Neler Yeni

İncehesap iade rezilliği

SorryImSoBussy

80+ Silver
En İyi Cevap
9
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,986
İsim
HBE
dostum sen anlamıyo musun? ben bir satıcı değilim alıcıyım ürünün kendi satıcısına kendi etiket ve kolisiyle ürünü geri gönderiyorum bu firmayı 3 yaşında çocuklar veya dolandırıcılar yönetmiyorsa bu kutuya açılmış demez, diyemez benim bunu kanıtlamam için satıcı olmam veya bir kişiden bunu alıyor olmam lazım koskoca firmaya güvenip sipariş vermeyeceksem niye alıyorum? konu tamamen bu. Maillerim mevcut evet kanıtlayabilirim konu sadece bu firmanın yapmış olduğu 3. sınıf davranış.
Satıcı olmakla alakası yok. Kanıtlayabilir misin o zaman kargoya verdiğinde bahsettiğin şekilde kargoladığını? Fotoğraf vs var mı yada bir tutanak?

Atius

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
366
İsim
atacan atmaca
1688480840766.png
Tüm rezillikleri buraya her aşamada not alıcam ki benden sonra sipariş verecek herkes bunu aklında bulundursun.

Atius

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
366
İsim
atacan atmaca
Anlık olarak telefonlara ve maillere cevap almakta zorlanmaya başladık :D

oğuzhan18

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,625
İsim
oğuzhan ege
"Ürünlerin iade edilebilmesi, ürünün ambalajının açılmamış, bozulmamış ve ürünün kullanılmamış olması şartına bağlıdır." 0 ürünümü açtılar bi de bu hakkımı da yediler adam dolandırıyolar resmen.
Hep bu siteden alışveriş yaparım normalde mouse aldım kutusunu açarken komple yırtmama rağmen iade almışlardı şaşırdım.

Atius

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
366
İsim
atacan atmaca
Evet sürecin sonuna geldik 24 Haziran 2023 00:09 tarihli siparişimle ilgili aynı günün saat 6sında oluşturduğum iadeyi kabul etmiyorlar :D İncehesap bu saatten sonra benim için bitmiştir yaptıkları terbiyesizliği de her cuma günü herkese hatırlatıcam haram zıkkım olsun. Günlerdir telefonlara bile çıkmıyorlar sokaktaki bilgisayarcıdan gram farkları yok adı incehesap sipariş vereyim ne olacak diye düşünmeyin bundan sonra.
Mesaj otomatik birleştirildi:

1689252518220.png

son olarak attığım mail bu oldu incehesabı direkt davaya veriyorum

Son düzenleme:

Atius

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
366
İsim
atacan atmaca
Başkaları dolandırılmadan üste taşıyım :D

Atius

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
366
İsim
atacan atmaca
incehesaptan almış olduğum anakart tam olarak bu şekilde geldi üstünde takılı olması gereken kısım dışarda sallana sallana gelmiş kutunun ve kabının bandrolü yoktu
1689368979431.jpeg

1689369005764.jpeg

Atius

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
366
İsim
atacan atmaca
İndirimleri başlamışken nasıl rezil bi marka olduklarını hatırlatayım

epalo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
165
İsim
Durmuş T.
Anakart ne artı işlemci?

Atius

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
366
İsim
atacan atmaca
Bu konuda son güncelleme nedir? @atacanatmaca
İncehesap bir süre sonra iletişimi ve şikayetvar gibi platformlardan geri dönüşünü tamamen kesip tüketici hakları kartını kullandı ben de tüketici haklarına başvurdum fakat kutuyu onlara açılmamış halde geri gönderdiğim bilgiyi veya kamera kayıtlarını ne benimle ne de tüketici hakları ile paylaşmadan ürünün kullanılmış olarak onlara kargolandığını savundular tüketici hakları da onlar ne derse aynı cümleleri yazıp itirazımı reddedip beni gönderdi kendi videolarım ve fotoğraflarıma hiç bakılmadı bile bir mektupla reddedildiğini öğrendim. Daha sonra asus ile iletişime geçtiğimde bunun gibi tonla şikayet geldiğini beni anladıklarını ama kuralları gereği incehesap bunu kabul etmediği için garantiden yararlanamadığımı ilettiler ben de bozuk malı satmaya çalışmak veya daha fazla uğraşmak yerine anakartı tamir ücreti olan 750tlyi vererek asus yetkili servisine tamir ettirdim sağ olsunlar baştan sona mağdur olduğumu bildikleri için titizlikle ilgilendiler değiştirdikleri bozuk anakart soketini bile bana gönderdiler.

Sonuç olarak: incehesap gaming gecesi adı altında kullanılmış veya teşhir ürünleri gönderiyor karşılığında da onlara güvenerek önlem almamış herkesi satıcı hakları ile tokatlıyolar. Özellikle anakart olarak ararsanız daha önce çokça kez kullanılmış anakart gönderdikleri konuları göreceksiniz. Bana güvenlik kilitleri açılmış, bandrolsüz ve pinleri yamuk halde geldi.

Yapmanız gereken: Üşenmeden her alışverişinizde burası incehesap güvenilir demeden karşınızda her türlü kar amacını değerlendiren bir firma olduğunu bilerek videosuz kargo alımı yapmamanız ve ürünleri açmamanız. Maalesef ki sizin en büyük güvenceniz sadece sizsiniz ne tüketici hakları ne de güvendiğiniz firmalar.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,361
Üyeler
164,826
Son üye
ssdyardim
Top Bottom