Arama sonuçları: *

1. Alperenc25

HER EVDE OLMASI GEREKEN EŞYALAR, HAYAT KURTARAN ÜRÜNLER

Elektrik gerekli gibi,güç kaynağı hayat kurtarır
  2. Alperenc25

Yardım itopya siparişimi nasıl takip edebilirim?

https://www.itopya.com/Siparislerim bu linkten görebilirsin. Fakat genellikle 3-4 gün sonra kargoya veriliyor
  3. Alperenc25

Dolar düşer mi?

Dolar zaten şuan tarihinin en düşük seviyelerinde geziyormuş. Doların Türkiye'de bu kadar yüksek olmasının sebebi Türk parasının değersiz oluşu yoksa dolar yüksek değil türk lirası düşük diyorlar. Yani biraz zor düşer gibi
  4. Alperenc25

İncehesap'tan daha bir şey almam

Allah kolaylık versin :)
  5. Alperenc25

Hepsiburada İade?

senin gönderdiğin ürün gelecek büyük ihtimalle
  6. Alperenc25

Trendyol siparisim gozukmuyor

Uygulamanın içinde canlı asistan var yardımcı olabilir belki
  7. Alperenc25

İnce hesap

Kargo işi çok karışık bazılarına 3-4 günde teslim edilmiş ürünleri ben 8 mayıs ta alışveriş yaptım 19 mayısta geldi yani biraz şans heralde
  8. Alperenc25

Kargom sabahtan beri transfer sürecinde ?

onu hatırlamıyorum malesef ama ayrıntılı olarak yazıyor olması lazım
  9. Alperenc25

kargo şirketlerinin sistemlerine göre değişiyor bazıları her ayrıntıyı yazarken bazıları sadece belirli başlı işlemleri yazıyor o yüzden net bir şey söyleyemem :)
  10. Alperenc25

sadece senin kargon yok sonuç olarak , şirketler belirli aralıklarla yola çıkıyorlar ve genellikle güzergah üzerindeki başka yerlere de uğruyorlar ayrıca bence bu dönemde 2-3 günde gelirse mutlu ol 10 gün bekleyern arkadaşlar var forumda
  11. Alperenc25

şuan siparişin verildiği adresten senin evine en yakın olan şubeye teslim edilmek züere yola çıkarılmış demek oluyor genellikle bu süreç 2 gün sürer yani yarın veya perşembe gelebilir
  12. Alperenc25

Itopya dan son 1-2 haftada ürün alan varmı

Ben ayın 21 inde sipariş verdim dün kargoya vermişler 1588257133 Geçen hafta 4 gün çalışmadılar sence ne kadar sistem birikmiştir o dönemde?
Top Bottom