Arama sonuçları: *

1. Atius

Öneri Incehesap ve Oksid Bilişim arızalı ürün değişim rezaleti / THH'Yİ KAZANDIM AMA İNCEHESAP İLGİLENMEDİ :D

gaming gecesinde bozuk açılmış ürün gönderip kakıtmaya çalışarak kar etmeye çalışan bir firma sadece
  2. Atius

İncehesap İade Kabul Etmiyor

Bu konuda incehesabı haklı buluyorlar, geçen indirimde arkadaşım anakart aldı onun da pinleri yamuk. Bu siteden anakart almayın.
  3. Atius

İncehesap iade rezilliği

evet teknik servise tamir ettirdim kullanıyorum gaming gecesinden bi şey alacak olursan videosuz kutu açma ne devlet ne de o rezalet firma senin haklarını önemsemiyor. Bu arada hesabımı banladılar alışveriş yapamıyorum :D
  4. Atius

🔥İndirim GameBooster GB-2417FF 165Hz IPS Monitör 3058₺

f/p bir sistem için tercih edilebilecek en düşük bütçe monitörü bu fiyata anca yan ekran alırsınız o yüzden kötü falan değil
  5. Atius

Arenabilgisayar / İtopya garanti rezilliği

Merhaba @itopya.com 'u bu durumun %20sinde tutuyorum sorunun büyük bölümü Arenabilgisayar'da ve bunun bilincindeyim. İtopya üzerinden aldığım Trust gamepadimi garanti kapsamında tam olarak 39 gün önce itopya'ya gönderdim ve bana hiçbir dönüş yapmadılar 6. gününde yani aralığın 11inde bana...
  6. Atius

❌İndirim Bitti! HAVİT M9030 PRO - 1390 TL

kullanıyorum güzel saat
  7. Atius

🔥İndirim Yılbaşı Dekor Kütük 167₺ Amazon Farkı🔥😅🥲

Alındı içi oyuldu güzelce doldurulup şöminenin üstüne koyuldu :p teşekkürler
  8. Atius

İncehesap iade rezilliği

teşekkürler
  9. Atius

İncehesap iade rezilliği

:D siz söylemişken yanıtlamış olayım, bu arkadaşa denk gelirseniz hiç cevap vermekle bile uğraşmayın.
  10. Atius

İncehesap iade rezilliği

Hiçbir firmanın adına şanına güvenmemek lazım bunu yaşamadan birinin yaşadığını görsem inanmazdım ama maalesef acı acı tecrübe etmiş oldum gönül rahatlığıyla incehesap güvenilmez bir firmadır diyebiliyorum tüketici hakları mektuplarımla.
  11. Atius

İncehesap iade rezilliği

İncehesap bir süre sonra iletişimi ve şikayetvar gibi platformlardan geri dönüşünü tamamen kesip tüketici hakları kartını kullandı ben de tüketici haklarına başvurdum fakat kutuyu onlara açılmamış halde geri gönderdiğim bilgiyi veya kamera kayıtlarını ne benimle ne de tüketici hakları ile...
  12. Atius

Yardım VATAN BİLGİSAYAR REZİLLİĞİ!

tabi ki işe yarar vatanbilgisayar'a bu videoyu da gönder.
  13. Atius

Yardım VATAN BİLGİSAYAR REZİLLİĞİ!

İnternet üzerinden alışverişlerde maalesef tüketici hakları her türlü satıcıyı haklı bulduğu için bu şekilde sorunlarla karşılaşabiliyoruz. İncehesap da aynı şekilde beni dolandırdı açılmış,pinleri yamulmuş anakart gönderdi ve kapalı halde geri gönderdiğim anakartı kutusu açılmış diye iade...
  14. Atius

Amazon Prime indirimleri başladı

ddr5 ram görürseniz burdayım
  15. Atius

🔥İndirim Asus Dual RX 6750XT 10230₺

2. el kart almak mı bunu almak mı
  16. Atius

İncehesap iade rezilliği

İndirimleri başlamışken nasıl rezil bi marka olduklarını hatırlatayım
Top Bottom