komisyon ödemek istemiyorum paraya ihtiyacım var zatteenBynogameden satabilirsin yada twitterde skin al satcı güvenilir kişiler var onlarla iletişime geçebilirsin ama dikkatli olmanı öneririm
bildiğinniz gücenilir kişiler var ise atabilir misinizBynogameden satabilirsin yada twitterde skin al satcı güvenilir kişiler var onlarla iletişime geçebilirsin ama dikkatli olmanı öneririm
hayır byno gamede 14500tl ye satıllıyor ssonrnasında iste %9 kesiyor ben direkt olarak 14500 olalrak satmak istiyorumAl sat yapan adam zaten ucuza almak ister komisyonlu fiyata denk gelir neredeyse
Arkadaş da onu söylüyor o fiyata niye senden alsın bynodan da alsa aynı fiyata gelir o adam için , daha uyguna vermen lazımhayır byno gamede 14500tl ye satıllıyor ssonrnasında iste %9 kesiyor ben direkt olarak 14500 olalrak satmak istiyorum
14500e alacak adam senle niye uğraşsın knk bynogameden alır.hayır byno gamede 14500tl ye satıllıyor ssonrnasında iste %9 kesiyor ben direkt olarak 14500 olalrak satmak istiyorum
örnek verdim14500e alacak adam senle niye uğraşsın knk bynogameden alır.
sana o skini özellikle isteyen biri lazım ve bynogamede felan o an ilan olmaması lazım anca öyle iyi bir fiyata satarsın
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ayrıca yanlış bakmadıysam o skin şuan bynogamede 13600e satılıyor
bynodan satabiliyosan o fiyata sa çünkü traderler buff fiyatına alıyor bufftada senin item 11500 gibisteamanalyyst fiyatı 16400 lerde geziyor
benn 14500den veriyoorum