Arama sonuçları: *

1. Alkameturkes

Yardım 480GB SATA SSD Önerisi

Bana da lazım baktıklarım hep pahalıydı uygun fiyatlı bulmak lazım
  2. Alkameturkes

connectgame dareu 4k

hocam geldi mi mouse nasıl memnun musun?
  3. Alkameturkes

🔥İndirim NZXT H9 Elite Black Kraken Elite 240 Black RGB AIO LCD Kasa ve Sıvı Soğutucu

onu fark ettim bu sıvı soğutma bu kadar eder mi ondayım ben
  4. Alkameturkes

🔥İndirim NZXT H9 Elite Black Kraken Elite 240 Black RGB AIO LCD Kasa ve Sıvı Soğutucu

Nasıl indirim anlamadım bu sıvı soğutma bu kadar eder mi?
  5. Alkameturkes

Hepsiburada satın alım

Hocam tahmini kargoya veriş tarihi oluyor bazen daha erken de kargoya veriyorlar, süreci hızlandırman biraz zor. Kargolar genelde 2 gün içinde geliyor hafta sonuna denk gelmezse tabi 20 kasımda kargoya verse sana en geç 23 kasımda gelir istanbul içindeysen genelde 1 gün sonra geliyor.
  6. Alkameturkes

🔥İndirim M3 Siyah + Streak65 Klavye + Blade X Bundle 3,639TL Alınır mı?

Hocam güzel kağıt üstünde güzel fiyat. Ekipmanlar ne derece kalitelidir bilgim yok maalesef.
  7. Alkameturkes

Ekosistem için marka önerisi

Telefon-tablet-kulaklık olarak Samsung öneririm. Saat için bir önerim yok maalesef. Saat hariç bütçeniz nedir acaba?
  8. Alkameturkes

Cs2 İtem alım satım yapan adamları nerden bulurum

Bynogameden satabilirsin yada twitterde skin al satcı güvenilir kişiler var onlarla iletişime geçebilirsin ama dikkatli olmanı öneririm
  9. Alkameturkes

Amazon sipariş karışıklığı

Sen banka hesabına bak para çekilmediyse siparişi onaylamamıştır
  10. Alkameturkes

Amazon sipariş karışıklığı

Hocam amazondan çok ürün aldım ama sana gelen ilk mail gibi hiç bir zaman mail gelmedi 1695210616 Hocam bir de parayı çekmiş mi karttan?
  11. Alkameturkes

Yardım Stanley aldım ho/go?

Net h.o
  12. Alkameturkes

EasyCep'e kargolama nasıl yapılır ?

Gönderi kodu ve şirket ismiyle işlem tamamlanıyor. Şubedeki çalışan yardımcı olur zaten
  13. Alkameturkes

Yardım Hangi İpad Modelini almalıyım

Şahsi tercihim 9. Nesil ama o da artık eskimeye başladı sayılır 10. Nesil uzun süre işini görür. Pro vs modelleri tavsiye etmem günlük kullanım için normal ipad ideal. Kpss çalışırke. İpad7 vardı çok işimi gördü
  14. Alkameturkes

Yardım Hangi İpad Modelini almalıyım

Nasıl işlemler yapmayı düşünüyorsun tabletle. İpad 10. Nesil bir çok şeyi rahatlıkla yapmanı sağlar. Pro ile arasında donanımsal bariz farkler mevcut. İşlemci ekran vs vs
Top Bottom