Neler Yeni

İncehesap'tan daha bir şey almam

Enes3841

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
280
İsim
Enes Yıldırım
Instagram
kayserileee
Steam
https://steamcommunity.com/id/EnesYLDRM/
Discord
EnesBey#7603
Ben geçen ayın 15. gününde yani üstünden 1 ay geçti neredeyse. Corsair Venegance 8GB modelli Ram'ı satın aldım. Ve sipariş ederken acele diye not düştüm. Bugün 21. gün oldu hala aynı. Ne kargoya verdiler ne ürünü koklattılar. Yardım istemek için aradığım zaman tam 1 saat boyunca telefonda bekledim diğer kişilerin konuşmasını, sıra bana geldiğinde dııt dııt dedi kapandı. O sinirle telefonun ekranını kırdım o derece sinirlendirdi. Fotoğrafı aşağıda bulunan tamı tamına 6 adet destek talebine verilen cevapların hepsi aynı. Gerekli mercilere iletildi, acil olarak işaretlendi. İllallah ettirdi bu sipariş beni. Adamlar sipariş ederken diyor ki 3 gün içerisinde gelecek. Tamam diyorsun ve benim gibi 21 gün bekliyorsun ve Allah bilir daha da uzayacak gibi duruyor

1591407821787.png

1591407877136.png

@Abdullah Hacıgül @Mehmet Yılmaz yardımcı olun lütfen

Ted Mosby

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,756
İsim
Ahmet Baran
Koronadan dolayı stok yok ondandır diye düşünüyorum fakat 21 gün abartı evet

Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
isa oztas
bende sistemim 22 günde geldi tamamen stok tan kaynaklı ve suan o pc den yazıyorum herkes evde herkes ınt aşıs verıs yapıyo bence normaldır beklemenı tavsıye ederim korma gelır ıncehesap ıyı ve tecrubelı bı alısverıssıtesıdır

DonanımFikir

Moderatör
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,793
İsim
Selimhan
İlgilendiği Kategoriler
SıcakFırsatlar Bilgisayar Toplama Konu Dışı
Steam
#Samsunlu
Muhtemelen Gaming gecesinde verdin ve böyle oldu bende Gaming geceeinden alacaktım fakat Abdullah abi sistem cikaracigi için geceden.bisi almadım

Kneeford

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
164
İsim
Mete
Ben 8 mayısta aldım hala anakartı bekliyorum

Ekler

• dd.jpg
    dd.jpg
    72 KB · Hit: 76

ErcüCeran

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
759
İsim
Ercüment Ceran
Ben de geçen hafta cuma monitör ve ram aldım bekliyoruz bakalım bizim kaç gün olacak şu an 8. gündeyim

UnLuckyy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
İsmail
Bende bafır adamın pcyi aldım hazır ayın 31 inde 6 gün oldu bakalım

Enes3841

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
280
İsim
Enes Yıldırım
Instagram
kayserileee
Steam
Discord
EnesBey#7603
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Beyler bazılarınız normal karşılamış. Şuanda 22 gün oldu. 22 gün bir şey beklenemez. Aynı gün annem Hepsiburada üzerinde hafıza kartı aldı. 2 güne geldi, yani bu tamamen incehesap ilgisizliği. Bence stokta yok ürün. Var diye sattılar fabrikanın üretmesini bekliyorlar heralde

Alperenc25

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
300
İsim
Alperen Çatıkkaşli
Allah kolaylık versin :)

Son düzenleme:

tbugra0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Talha Buğra Onay
Ben geçen ayın 15. gününde yani üstünden 1 ay geçti neredeyse. Corsair Venegance 8GB modelli RAM'ı satın aldım. Ve sipariş ederken acele diye not düştüm. Bugün 21. gün oldu hala aynı. Ne kargoya verdiler ne ürünü koklattılar. Yardım istemek için aradığım zaman tam 1 saat boyunca telefonda bekledim diğer kişilerin konuşmasını, sıra bana geldiğinde dııt dııt dedi kapandı. O sinirle telefonun ekranını kırdım o derece sinirlendirdi. Fotoğrafı aşağıda bulunan tamı tamına 6 adet destek talebine verilen cevapların hepsi aynı. Gerekli mercilere iletildi, acil olarak işaretlendi. İllallah ettirdi bu sipariş beni. Adamlar sipariş ederken diyor ki 3 gün içerisinde gelecek. Tamam diyorsun ve benim gibi 21 gün bekliyorsun ve Allah bilir daha da uzayacak gibi duruyor

Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle

@Abdullah Hacıgül @Mehmet Yılmaz yardımcı olun lütfen
yurtdışından alsaydınız belki gelirdi o zamana kadar :) stoklarla alakalıdır diye düşünüyorum 1-2 kere alışveriş yapmıştım pek bir sıkıntı çıkmadı ve şu sıralar gaming gecesi muhabbeti dönüyor sitede ondan dolayı stoklar biraz sıkıntıda olabilir ama haklısınız tabi.

Enes3841

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
280
İsim
Enes Yıldırım
Instagram
kayserileee
Steam
Discord
EnesBey#7603
yurtdışından alsaydınız belki gelirdi o zamana kadar :) stoklarla alakalıdır diye düşünüyorum 1-2 kere alışveriş yapmıştım pek bir sıkıntı çıkmadı ve şu sıralar gaming gecesi muhabbeti dönüyor sitede ondan dolayı stoklar biraz sıkıntıda olabilir ama haklısınız tabi.
Reis bende yaklaşık 3 4 siparişim var. Ben toplu almayı seviyorum. Bi keresine sipariş ettim 4 parça ürün. Kendime full ekipman dizdim piyasa değeri 1200 lira. Hepsinin gelmesi 3 gün sürdü. 1 parça Ram 22 gün oldu hala yok

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,814
Üyeler
163,558
Son üye
regenmeister
Top Bottom