Massacredevil
80+
- Reaksiyon skoru
- 1
Çok geç yahu ben dedim belki yarın olur burdapazartesi alırsın tahmini en geç salı bence
Yarına kadar urfaya gelirse cumartesi 1 e kadar dağıtıma çıkma şansı var.Çok geç yahu ben dedim belki yarın olur burda
Urfaya adım atsa ben gider alırım yeter ki gelsinYarına kadar urfaya gelirse cumartesi 1 e kadar dağıtıma çıkma şansı var.
Ama biraz zor pazartesi gelir
1200-1300km yol pazartesi anca alırsın 600km olsaydı cumartesi alırdın ama belki cumartesi mesai bitimine şubeye gelebilir takip edip şubeden alabilirsinArkadaşlar kargom tahmini ne zaman gelir her hangi bir hareket yok transfer sürecinden beri urfaya gelicek kargom
Diğer kargolardsn bir farkı yoksa tüm kargolar 1300 km ye 2 günde ulaştırıyor eğer buda böyleyse yarın elimde olur diye düşünüyorum1200-1300km yol pazartesi anca alırsın 600km olsaydı cumartesi alırdın ama belki cumartesi mesai bitimine şubeye gelebilir takip edip şubeden alabilirsin
Bende öyle düşünüyorum yarın elimde olur diye düşünüyorumÇabuk geliyor stoklarında varsa 2 günde elinde olur
bu gün öğlen vakti çıkış yapmış tahminimce 2 aktarma ile gelecektir bu da 48-72 saat aralığında teslimat şubesine ulaşması demek tahmini söylüyorum tabikideDiğer kargolardsn bir farkı yoksa tüm kargolar 1300 km ye 2 günde ulaştırıyor eğer buda böyleyse yarın elimde olur diye düşünüyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bende öyle düşünüyorum yarın elimde olur diye düşünüyorum