Neler Yeni

Kargocu Hasarlı Kutu Bıraktı Ve Gitti Ne Yapmalıyım?

mert333

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
300
İsim
Hüseyin Mert
bi hasar var mi urunde benim kasada bu tip hasarli kutu ile gelmisti ama hic umursamadim axtim sapasaglamdi
Şu an arkadaşımı çağırdım video çekmesi için yalnız yaşıyorum bakalım fena gerginim ama :D

johan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,577
İsim
ismail
Hasar diyince bende bir şey sandım kutunun kenarı yırtılmış altı üstü.Kutuyu ne yapacaksın içindekiler de hasar var mı ona bak ona göre ilerlersin.

Maethril_

80+ Bronze
Şu an arkadaşımı çağırdım video çekmesi için yalnız yaşıyorum bakalım fena gerginim ama :D
Sakin ol çoğu kargo ezik büzük geliyor zaten benim işlemci vatandan kutusuz gönderilmişti (sadece intelin kutusu vardı) oda ezilmişti zaten bir şey olmadı ama. Zaten çok derin gözükmüyor bir şey olmamıştır.

mert333

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
300
İsim
Hüseyin Mert
Sakin ol çoğu kargo ezik büzük geliyor zaten benim işlemci vatandan kutusuz gönderilmişti (sadece intelin kutusu vardı) oda ezilmişti zaten bir şey olmadı ama. Zaten çok derin gözükmüyor bir şey olmamıştır.
Ustam bu benim ilk sistemim, bir de çok emek verdim gerçekten bir bilgisayardan öte emek alın teri benim gözümde 1,5 sene birikim yaptım. Umarım bir şey olmamıştır. Bir yandan da iyi oldu konuyu açmam. Konuyu okuyanlar anlamıştır ki kargocu geldi mi yakasına yapışacağız. Hooop hemşerim nereye misali. :D

Maethril_

80+ Bronze
Ustam bu benim ilk sistemim, bir de çok emek verdim gerçekten bir bilgisayardan öte emek alın teri benim gözümde 1,5 sene birikim yaptım. Umarım bir şey olmamıştır. Bir yandan da iyi oldu konuyu açmam. Konuyu okuyanlar anlamıştır ki kargocu geldi mi yakasına yapışacağız. Hooop hemşerim nereye misali. :D
Valla ben kargocuya da bakmadım hiç direk aldım :D

efem44

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Mehmet Efe
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar
Açmadan once itopyaya danış öyle hareket et onlar sana söylemeden kutuyu elleme sakın

JSezar

80+ Silver
onay kodunu söylemeden kutuya açıp bakacak mıyız?

Aderal

80+ Bronze
alt üstü ufak bi karton yırtılmış hocam ne abarttınız birde kargocuyu nasıl şikayet ederim falan yazmışsın kanser misin

fgoren

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
593
İsim
Fatih Gören
Video ile açın kesintisiz kayıt alın, bir hasar olacağını sanmıyorum geçmiş olsun

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,034,098
Üyeler
163,945
Son üye
osmanmedia
Top Bottom