VX2719-PC-MHD - VIEWSONIC 27'' VX2719-PC-MHD 240HZ 1MS HDMI DP VA FHD ADAPTIVE SYNC CURVED GAMING MONITÖR
pckolik.com
perşembe günü bu monitörü 2k çözünürlüklü sanıp sipariş ettim. kabul ediyorum benim tamamen benim mallığım. bu fiyata 2k 240hz monitör mü olur? hiç mi açıklamasına bakmadın? hepsi benim mallığımdan ibaret. ürün de cumartesi günü geldiğinde arkadaşımla beraber montajını kurulumunu halledip açtık ve ekran gözüme bulanık geldi ben hala 2k sanıyorum orda monitörü. yaklaşık 1 saat kadar araştırdım ve talep açmak için adamların sitesine girdiğimde elimdeki monitörün 1080p olduğunu fark ettim. görür görmez hemen montajını söktük kabloları poşetlerine koyup düzgünce kutuya yerleştirip pazartesi olur olmaz iade talebi açıp götürdüm verdim aras kargoya.
adamlar beni az önce aradı. "ekranda toz ve tüy olduğu için iade talebinizi reddettik biz bunu bu şekilde satamayız". abi ben müşteri değil miyim bir müşterinin bir ürünü iade ederken o ürüne uyguladığı muameleler arasında tolerans gösterilecek şeyler ve tolerans gösterilemeyecek şeyler vardır. monitörü yerleştirdiğim strafor köpüğün bile yuvarlak tanecikleri düşmesin diye uğraşarak paketliyorum, adamlar bana ekranda toz var biz bunu geri yolluyoruz sana diyolar. bu şekilde satamayacaklarının ben de farkındayım fakat be eşşekler hiçbiriniz mi o monitörü kutudan çıkarıp hdmi'nı bağlayıp güç kablosunu takana kadar ekranı peçeteyle/bezle bi tur geçmediniz. sanki geri dönüşü olmayan bir yola soktum adamları da ekran tozlu ve tüylüydü diyip yanlışlıkla ödediğim 5.800tl ile bırakıyorlar beni.
arayıp itiraz ettim, mail attım ve yetkili ekibin tekrar gözden geçireceğini söylediler. yarın içerisinde geri dönüş alamazsam thh'ye yazmayı düşünüyorum, başka ne yapabilirim acaba