Kendin söylüyorsun bu saatte çalışmaz diye sabah ararsın söylersinAga nasıl çökmezler para çekilmiş
Mesaj otomatik birleştirildi:
neden dalgaya alıyorsun asgeri ücretle geçinmeye çalışan bir insandan ne bekliyorsun
Kendin söylüyorsun bu saatte çalışmaz diye sabah ararsın söylersinAga nasıl çökmezler para çekilmiş
neden dalgaya alıyorsun asgeri ücretle geçinmeye çalışan bir insandan ne bekliyorsun
iyi tamam öyle yapalım madem de benim İncehesap hesabımın tcno sunu girmemişim ben kredi kart sahibinin tc si ile eşleşmesi gerekiyor falan dermi?Tmm sizde yarın arar sakin bir şekilde durumu bildirirsiniz nasıl olsa para çekilmiş en fazla thhye başvurursunuz yine alırsınız paranizı yani kimse paranızı fln alamaz hocam
Yok hocam ya siz arayın onlar herşeyi detaylıca anlatır sonradan iade ederler oaranızı dert etmeyiniyi tamam öyle yapalım madem de benim İncehesap hesabımın tcno sunu girmemişim ben kredi kart sahibinin tc si ile eşleşmesi gerekiyor falan dermi?
Ayn knkincehesap dolandırıcıdır.
Peki tamam öyle yapalım beni mahkemeyle falan uğraştırmasınlar iş oraya giderse ben uğraşamam çünkü inşallah gitmez oralaraYok hocam ya siz arayın onlar herşeyi detaylıca anlatır sonradan iade ederler oaranızı dert etmeyin
Ayn knk
Hocam mahkemelik durum yok dediğim gibi yatmazsa thh internet üzeri başvurun bu kadarPeki tamam öyle yapalım beni mahkemeyle falan uğraştırmasınlar iş oraya giderse ben uğraşamam çünkü inşallah gitmez oralara
Hocam herkes sorun olmayacağını söylüyor, neden hala bu kadar panik yaptığınızı anlamıyorum.Peki tamam öyle yapalım beni mahkemeyle falan uğraştırmasınlar iş oraya giderse ben uğraşamam çünkü inşallah gitmez oralara
Peki hocam teşekkür ettim iyi geceler iyi forumlarHocam mahkemelik durum yok dediğim gibi yatmazsa thh internet üzeri başvurun bu kadar
İyi geceler hocamPeki hocam teşekkür ettim iyi geceler iyi forumlar
Hocam dünya üzerindeki herkes dolandırıc değil bi sakin ol. Yarın derdini anlatırsın ya ürünü gönderirler ya da para iadeni yaparlar gereksiz heyecan yapmaAga nasıl çökmezler para çekilmiş
ben böyle durumlarda çok panik oluyorum hocam internet fazla alışveriş yapan biri değilim baktım bir çok şey internet de çok daha ucuz daha yeni yeni alışveriş yapıyorum trendyol hepsibura da da çok alışveriş yaptımda onlar güvenilir firma sıkıntı çekmedim ince hesaptan ilk defa alışveriş yapmaya çalışdımHocam herkes sorun olmayacağını söylüyor, neden hala bu kadar panik yaptığınızı anlamıyorum.
1k günümüzde fazla değil kaç kişiyle yaşadığınıda bilmiyoruzasgari ücreti diyip 1k lik mouse almakta nerden baksan gral hareket