Hocam Hepsiburada'dan aldığımda MSI'ın kendi servisine göndermemi söylemişlerdi ve değişim raporu bizzat kendi servislerindendiBir yandan da şimdi sitelerini incelediğimde hâlâ zamanında Unlost ile yaptıkları i3-10105F ve GTX 1050Ti sistemin reklamı duruyor, artık güncellemiyor olabilirler.
Garanti konusunda ise Penta Teknoloji garantili olacak. MSI ürünlerinin Türkiye'deki tek distribütörü Penta Teknoloji. MediaMarkt'tan veya Vatan Bilgisayardan da alsanız garanti için Penta Teknolojiye gönderiliyor.
Penta Teknolojinin bayisi bir iş yerinde çalışırken MSI ürünlerin Türkiye'de tek distribütörünün Penta Teknoloji olduğunu söylüyorlardı. Başka firmalarla da anlaşılmış olabilir, ortalama 1 yıl kadar bir süre geçti. Ben hiç Penta Teknoloji harici bir MSI ürüne denk gelmedim henüz.Hocam Hepsiburada'dan aldığımda MSI'ın kendi servisine göndermemi söylemişlerdi ve değişim raporu bizzat kendi servislerindendi
: Servis Noktası A.Ş.Şehir: İstanbul Adres: Gülbahar Mah. Uysal Sok No:3/C Mecidiyeköy Şişli İstanbul TEL (Düzelt) : +90 212 2884230Çalışma Saatleri: 9:00 – 18:00 Monday to FridayNot: www.servispoint.com
Hocam Amazon kadar güvenilir midir? Hiç alışveriş yapmadım ufak bir korku var açıkçası.Penta Teknolojinin bayisi bir iş yerinde çalışırken MSI ürünlerin Türkiye'de tek distribütörünün Penta Teknoloji olduğunu söylüyorlardı. Başka firmalarla da anlaşılmış olabilir, ortalama 1 yıl kadar bir süre geçti. Ben hiç Penta Teknoloji harici bir MSI ürüne denk gelmedim henüz.
Nitekim çokta önemli değil, Inventus güvenilirdir alabilirsiniz. Her halükarda garantili olacaktır.
O kadar sistem sattılar insanlara zamanında, arkasında durmasalar mutlaka şikayetlerini duyardık diye düşünüyorum. Ama güncel olarak bu işe devam etmiyor veya bütçelerini kısmış olabilirler çünkü ana sayfalarında çok eski sistemlerin reklamları duruyor. Dolayısıyla alabiliyorsanız Amazon'dan alabilirsiniz tabii ki.Hocam Amazon kadar güvenilir midir? Hiç alışveriş yapmadım ufak bir korku var açıkçası.![]()