gamsızbiri
80+
- Reaksiyon skoru
- 27
Arkadaşlar merhabalar Pazarama'dan Xiaomi Bluetooth Hoparlör aldım ancak PS4'te bluetooth hoparlör kullanılamıyormuş bunu öğrendim ve hemen ertesi gün iade talebi oluşturdum. Ürünü iadeye yolladım ve Pazarama bana hiçbir açıklama yapmadan ürünü geri yolladı, ben de iade sürecinde olduğu için yeni kargo kodu oluşturamadım ve durumu tüketici haklarına bildirdim ve tüketici haklarına başvurduğumu ilettim. Bunun ardından Pazarama para iademi yaptı ama ürün bende kaldı ben de bunun için kendileri ile iletişime geçtim ve ürünü karşı ödemeli yollamamı söylediler ben de gönderdim ancak ürün 2. kez bana geri geldi ve kargo parasını da ben ödemek zorunda kaldım. Ben haftaiçi çalışan biriyim ve bunun için 2 kez yemek molamda kargoya gittim şimdi Pazarama'ya tekrar gidemeyeceğimi ürünü evden almak için kurye gönderirlerse teslim edeceğimi söyledim ancak bana kargo kodu verip şubeye bırakın dediler. Ürünü götürüp bırakmayı düşünmüyorum hiçbir haksız yanım olmamasına rağmen ürünü teslim etmek için bu kadar uğraştım ve daha fazla uğraşmak istemiyorum, teslim etmediğim takdirde bir problem yaşar mıyım?