Neler Yeni

1k elektronik sigara tavsiye

Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Yusuf Gültekin
arkadaşım 1k ya eloktronik sgara almayı düşünüyor tavsiyeniz varmı hangi siteden hangi markayı almalıyız sizce

AK47

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
761
İsim
Yılmazhan Yıldız
Ne tarz bir şey istiyor, salt likit mi kullancak yoksa normal nargile gibi mi?
Salt likit dediğimiz şey nikotinli likit oluyor, yani sigara içimlik. Sigara isteğini kesiyor. Bunun için normal elektronik sigaralar yerine podları öneririm. Uwell caliburn gk2 kullandım, fena değil. Şu an Lost Vape ursa baby kullanıyorum gayet memnunum. GK2 ye göre hem tadı daha iyi veriyor hem de coil ve kartuş birlikte satılıyor coil ayrı kartuş ayrı değiştirmekle uğraşmıyorsun. Güvenilir bir tedarikçim var direkt site vermeyeyim özelden yazabilirsin.

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Yusuf Gültekin
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ne tarz bir şey istiyor, salt likit mi kullancak yoksa normal nargile gibi mi?
Salt likit dediğimiz şey nikotinli likit oluyor, yani sigara içimlik. Sigara isteğini kesiyor. Bunun için normal elektronik sigaralar yerine podları öneririm. Uwell caliburn gk2 kullandım, fena değil. Şu an Lost Cape ursa baby kullanıyorum gayet memnunum. GK2 ye göre hem tadı daha iyi veriyor hem de coil ve kartuş birlikte satılıyor coil ayrı kartuş ayrı değiştirmekle uğraşmıyorsun. Güvenilir bir tedarikçim var direkt site vermeyeyim özelden yazabilirsin.
ortalama fiyat normal likit kullancaz
salt nikotini az olandan
Mesaj otomatik birleştirildi:

salt nikotini az olandan
salt olmmayan dşye biliyorum

AK47

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
761
İsim
Yılmazhan Yıldız
salt nikotini az olandan
Mesaj otomatik birleştirildi:

salt olmmayan dşye biliyorum
Dediğim gibi salt likitler için pod öneririm hem boyutu ufak cebe sığıyor cebine atıp gezersin, hem de şarjı iyi gidiyor. Boyunu AirPods kutusu kadar. Tadı da gayet iyi veriyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,032,473
Üyeler
163,662
Son üye
cancan21
Top Bottom