bende sipariş verdim bir önceki siparişim (istanbul ) 1 haftada gelmiştiİnce hesaptan kulaklık aldım ne zaman gelir? (Kahramanmaraş)
Ve f/p oyun kolu önerir misiniz? (Forza için) En fazla 100tl
Hocam bunu biz nereden bilelim kahin miyiz, 1 hafta içinde gelir yani.
İnce hesap deneyimi olanlar fikirlerini beyan edip oradan ortalama bir şey çıkartılabilir kesin olmasa bile. Tıpkı @Rx6900xt adlı arkadaşın deneyimini beyan etmesi gibi. Teşekkürler ikinizedebende sipariş verdim bir önceki siparişim (istanbul ) 1 haftada gelmiştikahin olmadığım için seninki ne zaman gelecek bilemem
Kahramanmaraş'a yakın bir ildeyim ortalama kargoya verildiğinden 2-3 gün sonra geliyor.İnce hesap deneyimi olanlar fikirlerini beyan edip oradan ortalama bir şey çıkartılabilir kesin olmasa bile. Tıpkı @Rx6900xt adlı arkadaşın deneyimini beyan etmesi gibi. Teşekkürler ikinizede
tüm parçaları ince hesaptan aldım en ufak sorun çıkmadı monitör dahil şükürler olsun 2 max 3 güne geldi ankarada oturuyorumİnce hesap deneyimi olanlar fikirlerini beyan edip oradan ortalama bir şey çıkartılabilir kesin olmasa bile. Tıpkı @Rx6900xt adlı arkadaşın deneyimini beyan etmesi gibi. Teşekkürler ikinizede
Yurt içi alışverişi olduğu için sordum. Yine de açacağım Teşekkürler.Kahramanmaraş'a yakın bir ildeyim ortalama kargoya verildiğinden 2-3 gün sonra geliyor.
Gamepad önerisi için başka bir konu açınız.
Gamepad kategorisi üzerinden açabilirsiniz yeni konunuzu.Yurt içi alışverişi olduğu için sordum. Yine de açacağım Teşekkürler.