Neler Yeni

Pckolik monitörde toz var diye iade almıyor?

forxeo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
387
İsim
murat
hayır mesele o değil, ben bu monitörü 2k sanıp aldım iade etmek istiyorum dedim tamam yolla dediler. toz yüzünden kabul etmediler
koşulsuz iade hakkın var 14 gün içinde arayıp biraz zorla thhye şikayet oluşturacağını söyle geri adım atarlar büyük ihtimalle çünkü iade sebepleri çok saçma

hamzaersoy

80+ Bronze
sacmalıgı kes 14 gün gecmedıyse seve seve ıade alcaklar
ben de bunu anlatmaya çalıştım işte monitör şu anda satılmaya hazır durumda, çiziği yok, eksik parçası yok, vidasına kadar her şeyi tam, kabloları aynı poşete geri koyup düzgünce yerleştirdim. ee sorun ne yani iade koşuluna uymayan şey toz parçacıkları mı yani

Dahası  
Reaksiyon skoru
114
İsim
Abdullah Kemal Güzel
monster ekran temizleyici al ekranı sil gönder.

liluzivert

80+ Bronze
hayır mesele o değil, ben bu monitörü 2k sanıp aldım iade etmek istiyorum dedim tamam yolla dediler. toz yüzünden kabul etmediler
Mesaj otomatik birleştirildi:

nasıl dikkat etmedim bilmiyorum göz attım diye de hatırlıyorum. googleda viewsonicin 2k monitörü var mı diye bakarken geziniyordum en üstlerde bunu gördüm baktım iyiymiş diyip sipariş verdim, hayır hiç mi sipariş nerde diye girip bakmadım görmedim diye kızıyorum kendime fakat şu an yaşadığm rezillliğin bununla alakası yok
o zaman kötü almaları lazım

kutuyu açmadın sanmışlardır belki

monster ekran temizleyici al ekranı sil gönder.
bi akıllı sensin neden monster bide

Dahası  
Reaksiyon skoru
114
İsim
Abdullah Kemal Güzel
o zaman kötü almaları lazım

kutuyu açmadın sanmışlardır belki

bi akıllı sensin neden monster bide
bunu kullanıyorum ve performansından çok memnunum

drakathx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
455
İsim
Burak
perşembe günü bu monitörü 2k çözünürlüklü sanıp sipariş ettim. kabul ediyorum benim tamamen benim mallığım. bu fiyata 2k 240hz monitör mü olur? hiç mi açıklamasına bakmadın? hepsi benim mallığımdan ibaret. ürün de cumartesi günü geldiğinde arkadaşımla beraber montajını kurulumunu halledip açtık ve ekran gözüme bulanık geldi ben hala 2k sanıyorum orda monitörü. yaklaşık 1 saat kadar araştırdım ve talep açmak için adamların sitesine girdiğimde elimdeki monitörün 1080p olduğunu fark ettim. görür görmez hemen montajını söktük kabloları poşetlerine koyup düzgünce kutuya yerleştirip pazartesi olur olmaz iade talebi açıp götürdüm verdim aras kargoya.

adamlar beni az önce aradı. "ekranda toz ve tüy olduğu için iade talebinizi reddettik biz bunu bu şekilde satamayız". abi ben müşteri değil miyim bir müşterinin bir ürünü iade ederken o ürüne uyguladığı muameleler arasında tolerans gösterilecek şeyler ve tolerans gösterilemeyecek şeyler vardır. monitörü yerleştirdiğim strafor köpüğün bile yuvarlak tanecikleri düşmesin diye uğraşarak paketliyorum, adamlar bana ekranda toz var biz bunu geri yolluyoruz sana diyolar. bu şekilde satamayacaklarının ben de farkındayım fakat be eşşekler hiçbiriniz mi o monitörü kutudan çıkarıp hdmi'nı bağlayıp güç kablosunu takana kadar ekranı peçeteyle/bezle bi tur geçmediniz. sanki geri dönüşü olmayan bir yola soktum adamları da ekran tozlu ve tüylüydü diyip yanlışlıkla ödediğim 5.800tl ile bırakıyorlar beni.

