Arama sonuçları: *

1. AvengedSevenfold

Tanklı yazıcı önerisi HP mi Epson mu?

L3250 serisine bakabilirsiniz, ben 3250 serisi sandım. Bu seri benimkinin ekransız modeli.
  2. AvengedSevenfold

benimki, almayı düşündüğünüz modelin tft lcd ekranlısı. Ekransız olsa da olur sonuçta bilgisayardan bilgilerini görebiliyorsunuz ancak bütçeniz varsa benim modeli de tavsiye edebilirim, ufacık ekrandan her türlü bilgiye ulaşabiliyorsunuz. Başka bir farkları yok.
  3. AvengedSevenfold

Yıllarca HP kullanmış biri olarak 2 yıl önce Epson L3266'ya şans vereyim dedim, iyi ki vermişim. Hayatımda kullandığım en kullanıcı dostu, en ekonomik printer oldu, Epson bu işi kesinlikle daha iyi yapıyor.
  4. AvengedSevenfold

Prime Day de neler aldınız ?

2 tane 32 gb ddr4 kingston impact ram aldım, fiyatı epey uyguna geldi bilgisayar bayram etti :D 1 adet antifriz bomesi JEtech; iPad 8 Kılıfı Privacy Series iPad 8 koruyucu cam Privacy Series iPhone 8 Plus koruyucu cam " " iPhone 13 Pro koruyucu cam+kamera koruyucu 5 in 1 iPhone 12 mini full...
  5. AvengedSevenfold

Arkadaşlar termal macun alacağım önerilerini bekliyorum

Cooler Master Cryofuze Violet öneririm
  6. AvengedSevenfold

Yardım Renkli Yazıcı Alacağım - Yardım!

söylediğim modele göre daha iyi olması imkansız,benim kullandığım model bunun aynısının renkli ekranlı versiyonu çünkü.Bu size yeterse,ekrana ihtiyacınız yoksa düşünmeden alabilirsiniz,kendi ekranının olması elbette çok iyi ancak zaten çoğu bilgiyi bilgisayardaki uygulaması size eksiksiz şekilde...
  7. AvengedSevenfold

Hiçbir sıkıntısı yok,gayet güzel basıyor.Birkaç kere fotoğrafta bastırdım,profesyonel makina gibi olmasa da gayet yeterli derecede basabiliyor.Tasarruf yönü inanılmaz,1000 sayfaya yakın baskı aldım 1 senede,daha hiç mürekkep doldurmadım.Yarıdan fazla renkli mürekkebi,yarım da siyah mürekkebi...
  8. AvengedSevenfold

Epson L3266 kullanıyorum,kesinlikle öneririm.Bu olmasa bile yine Epson'dan ve tanklı bir yazıcı almanızı öneririm.
  9. AvengedSevenfold

Amazon prime day günlerinde ne kadar harcama yaptınız?

40K,taksitlerimin olmadığı döneme geldiği için sorun yok ancak isteyipte alamadığım çok şey oldu tabii ki,işin sonunda ayağını yorganına göre uzatmak gerekiyor.
  10. AvengedSevenfold

💲Apple'dan Yeni Zam Geldi Durmuyor 💲

Kendisinin çok espri yaptığına şahit oldukta,hiç doları vs geri çekemedi
  11. AvengedSevenfold

🔥 BENZİNE BU GECE YİNE İNDİRİM GELİYOR!

Yine mi ? Zam zamanı salisesinde yapanlar indirim zamanı gelince neden günlerce bekliyorlar acaba :D Brent 75 seviyelerine düşmüş gelen indirime bak,1 lira.
  12. AvengedSevenfold

Yardım Ptt Kargo 15 gündür ürünümü getirmiyor!

PTT kargo Türkiye'yi bırak,dünyanın en kötü kargo şirketi dahi olabilir,zamanında benim kargomu da kaybetmişlerdi ve aynen bu şekilde neredeyse 1 ay beklemiştim.Aman diyeyim uzak durun,ne gönderi alın ne gönderi verin bunlara.
  13. AvengedSevenfold

Kargocu Hasarlı Kutu Bıraktı Ve Gitti Ne Yapmalıyım?

Bu kargocuların alayı böyle,siz tabii iyi niyetle kodu söylemiş bulunmuşsunuz ancak kargocuyu görmeden,elden teslim almadan kargocuyu asla göndermemeniz gerek yasal mevzuatlar için.Bir de bunların kod falan sormadan hatta aramadan dahi bırakıp gideni var,sırf düzgün iş yapmıyorlar diye kargoyu...
Top Bottom