KélyZ/Enes
80+
Dahası
Sadece senin kargon yok. Yüzlerce kargo var istiflenip kargolanıyor hepsi.Allah Allah neden 2 gün sürsün ki bir de sabah verilmiş kargoya (İstanbul'dan İzmir'e gelecek)
Peki benim şubeye gelene kadar transfer süreci mi yazar. Yoksa arada başka bir şey daha yazıyor muşuan siparişin verildiği adresten senin evine en yakın olan şubeye teslim edilmek züere yola çıkarılmış demek oluyor genellikle bu süreç 2 gün sürer yani yarın veya perşembe gelebilir
kargo şirketlerinin sistemlerine göre değişiyor bazıları her ayrıntıyı yazarken bazıları sadece belirli başlı işlemleri yazıyor o yüzden net bir şey söyleyememPeki benim şubeye gelene kadar transfer süreci mi yazar. Yoksa arada başka bir şey daha yazıyor mu
Yurtiçi ?kargo şirketlerinin sistemlerine göre değişiyor bazıları her ayrıntıyı yazarken bazıları sadece belirli başlı işlemleri yazıyor o yüzden net bir şey söyleyemem
Benim kargomu baya bi transfer sürecinde dediler arayıp sorunca şubeye geldiğini öğrendim ama şubeden şubeye değişiyor olabilirYurtiçi ?