Arama sonuçları: *

1. D

İnce hesaptan kulaklık aldım ne zaman gelir?

tüm parçaları ince hesaptan aldım en ufak sorun çıkmadı monitör dahil şükürler olsun 2 max 3 güne geldi ankarada oturuyorum
  2. D

itopya dan sistem alınır mı ?

hocam şöyle bi yorum okumuştum "itopyadan aldığın herhangi bir şeyde sıkıntı çıkarsa üstüne bir bardak soğuk su için" itopya iade ve onarım değişim konularında baya kötü diyorlar
  3. D

İtopya yoğunluktan kargo vermedi

kimsenin ekmeğine rızkına mani olmak istemem ama gerçekten itopya bardağı taşırıyor geçenlerdede para cezası gelmiş kim neden alışveriş yapıyor hala anlamıyorum
  4. D

İtopya yoğunluktan kargo vermedi

incehesap forever hocam tüm parçalarımı ordan aldım şükürler olsun hiç bi sıkıntısı yok monitör dahil itopyadan monitör alıcaktım neyse ki 1.5 2 ay süren ölü piksel davalarını gördüm karar sizin
  5. D

Vatan PC Ekran Kartı İade Etmek

hocam bende gittim mağazayada vatandan bi cacık olmaz nokta net
  6. D

GeT Ürünü iade Etmek

2022 diyenlerde var hocam 100 dolara düşmedikçe eth zor geçen dalgada eth çakıldıktan sonra düzeldi ekran kartı mevzuları
  7. D

GeT Ürünü iade Etmek

kaça almıştın hocam 1030u
  8. D

GeT Ürünü iade Etmek

kanka sende benim gibi kart arıyon heralde aylardır :D sahibinden bende çok kart aradımda 2.ele güven olmuyor ya
  9. D

🔥İndirim A101'e Gelicek Olan Rgb Led Ve Gaming Ürünler 11 Mart

düzü gelirse bende alabilirim sadece bu 2 çeşit mi var acaba
  10. D

İncehesap ne zaman kargoya verilir?

inş dostum
  11. D

yani bende başka kasa alsam ulan niye aldım bunu keşke warcry alsaydım diyeceğimi biliyorum ondan paraya kıyıcam bende değer yani :D eleştirenler oluyor benimde sizinle psu aynı psu+kasa pahalıya geliyo diye diğerine içime sinmedikten sonra 5 tl bile vermenin manası yok
  12. D

warcrya aşığım hocam fena kasa bende öyle bi sistem topluyorum şu an :D
  13. D

Gamegaraj Gerçekten efsanesin!

kasalarıda güzel olsaydı keşke :/
Top Bottom