunlar zaten pahalı aldığın oyunlarla diğer oyunları takas yapa yapa oynarsın (ikinci el) diğer türlü ya ps plus ya da dijital olarak satın alman gerekecek.Yurtdışından almayı da düşünüyorum aslında. 400€ bir şey değil. (Ps5 dijital)
Ama fiyat güzel ek vergi vs. eklenmiyorsa alınabilir ama CD li almak daha mantıklı olur.Ps5 slim ve normal ps5’in güç farkı yok sadece depolama ve slim model biraz daha küçük o kadar. Ps5 slim ile normal ps5 arasında baya fiyat farkı var. O fiyat farkına 1 tb ssd alabilir diyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bence alın hocam.
dijital benim için daha rahat evde o kadar cd birikti ki anlatamam kutular kaıştı kutular kayboldu falan filan uğraşmak istemiyorumDijital alma oyunlar zaten pahalı aldığın oyunlarla diğer oyunları takas yapa yapa oynarsın (ikinci el) diğer türlü ya ps plus ya da dijital olarak satın alman gerekecek.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ama fiyat güzel ek vergi vs. eklenmiyorsa alınabilir ama CD li almak daha mantıklı olur.
O zaman öyle alın hocam bulduğunuz fiyat çok iyi ikinci el fiyatına sıfır bulmuşsunuzdijital benim için daha rahat evde o kadar cd birikti ki anlatamam kutular kaıştı kutular kayboldu falan filan uğraşmak istemiyorum
Hayırlı olsun ps5 koltuğa uzanıp keyif yapmak için güzeldirgücü aynı diye biliyorum, düşünebilirim onu da. Yurtdışından alma fikri de var aklımda dhaa uygun orada.
elimdeki ps4ü satıp almayı düşünüyorum bakalım gta 6 fragmanını da bekliyorum bir yandanO zaman öyle alın hocam bulduğunuz fiyat çok iyi ikinci el fiyatına sıfır bulmuşsunuz
Ayrıca performansı da iyi ne desem yalandırHayırlı olsun ps5 koltuğa uzanıp keyif yapmak için güzeldir
Haklısınız fakat onları koleksiyon yapan bir çok gamer var siz sadelik arıyorsunuz bellikidijital benim için daha rahat evde o kadar cd birikti ki anlatamam kutular kaıştı kutular kayboldu falan filan uğraşmak istemiyorum
Hocam onu tüm dünya bekliyorelimdeki ps4ü satıp almayı düşünüyorum bakalım gta 6 fragmanını da bekliyorum bir yandan
Gta 6 da görmek istediğiniz bir karakter varm8elimdeki ps4ü satıp almayı düşünüyorum bakalım gta 6 fragmanını da bekliyorum bir yandan