Neler Yeni

Gittigidiyor Dolandırıcı

Cenkege

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Cenk Ege
Selam beyler ben bu pazar ortalama fiyatlı bir basketbol topu sipariş ettim Gittigidiyor'dan.Çok da ucuz değil trendyolda n11 de 140 170 lira ise burada da 150 ydi.Kargo takibe kadar sıkıntı yoktu taaki satıcının kargoya verdiği ismi görene kadar.Sizce de absürd değil mi ben şimdiden anladım bişey olacağını.Satıcı puanı da 9.3 ancak sizce bir şey çıkar mı?Çıkarsa bu süreç hakkında bilgi verebilir misiniz hakkımızı aramak için? Teşekkür ederim...

Ekler

• InShot_20220411_235759071.jpg
    InShot_20220411_235759071.jpg
    870.9 KB · Hit: 93

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,302
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
Selam beyler ben bu pazar ortalama fiyatlı bir basketbol topu sipariş ettim Gittigidiyor'dan.Çok da ucuz değil trendyolda n11 de 140 170 lira ise burada da 150 ydi.Kargo takibe kadar sıkıntı yoktu taaki satıcının kargoya verdiği ismi görene kadar.Sizce de absürd değil mi ben şimdiden anladım bişey olacağını.Satıcı puanı da 9.3 ancak sizce bir şey çıkar mı?Çıkarsa bu süreç hakkında bilgi verebilir misiniz hakkımızı aramak için? Teşekkür ederim...
Şirket ismi olabilir

Banxtre

80+ Gold
En İyi Cevap
21
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,046
İsim
Batuhan
İlgilendiği Kategoriler
E-Ticaret
Neden dolandırıcı olsun ,sırf isimden dolayı böyle bir algıya kapılmanız yanlış.
Ek olarak zaten aracı pazar yeri firması olduktan sonra müşteriyi kolay kolay mağdur etmezler .

Liara

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
İsmine bakıp dolandırıcı olduğunu anladınız yani. Konu başlığını okuyunca daha ciddi bir problem bekliyordum.

Cenkege

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Cenk Ege
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İsmine bakıp dolandırıcı olduğunu anladınız yani. Konu başlığını okuyunca daha ciddi bir problem bekliyordum.
Özür dilerim zamanınızı çaldığım için :(
Mesaj otomatik birleştirildi:

Neden dolandırıcı olsun ,sırf isimden dolayı böyle bir algıya kapılmanız yanlış.
Ek olarak zaten aracı pazar yeri firması olduktan sonra müşteriyi kolay kolay mağdur etmezler .
Teşekkür ederim öyleymiş araştırdım 😅

DonanımFikir

2025 Artık Sen Hoşgel
Moderatör
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,805
İsim
Selimhan
İlgilendiği Kategoriler
SıcakFırsatlar Bilgisayar Toplama Konu Dışı
Steam
#Samsunlu
Direk isimden ötürü sorun olacağını sanmam, yine de gelecek ürünü dikkatli açıp orjinal mi diye bak (Her ürün için geçerli.)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,042
Üyeler
164,604
Son üye
Parlak26
Top Bottom