Neler Yeni

Yardım Inventus'tan alınan ekran kartı marka garantili midir?

DracheN

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,239
İsim
.
Inventus'tan MSI marka ekran kartı alacağım güvenilir mi arkadaşlar? Yani MSI garantili mi olacak ekran kartı?

Berat Özdemir

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
548
İsim
Berat Özdemir
Discord
RevelioLivento#9596
Daha önce alışveriş yapmadım ancak 2-3 yıl kadar öncesinde Unlost ve birkaç farklı yayıncıyla hazır sistem yaptıklarını hatırlıyorum. Yayıncıları takip etmediğim için bilmiyorum belki hâla yapıyorlardır ancak güvenilirdir alabilirsiniz.

HamsiKraker

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,398
İsim
Emre Yılmaz
inventus güvenilir alabilirsiniz. Daha önce kasa almıştım ordan

Berat Özdemir

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
548
İsim
Berat Özdemir
Discord
RevelioLivento#9596
Bir yandan da şimdi sitelerini incelediğimde hâlâ zamanında Unlost ile yaptıkları i3-10105F ve GTX 1050Ti sistemin reklamı duruyor, artık güncellemiyor olabilirler.

Garanti konusunda ise Penta Teknoloji garantili olacak. MSI ürünlerinin Türkiye'deki tek distribütörü Penta Teknoloji. MediaMarkt'tan veya Vatan Bilgisayardan da alsanız garanti için Penta Teknolojiye gönderiliyor.

DracheN

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,239
İsim
.
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bir yandan da şimdi sitelerini incelediğimde hâlâ zamanında Unlost ile yaptıkları i3-10105F ve GTX 1050Ti sistemin reklamı duruyor, artık güncellemiyor olabilirler.

Garanti konusunda ise Penta Teknoloji garantili olacak. MSI ürünlerinin Türkiye'deki tek distribütörü Penta Teknoloji. MediaMarkt'tan veya Vatan Bilgisayardan da alsanız garanti için Penta Teknolojiye gönderiliyor.
Hocam Hepsiburada'dan aldığımda MSI'ın kendi servisine göndermemi söylemişlerdi ve değişim raporu bizzat kendi servislerindendi
: Servis Noktası A.Ş.Şehir: İstanbul Adres: Gülbahar Mah. Uysal Sok No:3/C Mecidiyeköy Şişli İstanbul TEL (Düzelt) : +90 212 2884230Çalışma Saatleri: 9:00 – 18:00 Monday to FridayNot: www.servispoint.com

Berat Özdemir

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
548
İsim
Berat Özdemir
Discord
RevelioLivento#9596
Hocam Hepsiburada'dan aldığımda MSI'ın kendi servisine göndermemi söylemişlerdi ve değişim raporu bizzat kendi servislerindendi
: Servis Noktası A.Ş.Şehir: İstanbul Adres: Gülbahar Mah. Uysal Sok No:3/C Mecidiyeköy Şişli İstanbul TEL (Düzelt) : +90 212 2884230Çalışma Saatleri: 9:00 – 18:00 Monday to FridayNot: www.servispoint.com
Penta Teknolojinin bayisi bir iş yerinde çalışırken MSI ürünlerin Türkiye'de tek distribütörünün Penta Teknoloji olduğunu söylüyorlardı. Başka firmalarla da anlaşılmış olabilir, ortalama 1 yıl kadar bir süre geçti. Ben hiç Penta Teknoloji harici bir MSI ürüne denk gelmedim henüz.

Nitekim çokta önemli değil, Inventus güvenilirdir alabilirsiniz. Her halükarda garantili olacaktır.

DracheN

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,239
İsim
.
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Penta Teknolojinin bayisi bir iş yerinde çalışırken MSI ürünlerin Türkiye'de tek distribütörünün Penta Teknoloji olduğunu söylüyorlardı. Başka firmalarla da anlaşılmış olabilir, ortalama 1 yıl kadar bir süre geçti. Ben hiç Penta Teknoloji harici bir MSI ürüne denk gelmedim henüz.

Nitekim çokta önemli değil, Inventus güvenilirdir alabilirsiniz. Her halükarda garantili olacaktır.
Hocam Amazon kadar güvenilir midir? Hiç alışveriş yapmadım ufak bir korku var açıkçası. :)

Berat Özdemir

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
548
İsim
Berat Özdemir
Discord
RevelioLivento#9596
Hocam Amazon kadar güvenilir midir? Hiç alışveriş yapmadım ufak bir korku var açıkçası. :)
O kadar sistem sattılar insanlara zamanında, arkasında durmasalar mutlaka şikayetlerini duyardık diye düşünüyorum. Ama güncel olarak bu işe devam etmiyor veya bütçelerini kısmış olabilirler çünkü ana sayfalarında çok eski sistemlerin reklamları duruyor. Dolayısıyla alabiliyorsanız Amazon'dan alabilirsiniz tabii ki.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

Forum istatistikleri

Konular
1,059,198
Üyeler
168,259
Son üye
ytghjkmn876
Top Bottom