Trendyol express siparişimi getirmiyor

E0q1NoX

80+
Reaksiyon skoru
95
trendyoldan bir ürün aldım kargo firması trendyol express ürünü gel al noktasına 16 nisanda tahmini olarak götüreceğini yazıyordu bi baktım götürmemişler sonra bekledim 2 günü geçerse iletişime geçin yazıyordu bugün 18i ben bu ürünü sipariş edeli 1 hafta olacak nerdeyse kargoya 1 günde verildi taşıyıcı dağıtıma çıktı kısmında kaldı kaç kere aradım birşeyler saçmalayıp kapattılar
1744994519492.png

Buna yapılabilecek bir şey yok. Şikayet sitelerine falan şikayet yazarsın, iletişim kurarlar belki yardımcı olurlar ama nihayetinde muhtemelen kargon kayıp. Özür dileriz efendim deyip geçecekler.

Buna yapılabilecek bir şey yok. Şikayet sitelerine falan şikayet yazarsın, iletişim kurarlar belki yardımcı olurlar ama nihayetinde muhtemelen kargon kayıp. Özür dileriz efendim deyip geçecekler.
para iadesidir vs. alamayacak mıyım param çöpe mi gidicek

Hiçte bile bizzat Trendyol Express tanıdığım kargocu abi oldu ve ne zaman kargo sorunu olursa bizzat ilgilenip çözüyor keza Trendyol uygulaması üzerinden de hemen yardımcı oluyorlar kargo kayıp ise detaylı inceleme yapıyorlar ve suçlu taraf onlar ise işlem yapılıyor.
@E0q1NoX siz uygulama üzerinden geç olmadan iletişime geçin gerekenleri yapacaklar.

Hiçte bile bizzat Trendyol Express tanıdığım kargocu abi oldu ve ne zaman kargo sorunu olursa bizzat ilgilenip çözüyor keza Trendyol uygulaması üzerinden de hemen yardımcı oluyorlar kargo kayıp ise detaylı inceleme yapıyorlar ve suçlu taraf onlar ise işlem yapılıyor.
@E0q1NoX siz uygulama üzerinden geç olmadan iletişime geçin gerekenleri yapacaklar.
iletişime geçtim bana tersleyici bir şekilde talep olutşrumadınız mı dediler öyle bir şey bile çıkmadı karşıma hiç aradğım taradığım halde sonrasında ben sizin için oluşturacağım bugün iletişime geçecekler dedi saat 8ide geçti

iletişime geçtim bana tersleyici bir şekilde talep olutşrumadınız mı dediler öyle bir şey bile çıkmadı karşıma hiç aradğım taradığım halde sonrasında ben sizin için oluşturacağım bugün iletişime geçecekler dedi saat 8ide geçti
Öyle bir hakları yok bugüne kadar ne kadar sorunum olduysa gayet efendi ve kibar şekilde ilgilenildi Twitter üzerinden Trendyol destek sayfasına bu durumu müşteri hizmetlerinin ismiyle yazın gerekenler yapılsın aynı işlemi Şikayet Var sitesinden de yapabilirsiniz.
Bizzat uygulamanın içinde bile müşteri hizmetlerine bağlanıp kötü davranan müşteri hizmetlerinin ismini vererek bilgi verebilirsiniz.

Öyle bir hakları yok bugüne kadar ne kadar sorunum olduysa gayet efendi ve kibar şekilde ilgilenildi Twitter üzerinden Trendyol destek sayfasına bu durumu müşteri hizmetlerinin ismiyle yazın gerekenler yapılsın aynı işlemi Şikayet Var sitesinden de yapabilirsiniz.
Bizzat uygulamanın içinde bile müşteri hizmetlerine bağlanıp kötü davranan müşteri hizmetlerinin ismini vererek bilgi verebilirsiniz.
şikayetvara yazdım bekliyorum bakalım

trendyol babanın mı?

Trendyoldan belki 1,hadi bilemedin 2 kez alışveriş yaptım. O site bana itici geliyor. Kargo zaten hep ücretli, sorun yaşarsan trendyol çözüm odaklı yaklaşmıyor, genelde satıcıyı haklı bulan bir yapısı var.

trendyol babanın mı?
Birader ne boş yapıyorsun ?
Sana verilen kafandaki organı kullanırsan neden böyle yazdığımı da açıklamışım bugüne kadar 100 kere kargo sorunu geldi başıma hepsinde de yardımcı oldular, kargo kaybolduysa Kargo şirketi sorumluluğu alıp zararı karşılamak durumunda hukuk ve kurallarla tanıştırayım seni istersen.
çocuk çocuk espri yapmanın anlamı yok birde gülücük atmış , ne kadar komik.

Geri