Alalı kaç gün oldu ?14'ten fazlaysa ve Amazon'dan almadıysan bi kere sadece bu sebepten dolayı iaden mümkün olmaz.
Ürünü nereden aldığına göre iade mevzusu değişiyor çünkü bu tarz ürünler hijyenik ürün altında satılabiliyor bu sebepten ötürü direk 14 gün olayına bile dahil olmayabiliyor.Satış...
Trendyol ürünün alıcısı ile satıcı arasında iletişimin Trendyol dışında olmasına izin vermiyor ve yasaklıyor.
Kendi çabaların ile sorular kısmından veya mağaza ismin internette aratıp orijinal sitesindeki telefon veya mail üzerinden ulaşmaya çalış.
Mesela ben anlaşmalıyım 7 desi için bana Yurtiçi ile verilen teklif 23.74TL KDV hariç ,bir de KDV eklenirse 28TL tutuyor ,bi bu fiyata bak bir de sana ödettikleri fiyata bak ..
İşte onun için mümkün olduğu kadar bireysel kargo kullanmamak lazım.
Genel olarak bireysel anlaşmasız çoğu kargo aşırı zamlandı ,geçenlerde MNG ile 1 desi bi kutu gönderdim ankaraya 57 TL tuttu mesela ,çoğu firmada şuan fiyatlar bireysel olarak aşırı pahalı.
Neden dolandırıcı olsun ,sırf isimden dolayı böyle bir algıya kapılmanız yanlış.
Ek olarak zaten aracı pazar yeri firması olduktan sonra müşteriyi kolay kolay mağdur etmezler .
Benim gözlemlediğim genelde hep para iadesi olur bu konularda ,o da gayet firma için güzel çözüm ,zamanın 2600TL’si ile şimdinin 2600TL’si aynı olmadığı için firma kârlı bir yöntem olarak iadeyi seçer.
Ellerinde olsa bile göndermeyip iade eden çok firma gördü bu gözler.Sonuç olarak firma kârlı...
Kalitesi hakkında net olarak bir bilgim yok ama bu fiyata çakma 16GB 2.0 bile zor bulunuyor.
Bu özelliklerde bu fiyatta rakibi yok gibi denemekten zara gelmez marka da sağlam bi marka zaten
https://www.itopya.com/kingston-datatraveler-exodia-32gb-usb-32-usb-bellek_u14564
Samimi söylüyorum en üstte kalması gereken faydalı bir konu .
Adamlar bilmeyen bir kişiyi çok rahat kandırır bu şekilde ,cidden dikkat edilmesi gereken bir olay.
Aynı durumu bildiğim için yazdım zaten ,dün listelediğim ilanı bugün kargoladım.
Durum ortada ,fiyatı uygun yazarsan 3-4 saatte alıcı PG ücretine rağmen satın alıyor.