Arama sonuçları: *

1. B

Trendyol, Razer Ürünlerini Garantisiz mi Satıyor?

Sorunum @MOON_MVR arkadaşın destekleriyle çözüldü. Buradan da hem kendisine, hem yardım eden diğer arkadaşlara bir kez daha teşekkür etmiş olayım. İyi günler.
  2. B

Buradan da yazayım eksik bilgiyi gidermek adına, ürünü satın aldığım satıcı da Trendyol. Dolayısıyla sizin belirttiğiniz kurallara göre, Trendyol kendi kuralını uygulamıyor gibi bir durum var. Satıcıya soru sor kısmına da mantıklı bir cevap vermiyorlar, ne yazarsam yazayım Trendyol Asistan'dan...
  3. B

Evet kayıt edebildim, seri numarasında vs. bir hata vermedi.
  4. B

THH aklıma gelmemişti, hatırlattığınız için teşekkürler. Süreç tam olarak şu şekilde ilerledi; Siparişlerim sayfasından garanti belgesi talebinde bulundum, 1 gün sonra reddedildi ve faturadaki QR koda bakın dendi. Faturada QR kod yok, şu şu durumlardan ötürü garanti talebinde bulunuyorum...
  5. B

Maalesef yukarıda belirttiğim gibi garanti belgesini vermiyorlar.
  6. B

Merhaba, Trendyol'dan 9 ay önce Razer Barracuda Pro model kulaklık satın almıştım. Deri ped olmasından kaynaklı doğal olarak deri çatlamaları oluştu ve yedek pedini garantiden almak veya isterlerse ücretini ödeyerek temin etmek istedim. Trendyol Canlı desteğe yazdığımda bize değil, yetkili...
  7. B

Yardım Inventus'tan alınan ekran kartı marka garantili midir?

O kadar sistem sattılar insanlara zamanında, arkasında durmasalar mutlaka şikayetlerini duyardık diye düşünüyorum. Ama güncel olarak bu işe devam etmiyor veya bütçelerini kısmış olabilirler çünkü ana sayfalarında çok eski sistemlerin reklamları duruyor. Dolayısıyla alabiliyorsanız Amazon'dan...
  8. B

Penta Teknolojinin bayisi bir iş yerinde çalışırken MSI ürünlerin Türkiye'de tek distribütörünün Penta Teknoloji olduğunu söylüyorlardı. Başka firmalarla da anlaşılmış olabilir, ortalama 1 yıl kadar bir süre geçti. Ben hiç Penta Teknoloji harici bir MSI ürüne denk gelmedim henüz. Nitekim çokta...
  9. B

Bir yandan da şimdi sitelerini incelediğimde hâlâ zamanında Unlost ile yaptıkları i3-10105F ve GTX 1050Ti sistemin reklamı duruyor, artık güncellemiyor olabilirler. Garanti konusunda ise Penta Teknoloji garantili olacak. MSI ürünlerinin Türkiye'deki tek distribütörü Penta Teknoloji...
  10. B

Daha önce alışveriş yapmadım ancak 2-3 yıl kadar öncesinde Unlost ve birkaç farklı yayıncıyla hazır sistem yaptıklarını hatırlıyorum. Yayıncıları takip etmediğim için bilmiyorum belki hâla yapıyorlardır ancak güvenilirdir alabilirsiniz.
  11. B

Vatan bilgisayar coşturuyor

Büyük ihtimalle yazılan yorumlar öncelikle Vatan'ın bu işlere bakan bir bölümü tarafından okunuyor, uygun görülürse diğer insanların okuyabileceği şekilde sistemin altına ekleniyor. Bu sebeple 5 yıldız vermediğin sürece ve eleştirdiğin sürece yorumu sileceklerini düşünüyorum. Bir beyaz yakalının...
  12. B

Mobil ödeme ile nereden epin alabilirim

Arkadaşın dediği gibi çoğu site %100 koyuyor. Ben alacağım zaman tüm siteleri tek tek denemiştim sadece 1 tanesi %20 komisyon alıyordu, 10Tl ise 12Tl ödüyordun; fakat şu an siteyi hatırlayamıyorum.
  13. B

İtopya Ürün Fiyatı Mağazada da Geçerli mi?

Kullanmıyorken gücünü kapatmak veya prizden çekmenin hiçbir artısı olmayacaktır, yalnızca siz bilgisayarı açacağınız zaman ekstra olarak UPS'i açmanız gerekecek ve biraz efor harcatacak. Aküler kullanılmadan durursa sorun çıkartmaya başlar, aktif olarak kullanılması gerekir. Tabii ki 1 gün...
  14. B

UPS'in güç tuşu kapalı konumdayken UPS güç aktarımı sağlamaz ve bilgisayar çalışmaz, yalnızca prize takılı olduğu için UPS kendisini şarj etmeye devam eder. UPS'in güç tuşu açık olduğunda hem şarj eder, hem cihazlara elektrik vermeye başlar ve bilgisayarınız çalışır. Yani UPS'in güç tuşunu...
  15. B

Hayırlı olsun. O tuşa basmadığınız sürece zaten bilgisayar çalışmayacaktır, tuşa bastığınızda da gücü UPS üzerinden vereceği için dediğiniz gibi aktif şekilde koruyacaktır.
  16. B

Sorun değil istediğiniz kadar sorabilirsiniz, bunun için forum kullanıyoruz. Bilgisayarı kapattığınızda UPS'i kapatmak zorunda değilsiniz, UPS her zaman açık kalabilir. Dediğim gibi benim kullandığım UPS modelinde de ekran yok ve aynı şekilde çalışıyor. UPS'in üzerinde ekran olması çalışma...
  17. B

Bu sarj aleti Alınır mı?

Fiyatı da çok pahalı değilmiş, alınabilir; fakat boyutu büyük olacak ve cihazınız 33W desteklemediği için gereksiz yük yapmış olacaksınız. Sizin tercihiniz.
  18. B

Zaten UPS'in güç tuşu kapalıyken elektrik vermez ve bilgisayar çalışmaz. Yani evet önce güç tuşunu açacaksınız, sonra bilgisayarı. Bir daha da güç tuşunu hiç kapatmayacaksınız ve sadece bilgisayarı açıp kapatacaksınız. Attığınız videoya baktım, evet ekran sürekli mavi yanacak şekilde açık...
  19. B

Bu sarj aleti Alınır mı?

18W Huawei alabilirsiniz, kabloları da çok kaliteli oluyor. Type-c için bilmiyorum; fakat Micro-usb kullanıyorum ve kablodan tutup telefonu sağa sola sallasam bile düşmüyor. Zaten neredeyse hiç ısınmayan bir adaptör.
  20. B

Zaten UPS prizden güç alıyor bile olsa güç tuşunu kapalı hale getirirseniz bilgisayara güç vermez. UPS her zaman açık duracak ve elektrik gittiğinde aküye geçişi otomatik yapacak, sizin bir şey yapmanıza gerek olmuyor. Dediğiniz gibi duvardaki prize UPS'i bağlıyorsunuz ve grup prizi UPS'e...
Top Bottom