Arama sonuçları: *

1. Clyde

Kredi kartımdan harcama yapılmış onay gelmedi

Genelde ilk kart girişinde istiyor ama bazı yerler çok kötü bu durumda. 3D secure seçsem dahi belirli fiyatın altında ki ürünlerde direkt alıyor.
  2. Clyde

Kredi kartımdan harcama yapılmış onay gelmedi

Ne olur ne olmaz kredi kartın patlamış olabilir. Harcama itirazında bulun. Nereden satın alındığı çıkar ortaya. Farklı bir şehirden falan yapıldıysa yeni kart iste.
  3. Clyde

Şaka gibi fiyat yükseltmesi

Artık 37k :kekw: 1763116087 Daha da komiği epey fiyatlarına tek tek baktım hepsi tek tek yükseliyor. Bu satıcılar kendi aralarında konuşup fiyatları yükseltmiyorsa ben bir şey bilmiyorum. 1763116126...
  4. Clyde

Öneri 20.000 TL Vatan Çeki İle Ne Alınır Yardım.

Ekran kartı alıp satmayı düşünüyorum ben de normalde ama bakacağım.
  5. Clyde

Yakın zamanda lens almaya çalışıyorum ama sistem işi mantıklı olabilir.
  6. Clyde

Ne kadar onun fiyatı bakmam lazım 1761413215 10 kişilik ölüm maçı yapıldı. Toplam 16 lobi 160 kişi. Her lobinin birincisi akşam 8 + 8 ayrı 2 lobide oynadı. 2 lobinin ilk 4'ü final oynadı. Ben de hepsini kazandım. 1761413264 Faceit uzun süredir kasmıyorum CSGO'dayken 10 Lvl 2400-2500 civarıydı...
  7. Clyde

Ortada ki 20.000 TL pankartını tutan benim
  8. Clyde

CS2 turnuvasıydı. Sitesi vardı da tam hatırlamıyorum GameUp yazarsanız çıkar. Online ve Offline turnuva. Büyük ödülü var 2M TL ve Citroene Ami veriyorlar. Ben mağazaya gittim lobi kaydı yaptırdım ve oynayıp kazandım.
  9. Clyde

Kameram var lensim yok. Sistemin gayet iyi SuprimX 3080 var içinde :kekw: Lens almazsam asıl kamera hiçbir işe yaramayacak o.O2
  10. Clyde

Satabilir miyim acaba tekrardan
  11. Clyde

Adana Vatan mağazası GameUp turnuvasını kazandım. 20.000 TL hediye çekim var şu an. Fotoğrafçılık okuyorum Sony A7 III aldım hediye çekini nakite çevirip kamerama lens almak istiyorum. Alıp satabileceğim bir şeyler önerir misiniz? Fiyatından biraz altına verip nakit almak istiyorum.
  12. Clyde

Vatan GameUp Şampiyonu Oldum Mağazasına Nasıl Ulaşabilirim?

Mail attım turnuvayı düzenleyenlerle görüşün dediler. Turnuvayı düzenleyenlerde bizde yok diyorlar :kekw:
  13. Clyde

Başka seçenek kalmadı artık öyle yapacağım. 1760343134 Maalesef yine açan yok :/
  14. Clyde

Normalde hafta sonları da açık oldukları için ulaşabilir miyim acaba diye aramıştım ama bakan olmadı.
  15. Clyde

Cumartesi günü Adana Vatan Bilgisayar CS2 Gameup turnuvasının şampiyonu oldum. Fotoğraf, videolar çekildi. Bende anı olsun diye birer kopyasını almak istiyorum. Vatan mağazasını arıyorum ama ne operatör ne de müşteri hizmetleri açıyor. En kolay şekilde mağazaya nasıl ulaşabilirim?
  16. Clyde

Yardım Hepsiburada Değişim Deyip İade Talebi Oluşturuyor.

Hepsiburada'dan almıştım. Destek ekiplerini arayıp sözlü bir şekilde ilettim. Değişim istediğimi iade istemediğimi belirttim ki o sıra fiyatı 14k falan olmuştu. İade talebi açacaklarını, bu talep üzerinden değişim yapılacağını söylediler. Tekrardan not ekledim iade istemiyorum diye. En son aynı...
  17. Clyde

Yardım Hepsiburada Değişim Deyip İade Talebi Oluşturuyor.

İade talebi oluşturulup iade talebine ret verildi. Ürün tekrar gönderilmiş gibi yapılıp yeni ürün gönderildi.
  18. Clyde

N11 üzerinden Oyunone satıcısı galiba beni dolandırdı

Banka kartı kapatmamam için puan vermişti. Ben de alacak bir şey bulamadım Steam bakiyesi alayım dedim. Hepsiburada ve N11'de geçiyor diye baktım N11'den aldım. Şipariş verildi sonra dedim acaba nereden gönderiyorlar diye yorumlara girdim ki gördüğüm güzel bir görüntü gözlerimi kamaştırdı...
  19. Clyde

Yardım DHL Kargoyu Teslim Etti Ama Kargo Yok?

:kekw: :kekw: :kekw: 1752600809 2 Hafta önce kargom teslim edildi aynı bina aynı saatte. Ki şube çalışanı alsa bir bildirim, aydınlatma metni gelmesi gerekmez mi nereden bileceğim ben kimin cebine attığını? 1752600838 Almanlara geçince kötüleşti eski MNG'de sorun yaşamıyordum.
  20. Clyde

Yardım DHL Kargoyu Teslim Etti Ama Kargo Yok?

24 saat süre vermiş bitmeden bir şey yapamıyorum. Yav 2km ötemde MNG şubesi akşam 18:34'de geliyor. Arayan yok eden yok. Klasik Türkiye. Sürat kargodan çektim zaten çekeceğim kadar kargomu getirmediler şikayet ettim geldi hayvan gibi toz içinde paramparça şekilde geldi kargo kablom yırtıktı bir...
Geri