Trendyol Express Rezilliği

DaffyGraphic

80+ Silver
Reaksiyon skoru
4,491
Selamlar, 23 Kasım tarihinde iki adet ürün sipariş ettim trendyol üzerinden. Aldığım günün sabahı kargom Transfer Merkezi durumunu aldı. Bende 1-2 güne gelir dedim. 24 Kasımda kargoya verilmiş. Herneyse sorunuma geleyim, dün baktığımda 2. Transfer Merkezinden 3. Teslimat şubesine doğru yola çıkmıştı. Az önce baktım resmen kargo geriye dönmüş anasını satıyım. Şuan 2. Transfer Merkezinde. Çok rezil bir kargo bence. Aras kargo bundan çok daha iyi fikrimce. Teslim edilecek yer İstanbul Esenyurt zaten. Ama 2 gün önce hepsiburada üzerinden satın almış olduğum ürün, şuan dağıtımda. Trendyoldan bir daha bir şey sipariş edeceğimi sanmıyorum. Aşırı moralim bozuldu, birde önemli kargo benim için. Erken gelmesi gerekiyo.

Murphy Kanunları'nın temeli şu söze dayanır: "Eğer bir işi halletmek için birden fazla olasılık varsa ve bu olasılıklardan biri istenmeyen sonuçlar veya felaket doğuracaksa; kesinlikle bu olasılık gerçekleşecektir."

Trendyol pişmanlıktır aramıza hoşgeldin 😁 4 gün oldu kargom hala yola çıkmadı...

Murphy Kanunları'nın temeli şu söze dayanır: "Eğer bir işi halletmek için birden fazla olasılık varsa ve bu olasılıklardan biri istenmeyen sonuçlar veya felaket doğuracaksa; kesinlikle bu olasılık gerçekleşecektir."

Trendyol pişmanlıktır aramıza hoşgeldin 😁 4 gün oldu kargom hala yola çıkmadı...
gerçektern çok rezalet firma ya. kurban olayım hepsijete.

Trendyolu öğrendiğimden beri sevemedim fırsat desen fırsat değil arayüzü çok garip
Hepsiburada ile amazon tek atar

trendyolda hepsi burada da pişmanlıktır 2 ürün aldım iki yerden sonra vazgeçip iade etmek istedim kutuları açılmamıştı müşteri hizmetlerine yazmıştım satıcının bileceği diye geçmişti tek gerçek amazon bundan sonra ölsem de teknolojik ürün hepsi burada trendyoldan almam

çok uğraşmıştım yok satıcı kabul etmedi saçmalık amazonda böyle bir sıkıntı olmadı ben sözleşmeyi hiç okumuyorum eğer sözleşme gereği iade olmuyorsa benim hatam bir daha kullanmam buraları

Hepsijet'i tek geçerim. Çalıştığım okul köyde. Verdiğim sipariş 2-3 gün içerisinde köye teslim ediliyor. Trendyola hiç ısınamadım.

trendyolda hepsi burada da pişmanlıktır 2 ürün aldım iki yerden sonra vazgeçip iade etmek istedim kutuları açılmamıştı müşteri hizmetlerine yazmıştım satıcının bileceği diye geçmişti tek gerçek amazon bundan sonra ölsem de teknolojik ürün hepsi burada trendyoldan almam
İade de açık ara amazon çok daha iyi hb deki satıcılar uğraştırıyor

Selamlar, 23 Kasım tarihinde iki adet ürün sipariş ettim trendyol üzerinden. Aldığım günün sabahı kargom Transfer Merkezi durumunu aldı. Bende 1-2 güne gelir dedim. 24 Kasımda kargoya verilmiş. Herneyse sorunuma geleyim, dün baktığımda 2. Transfer Merkezinden 3. Teslimat şubesine doğru yola çıkmıştı. Az önce baktım resmen kargo geriye dönmüş anasını satıyım. Şuan 2. Transfer Merkezinde. Çok rezil bir kargo bence. Aras kargo bundan çok daha iyi fikrimce. Teslim edilecek yer İstanbul Esenyurt zaten. Ama 2 gün önce hepsiburada üzerinden satın almış olduğum ürün, şuan dağıtımda. Trendyoldan bir daha bir şey sipariş edeceğimi sanmıyorum. Aşırı moralim bozuldu, birde önemli kargo benim için. Erken gelmesi gerekiyo.
Keşke benimde derdim kargo olsaydı adamlar garanti için destek çıkmadı satan firmada Trendyol da sadece bir rgb kablo çoklayıcı değişecekti ariza yapmıştı ve bana gelen ürün outlet ti acelem olduğu için almıştım Corsair spec delta kendim 80 tl ye çözdüm dark marka alarak yani kısaca Trendyol dan yemek ve valorant vp dışında bişey almam artık

Prime in kargo hızı ve diğerleri olarak ayrılan bi sektör bu ya. Hepsijet yine iyi bi prime olmasa da. Trendyoldan anakart almıştım 11.11de korkarak satıcı trendyol diye kendimi ikna etmiştim neyseki sorun yaşamadım ben 2 3 günde getirmişti

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,963
Üyeler
183,497
Son üye
Kunakan1740
Geri