arayıp itiraz ettim, mail attım ve yetkili ekibin tekrar gözden geçireceğini söylediler. yarın içerisinde geri dönüş alamazsam thh'ye yazmayı düşünüyorum, başka ne yapabilirim acaba
İşi yokuşa suruyorlarsa direkt tüketici hakem heyeti durum çözülür

hamzaersoy

80+ Bronze
bunu kullanıyorum ve performansından çok memnunum
zaten oluru öyle olacak. kutu bana gelse içini açıp ekrana üfleyip geri kapatıp göndericem. de buna ne gerek var yani sırf ekranındaki tozu almam için bana 2 kez talep açtırmaları çok saçma. hadi ben monitörü 2. kez yollarken kargoda bir şey oldu hasar aldı, bu sefer yine benim üstüme kalacak. sırf tozunu alayım diye geri gönderdikleri monitör yolda çöp olursa ihale tabii ki de bana kalmış olacak ve saçma sadece

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,811
İsim
.
perşembe günü bu monitörü 2k çözünürlüklü sanıp sipariş ettim. kabul ediyorum benim tamamen benim mallığım. bu fiyata 2k 240hz monitör mü olur? hiç mi açıklamasına bakmadın? hepsi benim mallığımdan ibaret. ürün de cumartesi günü geldiğinde arkadaşımla beraber montajını kurulumunu halledip açtık ve ekran gözüme bulanık geldi ben hala 2k sanıyorum orda monitörü. yaklaşık 1 saat kadar araştırdım ve talep açmak için adamların sitesine girdiğimde elimdeki monitörün 1080p olduğunu fark ettim. görür görmez hemen montajını söktük kabloları poşetlerine koyup düzgünce kutuya yerleştirip pazartesi olur olmaz iade talebi açıp götürdüm verdim aras kargoya.

adamlar beni az önce aradı. "ekranda toz ve tüy olduğu için iade talebinizi reddettik biz bunu bu şekilde satamayız". abi ben müşteri değil miyim bir müşterinin bir ürünü iade ederken o ürüne uyguladığı muameleler arasında tolerans gösterilecek şeyler ve tolerans gösterilemeyecek şeyler vardır. monitörü yerleştirdiğim strafor köpüğün bile yuvarlak tanecikleri düşmesin diye uğraşarak paketliyorum, adamlar bana ekranda toz var biz bunu geri yolluyoruz sana diyolar. bu şekilde satamayacaklarının ben de farkındayım fakat be eşşekler hiçbiriniz mi o monitörü kutudan çıkarıp hdmi'nı bağlayıp güç kablosunu takana kadar ekranı peçeteyle/bezle bi tur geçmediniz. sanki geri dönüşü olmayan bir yola soktum adamları da ekran tozlu ve tüylüydü diyip yanlışlıkla ödediğim 5.800tl ile bırakıyorlar beni.

arayıp itiraz ettim, mail attım ve yetkili ekibin tekrar gözden geçireceğini söylediler. yarın içerisinde geri dönüş alamazsam thh'ye yazmayı düşünüyorum, başka ne yapabilirim acaba
Direk THH başvur çözerler

drakathx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
455
İsim
Burak
hocam kaç günde geri dönüş alırım? haftaya perşembe iade etme sürem bitiyor galiba

kaç gün sürer geri dönüş almam acaba
Çok süreceğini zannetmiyorum Max 1 ay bence ama kesin çözüm sunuluyor

drakathx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
455
İsim
Burak
1 ay geçtikten sonra kurallara istisna bir kural çıkarıp da iade ettirebiliyorlar mı ki ürünü?
Thh de süre sorunu yok diye biliyorum sen iade zamanını geçirmeden başvuru yaptığında araştırmakta fayda var

hamzaersoy

80+ Bronze
Thh de süre sorunu yok diye biliyorum sen iade zamanını geçirmeden başvuru yaptığında araştırmakta fayda var
teşekkür ederim. batu bozkana da mail attım ondan veya pckolikten yarın geri dönüş gelmezse thhye yazayım bi en iyisi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,010,476
Üyeler
160,100
Son üye
Emo7339
Top Bottom