Arama sonuçları: *

1. AK47

Yardım Kredi kartı ile 3 taksitle alınan ürünün iadesi?

hepsiburada'dan 6 taksitle aldığım şeyi iade ettim her ay ekstrede iade 1/6 - 2/6 şeklinde yattığı gözüküyordu ekstrede. Taksitle aldıysanız iade de taksitle yatar.
  2. AK47

Yardım Askerlik için alınacak malzemeler.

Orda veriyorlar ama max 2 tane fanila(haki tişört) 2 de iç çamaşırı verirler. Acemi boyunca bunlar yetmeyebilir. Ben yanıma 3 fanila 3 de iç çamaşırı almıştım yedek. Çünkü acemide çamaşır yıkama diye bir mevzu yok, yani en azından bizde yoktu. Duşu bile yalvar yakar 2 kere alabildik acemilik...
  3. AK47

Yardım Askerlik için alınacak malzemeler.

Şu boyun askılıklı cüzdan falan var bence onlardan al. Yanında çok nakit para götürme kimlik ehliyet bir tane banka kartı nakit de 500 alsan yanına yeter. Bizim kışlada kantinlerde vs nakit geçmiyordu her şey kart ile alınıyordu, kışlada bir tek sigorta için 120 lira nakit verdim başka bir yerde...
  4. AK47

en uygun puff nerden alabilirim?

Hocam puff şart mı şahsen ben puff önermiyorum bir de ne amaçla kullanacaksınız normal içmek için mi yoksa sigara bırakma gibi bir amacınız mı var? Sigara bırakmak için ise pod öneriyorum. Normal içecekseniz herhangi bir makine de olur pod da olur. Sigarayı bırakmak için pod önermemin sebebi...
  5. AK47

İtopya'dan aldığım ürün 2 yılı doldurmadan garantisi bitti

Az önce yolladığım eski mesajda karantinadan sonra tekrar götüreceğim demişim, devamını da anlatayım :D . Karantinadan sonra yine götürdüm yaptılar güya ilk 1-2 ay sorun yoktu sonra fanlar yine traktör. Baktım olmayacak gittim 4 tane kasa fanı, xpg invader kasa aldım gelene kadar sabrettim...
  6. AK47

Evet aynı sistem ben de zamanında şikayetvar'a yazdığımda dönmüşlerdi. Hatta bana karşı yaptıkları yanlıştan dolayı ekip arkadaşları adına özür bile dilemişlerdi. Yani işleri ciddiye bindirmediğiniz sürece çok fazla takmıyorlar. 1681332847 Üşenmedim 21 Nisan 2020'deki mesajımı buldum geldim :D
  7. AK47

Zamanında 2019'da donanım arşivinin itopya ile anlaşmalı çıkardığı sistemi almıştım bende. O kadar sorun yaşadım ki yani o zamanlar yine forumda bir konu açıp anlatmıştım hikaye gibiydi. Resmen savaş verdik ama nafile. Mümkün olduğunca uzak duruyorum o zamandan beri.
  8. AK47

1k elektronik sigara tavsiye

Dediğim gibi salt likitler için pod öneririm hem boyutu ufak cebe sığıyor cebine atıp gezersin, hem de şarjı iyi gidiyor. Boyunu AirPods kutusu kadar. Tadı da gayet iyi veriyor.
  9. AK47

1k elektronik sigara tavsiye

Ne tarz bir şey istiyor, salt likit mi kullancak yoksa normal nargile gibi mi? Salt likit dediğimiz şey nikotinli likit oluyor, yani sigara içimlik. Sigara isteğini kesiyor. Bunun için normal elektronik sigaralar yerine podları öneririm. Uwell caliburn gk2 kullandım, fena değil. Şu an Lost Vape...
  10. AK47

Trendyoldan Çakı Almak Sorun Olur Mu?

Yani kimi yerde yasak diyor kimi yerde serbest diyor. İlla taşıyacam diyorsan anahtarlık gibi olanlar var ufak, onlardan alıp anahtarına tak en azından anahtarlık diyebilirsin.
  11. AK47

Kesici ve delici alet olması yeterli diye biliyorum.
  12. AK47

Bu konuda 6136 sayılı Ateşli Silahlar Ve Bıçaklar İle Diğer Aletler Hakkında Kanunu incelemek gerekecektir. İlgili kanuna göre; ülke içinde kama, hançer, saldırma, şişli baston, sustalı çakı, pala, kılıç, kasatura, süngü, sivri uçlu ve oluklu bıçaklar, topuz, topuzlu kamçı, boğma teli veya...
  13. AK47

Ayakkabı tavsiyesi olan?

Konfor önceliğimdir diyorsan skechers al derim. Outdoor olarak kışın salomon, yazın da skechers giyerim yıllardır. Gerçekten iki marka da çok konforlu. Fiyatları biraz yüksek fakat ben parasını hakettiğini düşünüyorum. Şahsen şöyle örnek vereyim, salomonun wildcross modelini 1 senedir...
  14. AK47

Yeni oda için mobilya tavsiyeleriniz

Arkadaşlar selam. Kısa süre içinde başka bir şehire taşınıyoruz. Normalde şuan odamı kardeşimle paylaşıyorum fakat taşınacağımız ev büyük olduğundan odalarımız ayrı olacak. Mobilya piyasasına hiç hakim değilim sadece bakınıyorum. Başlıca almam gerekenler bir tane masa, gardırop ve kitaplık...
  15. AK47

İtopya’dan PC alınır mı ?

Eyvallah sağolasın.
  16. AK47

İtopya’dan PC alınır mı ?

Bir sene olmuş hala beğeni geliyor yorumuma :D . Yorumumu okudukça sinirlenip yaşlanıyorum. Allah affetsin konuyu hortlattık.
  17. AK47

İtopya'dan Alışveriş Yapmayın, Yaptırtmayın

Burda çoğu kişi konu sahibine sitem yapmış fakat itopyayla benim gibi sorun yaşamadıkları için biraz fazla rahat konuşmuşlar. Adamlar beni yalancı ilan edip kanıt olarak video atmamı istediler geçen sene 😀. İtopya gibi müşteri hizmetleri rüsva bir firma görmedim daha.
  18. AK47

2.el sistem alınacak güvenilir yer

Anladım teşekkürler. Yani güvenlik için bir nevi aracılık sistemi.
  19. AK47

2.el sistem alınacak güvenilir yer

Hocam selam. Konuyu alakasız bir şekilde işgal ediyorum affola. Get'in olayı tam olarak nedir?
Top Bottom