Arama sonuçları: *

1. Banxtre

DA-Forum Bilgisayarı alan varmı?

Hayır Overclock konusunda yardımcı olmazlar . Ücreti dahilinde Windows kurup test ediyorlar fazladan 100 TL'ydi sanırım.
  2. Banxtre

Sahibinden param güvende güvenilir mi

Kasayı satamazsın çünkü desi sınırı var
  3. Banxtre

2. El ürün satarken hangi uygulama kullanılmalı

Ne sattığına göre değişir
  4. Banxtre

Yardım Yurtiçi Kargo ile İlgili Acil

Pazar günü kargo şubeleri kapalı.
  5. Banxtre

Gamenote Klavyemi Nasıl Garantiye Veririm?

Aldığın yerin müşteri hizmetlerini ara ,ürünü servise göndermek istediğini söyle . Sana anlaşmalı kargo kodu verecekler onun ile gönderirsin.
  6. Banxtre

Gamenote Klavyemi Nasıl Garantiye Veririm?

Alalı kaç gün oldu ?14'ten fazlaysa ve Amazon'dan almadıysan bi kere sadece bu sebepten dolayı iaden mümkün olmaz. Ürünü nereden aldığına göre iade mevzusu değişiyor çünkü bu tarz ürünler hijyenik ürün altında satılabiliyor bu sebepten ötürü direk 14 gün olayına bile dahil olmayabiliyor.Satış...
  7. Banxtre

Yardım Selam dostlar bir trendyol satıcısına nasıl ulaşabilirim !?

Trendyol ürünün alıcısı ile satıcı arasında iletişimin Trendyol dışında olmasına izin vermiyor ve yasaklıyor. Kendi çabaların ile sorular kısmından veya mağaza ismin internette aratıp orijinal sitesindeki telefon veya mail üzerinden ulaşmaya çalış.
  8. Banxtre

Yurtiçi Kargo Ücreti 60TL

Mesela ben anlaşmalıyım 7 desi için bana Yurtiçi ile verilen teklif 23.74TL KDV hariç ,bir de KDV eklenirse 28TL tutuyor ,bi bu fiyata bak bir de sana ödettikleri fiyata bak .. İşte onun için mümkün olduğu kadar bireysel kargo kullanmamak lazım.
  9. Banxtre

Genel olarak bireysel anlaşmasız çoğu kargo aşırı zamlandı ,geçenlerde MNG ile 1 desi bi kutu gönderdim ankaraya 57 TL tuttu mesela ,çoğu firmada şuan fiyatlar bireysel olarak aşırı pahalı.
  10. Banxtre

Ucuz bile diyebilirim ,Yurtiçi ile dandik bir küçük koli 165 TL'ye gitti geçenlerde .
  11. Banxtre

Gittigidiyor Dolandırıcı

Neden dolandırıcı olsun ,sırf isimden dolayı böyle bir algıya kapılmanız yanlış. Ek olarak zaten aracı pazar yeri firması olduktan sonra müşteriyi kolay kolay mağdur etmezler .
  12. Banxtre

TEBİLON ADLI SİTE GÜVENİLİRMİDİR

Sitenin güvenilir olduğunu söyleyenler var forumda ,birkaç kişi de güvenilir olduğunu teyit etmişti. Yalnız o sisteme ben öyle bir para vermezdim.
  13. Banxtre

Hepsiburada Teknik Sıkıntı için iade edilen ürün de fiyat farkı karşılıyor mu ?

İade almanızı önermezdim açıkçası ,onun yerine kusurunu belirterek monitörü satmak daha mantıklı.
  14. Banxtre

Hepsiburada Teknik Sıkıntı için iade edilen ürün de fiyat farkı karşılıyor mu ?

Benim gözlemlediğim genelde hep para iadesi olur bu konularda ,o da gayet firma için güzel çözüm ,zamanın 2600TL’si ile şimdinin 2600TL’si aynı olmadığı için firma kârlı bir yöntem olarak iadeyi seçer. Ellerinde olsa bile göndermeyip iade eden çok firma gördü bu gözler.Sonuç olarak firma kârlı...
  15. Banxtre

Çözüldü✓ Kaliteli Hızlı Bir Usb Bellek Önerir Misiniz

Kalitesi hakkında net olarak bir bilgim yok ama bu fiyata çakma 16GB 2.0 bile zor bulunuyor. Bu özelliklerde bu fiyatta rakibi yok gibi denemekten zara gelmez marka da sağlam bi marka zaten https://www.itopya.com/kingston-datatraveler-exodia-32gb-usb-32-usb-bellek_u14564
  16. Banxtre

Çözüldü✓ İtopya'dan ürün alacağım taksidi nasıl yapıyoruz

Kredi kartı sekmesine kadar gideceksin ,kartın bilgilerini girdikten sonra aşağıda taksit sekmesi çıkar .
  17. Banxtre

Letgo Dolandırıcı Bildirimi -1

Samimi söylüyorum en üstte kalması gereken faydalı bir konu . Adamlar bilmeyen bir kişiyi çok rahat kandırır bu şekilde ,cidden dikkat edilmesi gereken bir olay.
  18. Banxtre

RTX 3050 0 TL MOLECULE

:D Sence göndermek için herhangi bir sebep var mı ? Tabii ki de hakları var.
  19. Banxtre

Türkiyede ikinci el fiyatları hakkında sohbet

Aynı durumu bildiğim için yazdım zaten ,dün listelediğim ilanı bugün kargoladım. Durum ortada ,fiyatı uygun yazarsan 3-4 saatte alıcı PG ücretine rağmen satın alıyor.
  20. Banxtre

Türkiyede ikinci el fiyatları hakkında sohbet

Fiyatı uygun olan ilanlar hızlıca satıldığı için pek görmüyorsundur ,zaten sıfırından daha pahalıya satan varsa ilanı 3-5 ay duruyor .
Top Bottom