Neler Yeni

Kargocu Hasarlı Kutu Bıraktı Ve Gitti Ne Yapmalıyım?

Dahası  
Reaksiyon skoru
135
İsim
Kaan
Bu kargocuların alayı böyle,siz tabii iyi niyetle kodu söylemiş bulunmuşsunuz ancak kargocuyu görmeden,elden teslim almadan kargocuyu asla göndermemeniz gerek yasal mevzuatlar için.Bir de bunların kod falan sormadan hatta aramadan dahi bırakıp gideni var,sırf düzgün iş yapmıyorlar diye kargoyu almayıp kapıya getirttiğim oldu.Gerekirse kargom kayboldu deyin,ancak kapınıza gelmeyen bir kargoyu kabul etmeyin onların işi bu.Sonra sizin görmediğiniz zamanda kargonun başına bir şey gelirse sorumlusu siz olursunuz,kargonun alıcısı apartmanın kapısı,görevlisi,şusu busu değil siz olmalısınız.

mert333

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
300
İsim
Hüseyin Mert
Arkadaşlar, yurtiçi genel merkezi ile konuştum. 30 bilmem kaç desilitre midir nedir hatırlayanıyorum. Bu hacimden büyük kargoları kargocular yukarı çıkarmıyormuş nasıl bir yasal dayanağı var bilmiyorum. Sonra bulunduğum şehrin yurtiçi kargo şubesini aramam söylendi. Aradım anlattım durumu üründe sıkıntı var mı dedi, ben de yasal süreci bilmediğimden açıp bakmadım dedim, üründe sıkıntı varsa yardımcı oluruz dedi. Yani aklınızda bulunsun aşağıya inin ürüne bakın öyle alın.

En İyi Cevap
3
Bu avel kodu söyletti sonra ürünü alın dedi nereden bileyim hemen uzayacağını. Böyle meslek icra edilirim mi ya
Kutuyu görmeden hiç bir şey vermemeniz gerekirdi.

senceralp

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
Sencer Yücel
Size belirtilen 30 DesiLitre mevzuunu salladıklarından şüpheleniyorum artık. Öncesinde 130 KG ağırlık seti siparişimde, kargocu 50 KG üzerini eve çıkarma zorunluluğumuz yok diyor. Litre hacim, Kilogram ise ağırlık birimi. Neye göre hareket ediyorlar anlamış değilim. Mutlaka eve çıkartması için ısrar edin eve gelene kadar ve ürünü kontrol edene kadar kod söylemeyin ve imza atmayın.
Güncel durumda pandemi süreci bahanesi ile temassız teslimat ediyoruz diyerek bırakıp gidiyorlar, adam 2 merdiven daha çıkmak yerine uzatıyor kapı dışına çıkmama sebep oluyor mesela. Erindiğimden değil de basıp gidiyor.. Onların mevzuatı varsa tüketicinin de hakları var, arkasında durun.

JSezar

80+ Silver
Hocam sipariş kaç günde geldi?

Cavuskerem

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,727
İsim
Kerem Çavuş
bir şey olmamıştır içindeki köpük katmana denk gelmiş ama itopyaya bildirip açmanda fayda var
Mesaj otomatik birleştirildi:

Arkadaşlar, yurtiçi genel merkezi ile konuştum. 30 bilmem kaç desilitre midir nedir hatırlayanıyorum. Bu hacimden büyük kargoları kargocular yukarı çıkarmıyormuş nasıl bir yasal dayanağı var bilmiyorum. Sonra bulunduğum şehrin yurtiçi kargo şubesini aramam söylendi. Aradım anlattım durumu üründe sıkıntı var mı dedi, ben de yasal süreci bilmediğimden açıp bakmadım dedim, üründe sıkıntı varsa yardımcı oluruz dedi. Yani aklınızda bulunsun aşağıya inin ürüne bakın öyle alın.
hocam işine gelmemiş kargocunun ben 1 kargocunun da kasamı aşşağıda bırakıp gittiğini görmedim

Arif

80+ Bronze
bir şey olmaz bundan itopya bu sorun yaşarsan arkanda durur aç gitsin kutuyu ciddi hasar var diyenler ilk defa kargo kutusu görüyor herhalde

mert333

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
300
İsim
Hüseyin Mert
bir şey olmamıştır içindeki köpük katmana denk gelmiş ama itopyaya bildirip açmanda fayda var
Mesaj otomatik birleştirildi:

hocam işine gelmemiş kargocunun ben 1 kargocunun da kasamı aşşağıda bırakıp gittiğini görmedim
Kolinin kesik olduğu yerde köpük yok hocam olsa takmazdım da şimdi bir de itopyaya yazayım onlar ne diyecek videoya çekerken açacağım koliyi

Cavuskerem

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,727
İsim
Kerem Çavuş
Kolinin kesik olduğu yerde köpük yok hocam olsa takmazdım da şimdi bir de itopyaya yazayım onlar ne diyecek videoya çekerken açacağım koliyi
videoyla açmak en mantıklısı cam tarafı mı arka taraf mı o önemli arkaysa biraz yamulmuştur elle bile düzeltilir

PixDraw

80+ Bronze
İtopyadan sistem aldım arkadaşlar. Bugün kargo geldi (yurtiçi). Apartmanın 2. katında oturuyorum. Kargocu aradı evde misiniz diye evet dedim dış kapıyı açtım. Aşağıdan bir ses geldi kod nedir diye söyledim kodu ve ürünü buradan alabilirsiniz dedi ve adam yürüdü gitti hemen anlam veremedim. Evime çıkardım hemen ve kolide ufak bir hasar var. İçerisine bakmadım. Biraz da gerginim. Kutusunu açıp içine mi bakayım yoksa dursun mu. Hakkımı nasıl arayabilirim. Bilmediğimden buraya yazıyorum
boşluğa gelmiş olma ihtimali muhtemel video kaydı alarak açabilirsiniz umarım sıkıntı yaşamazsınız

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,569
İsim
Hacı
İtopyadan sistem aldım arkadaşlar. Bugün kargo geldi (yurtiçi). Apartmanın 2. katında oturuyorum. Kargocu aradı evde misiniz diye evet dedim dış kapıyı açtım. Aşağıdan bir ses geldi kod nedir diye söyledim kodu ve ürünü buradan alabilirsiniz dedi ve adam yürüdü gitti hemen anlam veremedim. Evime çıkardım hemen ve kolide ufak bir hasar var. İçerisine bakmadım. Biraz da gerginim. Kutusunu açıp içine mi bakayım yoksa dursun mu. Hakkımı nasıl arayabilirim. Bilmediğimden buraya yazıyorum
Muhtemelen içine zarar vermemiştir. Açarken mutlaka video çekiniz.

DonanımFikir

Moderatör
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,796
İsim
Selimhan
İlgilendiği Kategoriler
SıcakFırsatlar Bilgisayar Toplama Konu Dışı
Steam
#Samsunlu
Yasal kanıt için video çekmek mantıklı. Ben de PC aldığımda apartman önüne bırakmıştı kargocu .
Kutu bende de birkaç yerinden hafif yırtıktı.

louis bloom

80+ Silver
bi hasar var mi urunde benim kasada bu tip hasarli kutu ile gelmisti ama hic umursamadim axtim sapasaglamdi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,033,768
Üyeler
163,878
Son üye
keremschumacher