Bunu almanı öneririm;Merhaba, acil olarak renkli çıktı alan bir yazıcı almam lazım salı gününe kadar,
şöyle bir yazıcıyı araştırmalarım sonucunda buldum. Nasıldır? Önerileriniz Nedir?
Bütçe: 4000
Mümkünse HB veya amazon olsun.
farkı nedir? + ve -lerini belirtirsen iyi olur hocam
Daha kaliteli , baskı hızı ve baskı kalitesi...farkı nedir? + ve -lerini belirtirsen iyi olur hocam
peki hocam bakarım buna daDaha kaliteli , baskı hızı ve baskı kalitesi...
Yazın çok kullanmayız da kışın bayağı lazım oluyorEğer devamlı kullanacaksanız mürekkepli alabilirsiniz ki o zamanda "dr.luciano" nun dediği model yada benzeri TANKLI modellerden birini alabilirsiniz. Ama 1 ay yada daha uzun süre kullanılmayacak ise tavsiyem LAZER'lere yönelmeniz.
Bizim evde yazıcı sık kullanılıyor ama yazın 2 3 ay hiç kullanılmıyor. Sene içinde dolum yapıyordum, sonra da kartuş kuruduğu için her sene yeni kartuş alıyordum ki bir noktada kartuş fiyatları o kadar yükseldi ki Lazer'e geçtim.
Resim çıktı alırken iyi basıyor mu hocam herhangi bir sıkıntısı vb var mı? Zira çok renkli resim çıktısı lazım da bana.Epson L3266 kullanıyorum,kesinlikle öneririm.Bu olmasa bile yine Epson'dan ve tanklı bir yazıcı almanızı öneririm.
Hiçbir sıkıntısı yok,gayet güzel basıyor.Birkaç kere fotoğrafta bastırdım,profesyonel makina gibi olmasa da gayet yeterli derecede basabiliyor.Tasarruf yönü inanılmaz,1000 sayfaya yakın baskı aldım 1 senede,daha hiç mürekkep doldurmadım.Yarıdan fazla renkli mürekkebi,yarım da siyah mürekkebi hala duruyor.Sırf bunun için bile tercih edilir.Baskı hızı da oldukça iyi,ben genellikle taslak-canlı seçeneğiyle yazdırıyorum.Resim çıktı alırken iyi basıyor mu hocam herhangi bir sıkıntısı vb var mı? Zira çok renkli resim çıktısı lazım da bana.
https://www.akakce.com/murekkep-pus...cok-fonksiyonlu-tankli-fiyati,1370230662.html bu nasıldır hocam daha iyisi var mıdır? Akakçe bir karşıllaştırma yapmış söylediğiniz modele göre daha iyi gözüküyor.Hiçbir sıkıntısı yok,gayet güzel basıyor.Birkaç kere fotoğrafta bastırdım,profesyonel makina gibi olmasa da gayet yeterli derecede basabiliyor.Tasarruf yönü inanılmaz,1000 sayfaya yakın baskı aldım 1 senede,daha hiç mürekkep doldurmadım.Yarıdan fazla renkli mürekkebi,yarım da siyah mürekkebi hala duruyor.Sırf bunun için bile tercih edilir.Baskı hızı da oldukça iyi,ben genellikle taslak-canlı seçeneğiyle yazdırıyorum.
söylediğim modele göre daha iyi olması imkansız,benim kullandığım model bunun aynısının renkli ekranlı versiyonu çünkü.Bu size yeterse,ekrana ihtiyacınız yoksa düşünmeden alabilirsiniz,kendi ekranının olması elbette çok iyi ancak zaten çoğu bilgiyi bilgisayardaki uygulaması size eksiksiz şekilde iletebiliyor,yani bu da iyidir.https://www.akakce.com/murekkep-pus...cok-fonksiyonlu-tankli-fiyati,1370230662.html bu nasıldır hocam daha iyisi var mıdır? Akakçe bir karşıllaştırma yapmış söylediğiniz modele göre daha iyi gözüküyor.