Neler Yeni

Letgo Dolandırıcı Bildirimi -1

İbrahim_Talha

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,954
İsim
İbrahim Talha DEMİR
Selamlar, biliyorsunuz dolandırıcılık olayları internet alışverişleriye beraber çok fazla arttı. Bugün yine bir tanesiyle karşılaştım. Lütfen bu arkadaşa ve piyasanın çok altında satan arkadaşlara itibar etmeyiniz.
https://www.letgo.com/tr-tr/u/yavuz-kaynak_8050f175-87e4-4eaa-925f-5c2d21f3d522 (Profili)
Özet geçeyim.(Zamanım çok kısıtlı yetişmesi gereken bir projem var :)) Dolandırıcımız, Param güvende ile ödemeyi kabul ediyor. Ama normal sahibinden ilanı açmıyor. Size param güvende sitesiymiş gibi site linki atıyor. bunun sebebini falan açıklıyor. Kesinlikle kanmayın.
Attığı link bu. Lütfen böyle kişilere dikkat edin.
Edit: Bazı arkadaşlar emin olamamış. Kesin dolandırıcı. Detaylı kontrol ettim 😊

Son düzenleme:

bythmn

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Yarın müsait olduğumda sahibindene mail atayım bari. Gördüm bunlardan birkaç tane klon sitelerde dolandırmaya çalışıyorlar milleti. Belki sahibinden ilgilenir.

theali

80+ Bronze
Selamlar, biliyorsunuz dolandırıcılık olayları internet alışverişleriye beraber çok fazla arttı. Bugün yine bir tanesiyle karşılaştım. Lütfen bu arkadaşa ve piyasanın çok altında satan arkadaşlara itibar etmeyiniz.
https://www.letgo.com/tr-tr/u/yavuz-kaynak_8050f175-87e4-4eaa-925f-5c2d21f3d522 (Profili)
Özet geçeyim.(Zamanım çok kısıtlı yetişmesi gereken bir projem var :)) Param güvende ile kabul ediyor. Ama normal sahibinden ilanı açmıyor. Size param güvende sitesiymiş gibi site atıyor. bunun sebebini falan açıklıyor. Kesinlikle kanmayın.
Linke tıkladımda sıkıntı olur mu?

Kadir_1987

80+ Silver
Özet geçeyim.(Zamanım çok kısıtlı yetişmesi gereken bir projem var :)) Param güvende ile kabul ediyor. Ama normal sahibinden ilanı açmıyor. Size param güvende sitesiymiş gibi site atıyor. bunun sebebini falan açıklıyor. Kesinlikle kanmayın.
Raporladım her iki siteye de ;)
Mesaj otomatik birleştirildi:

Devam edip bilgilerini girmediğin sürece sıkıntı yok.

En İyi Cevap
3
Raporladım hocam. Birde arkadaşın hem xboxı hem ps i var :D

İbrahim_Talha

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,954
İsim
İbrahim Talha DEMİR
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Tarattım hocam virus bulmadı.

Ben devam edip bilgilerime şiirsel metinler yazdım :D Güzelinden küfürsüz...
Raporladım hocam. Birde arkadaşın hem xboxı hem ps i var :D
ooo neler yok ki

Eline sağlık

Son düzenleme:

Banxtre

80+ Gold
En İyi Cevap
21
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,046
İsim
Batuhan
İlgilendiği Kategoriler
E-Ticaret
Samimi söylüyorum en üstte kalması gereken faydalı bir konu .
Adamlar bilmeyen bir kişiyi çok rahat kandırır bu şekilde ,cidden dikkat edilmesi gereken bir olay.

Tre-x

80+ Silver
Özet geçeyim.(Zamanım çok kısıtlı yetişmesi gereken bir projem var :)) Dolandırıcımız, Param güvende ile ödemeyi kabul ediyor. Ama normal sahibinden ilanı açmıyor. Size param güvende sitesiymiş gibi site linki atıyor. bunun sebebini falan açıklıyor. Kesinlikle kanmayın.
yani attığı sahibinden linki orijinal değil mi kendi kurduğu veya o tarz klon bi sahte site linki atıp kart bilgilerini almayı mı amaçlıyorlar

İbrahim_Talha

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,954
İsim
İbrahim Talha DEMİR
yani attığı sahibinden linki orijinal değil mi kendi kurduğu veya o tarz klon bi sahte site linki atıp kart bilgilerini almayı mı amaçlıyorlar
Hayır, kart bilgisi de istemiyor. İlerideki adımda IBAN'a para atmak gerekiyor 😂. Evet orijinal site değil hocam.

cfranko

80+ Platinum
En İyi Cevap
12
Dahası  
Reaksiyon skoru
28,598
İsim
cfranko
İlgilendiği Kategoriler
Memory
bu adam 3 aydır falan bu işi yapıyor 3 ay önce bi adamla konuştum bu fake sitenin birebir aynısını atmıştı bana

İbrahim_Talha

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,954
İsim
İbrahim Talha DEMİR

Yasin Çınar

80+ Bronze
hocam sitenin gerçek olma ihtimali var bence sahte siteler genelde gnfdıgndfısfdsug.ngrok.com gibi oluyor kali linux ile ilgileniyorum phishing yöntemi yazarsanız internete daha çok şey bulabilirsiniz ama yinede siz sahibinden müşteri hizmetleri gibi bir şey varsa sorgulatın banada geçende playstationdan gelmişti buna benzer bir mail müşteri hizmetlerinden iki dk da gerçek olup olmadığını sorgulattım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,040
Üyeler
164,604
Son üye
Parlak26
Top Bottom