Arama sonuçları: *

1. Clyde

Spigen Türkiye Rezilliği !!!

Ben şu zamana kadar şunu öğrendim. Eğer müşteri hizmetlerinde ki kişi ilgiliyse saygıda kusur etmiyorum. Ama iplenmiyorsam edebileceğim tüm tehditi ediyorum hemen çözülüyor sorun şaka gibi.
  2. Clyde

Yardım Hepsiburada rezaleti

Hepsiburada'da yoğunluk var. S21 Ultra için Spigen kılıf aldım 1 hafta sonra kargoya verildi. Yani rezalet denmez bana önceden bilgi verildi biraz kötü bir başlık olmuş.
  3. Clyde

🔥İndirim 4070 SUPER KAZIK İNDİRİM

Aynen knk 599 dolar.
  4. Clyde

aras kargo dolandırıcılığı

Aldığım kargo Aras ile gelmişti. Paketin arka yüzünde çok garip bir şey fark ettim. Kargo poşeti bildiğiniz bantlanmıştı. Video çekerek açtım kargoyu bantlı kısmı kaldırdığımda gördüm ki bantlanan kısım yırtık üstü örtülsün diye bantlanmış. Kargo içeriğinde bilgisayar için aldığım kablo vardı...
  5. Clyde

Connect Game Güvenli mi?

Ben de sitenin yorumlarını görünce korkup Amazon'dan başka bir fare aldım. Fare kötü olsun desteği olsun kafasındayım artık. En azından muhatapım var.
  6. Clyde

Çözüldü✓ GPN TEKNOLOJİ ÇAĞRILARA YANIT VERMİYOR

Hayır biliyorum ben de paranın 1 hafta içerisinde geldiğini o sıra benim hesabıma göre nasıl olsa borç olarak vereceğim diye talep oluşturdum. Daha sonra para işi çözülünce oluşturduğum talebi iptal etmek istedim. Ama oluşturduğum talebi iptal edemiyorum yapacak bir şey yok. 1693902201 Ürün...
  7. Clyde

Çözüldü✓ GPN TEKNOLOJİ ÇAĞRILARA YANIT VERMİYOR

Sabah Hp Omen Encoder klavye satın aldım. Aldıktan sonra para başka bir şeye lazım oldu ben de 08:35'te iptal talebi oluşturdum. Saat 09:00'dan beri 8 kere aradım her defasında 3 4 dakika bekliyorum telefonlara bakan yok. Sıra falan da yok ilk sırada bekliyorum hiçbir şekilde telefona bakan yok.
  8. Clyde

🔥İndirim Amazon Rotring Ürünlerin'de %42'ye Varan İndirim

Bi' girip bakayım dedim bakmaz olaydım. Bu fiyatlar ne altı üstü kalem ya.
  9. Clyde

Yardım Laptop Tr Den Alinan Hp Laptopta Garanti̇ Muhattabim Laptop Tr Mi̇ Hp Mi̇ ?

Ürünü aldığınız site aracıdır. Ürünün firması sizin muhatabınızdır.
  10. Clyde

🚨 Dikkatli olun! Yerli üretim makarnanın içinden böcek çıktı!

Bir şey olmaz. Günlük tüketilen gıdalara neler değiyor nerelerde üretiliyor haberimiz bile yok. Şu zamana kadar ölmediysek bundan sonra da bir şey olmaz afied
  11. Clyde

Yardım Hepsiburada Değişim Deyip İade Talebi Oluşturuyor.

Penta'ya Sepetist'e MSI'a Şikayetvar'a her yere yazdım. Bakalım ne olacak.
  12. Clyde

Bu fotoğrafta ki Amazon'dan. Amazon kendisi satıyordu. Diğerinin fotoğrafını bulamadım o direkt ram slotları ile birlikte yamulmuştu. Onu da resmi satıcı olarak Hepsiburada'dan aldım. 2 yamuk 1 bozuk cihaz. Bu şans benden başkasını bulmaz zaten. 1691155881 Benim şuan sorunlu olan ürünüm...
  13. Clyde

Şuan Sepetist ürünü satıyor. Ürün ellerinde yoksa mantıken satamazlar. Müşteri Hizmetlerinin dediği şey "Değişim talebi oluşturamıyoruz iade talebi oluşturup iade talebi üzerinden değişim istediğinizi belirteceğim."
  14. Clyde

17/06/2023 tarihinde Hepsiburada Sepetist adlı mağazadan NSI MPG B650 CARBON Wi-Fi Anakart satın aldım. İşlemcimi görmemesi ve ekran gelmemesi sorunu ile servise başvurdum. 3 hafta sonunda servisten değişim/iade kararı verildi. 1 Ağustos Salı günü Hepsiburada'yı aradım değişim istediğimi...
  15. Clyde

AMAZON ÜRÜNÜ 12 GÜNDE GÖNDERIYOR

Prime Day yüzünden yoğunluk var normaldir yapacak bir şey yok.
  16. Clyde

Çözüldü✓ GENCERGAMING İADE SÜRESİ

Evet anında iade ettiler.
  17. Clyde

Şikayetvar üzerinden bir şikayet oluşturdum. Hemen dönüş sağladılar ve sipariş numaramı istediler. Anında iade oluşturdular. Firmaya ayrı yardımcı olan arkadaşlarıma ayrı teşekkürler.
  18. Clyde

Ben işbankasının banka kartı ile aldım bilmiyorum beklemekten başka çarem yok. 1686052040 @GENCERGAMİNG
  19. Clyde

Yine de çok geç. Bir yolunu bulacağım o zaman. 1686050337 Ürünü iptal ettiğime mi üzüleyim paraya ihtiyacım olduğuna bir de para arayışına çıkacağım için mi üzüleyim bilemedim ki teşekkürler. 1686050374 Yakın zamanda iade edilse keşke.
  20. Clyde

7 gün çok uzun değil mi? Başka siteler aynı gün iade edebiliyor ki dediğim gibi daha onaylanmamıştı bile.
Top Bottom