Neler Yeni

Hepsiburada satın alım

Fatihxs

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Fatih
Dün akşam kulaklık satın aldım satıcısı teknosa
Ürün 20 kasım da kargoya verilecek tahmini teslimat 24 kasım yazıyor bu süreci hızlandırabilir yada en kısa hale getirebilirmiyiz

Serhat-

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,267
İsim
Serhat İsmailoğulları
Steam
steamcommunity.com/id/ByOxyGeN
Soru cevap kısmından rica edebilirsiniz de tahmin etmiyorum böyle bir şeyin olacağından.

SadeceBirisi.

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,535
İsim
uwu
Ürün 20 kasım da kargoya verilecek tahmini teslimat 24 kasım yazıyor bu süreci hızlandırabilir yada en kısa hale getirebilirmiyiz
n11 de aynı ya 7 gündür kargoya vermedi ebebek satıcısı bu hafta içi versede bari haftaya çocuk kullanacak bide horozlojistik sendeo kargo ceva lojostik ilk defa böyle kargo duydum sırf kuponlar fln diye ucuza ürünler aldık kargo beklerken yaşlandık ya

Carlo

80+ Silver
En İyi Cevap
1
O kadar sürmüyor. Ben de Hepsiburada üzerinden Teknosa satıcısından 9 Kasım günü JBL marka kulaklık aldım. 11 Kasım'da kargoya verdiler, 13 Kasım'da elime ulaştı.

Alkameturkes

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
213
İsim
Alkame
Hocam tahmini kargoya veriş tarihi oluyor bazen daha erken de kargoya veriyorlar, süreci hızlandırman biraz zor. Kargolar genelde 2 gün içinde geliyor hafta sonuna denk gelmezse tabi 20 kasımda kargoya verse sana en geç 23 kasımda gelir istanbul içindeysen genelde 1 gün sonra geliyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,408
Üyeler
164,838
Son üye
iCrown
Top Bottom