Neler Yeni

İncehesap ne zaman kargoya verilir?

Barissta

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
362
İsim
Barış
Hep farklı yerlerden aldım. İşlemci anakart 1 tane de rami evdekiler taksitli aldı. Bende de 6.5 para vardı diğer eşyalara gitti birazı ekran kartı hariç. Ekran kartına 4200 kaldı. Ona da RTX 3060 çıkınca para yeter inşallah diye dua ediyorum :D
İncehesaptan da xpg pylon 650w psu ile gamepower warcry aldım.
Hayırlı olsun hemşerim. Ben de bakıcam uygun fiyatlı birşeyler. Hatta Abdullah abi güzel bi sistem çıkarırsa ondan kaparım :) hayırlı akşamlar

imasa32

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
798
İsim
Sami Kökmen
Hayırlı olsun hemşerim. Ben de bakıcam uygun fiyatlı birşeyler. Hatta Abdullah abi güzel bi sistem çıkarırsa ondan kaparım :) hayırlı akşamlar
Teşekkürler hocam. Şu aralar sistem çıkartmak zor malum ekran kartı yokluğundan dolayı. Ben de çok istiyordum abdullah abinin yaptığı bir sistemi özelleştirip almak. Ama nasipte böyle varmış. Sen de indirimleri takip et gaming gecesinde güzel şeyler oluyor oralara falan bak bulursun iyi bir şeyler.

SaygıZorDeğildir

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,227
İsim
Göksel Sert
Gaming gecesinde yoğun sipariş durumu olduğu için ve e-ticaret'le uğraştıklarından hem paketleme hem yoğunluk hem de kargo kotası yüzünden bir kaç gün gecikme yaşanabiliyor. Genelde pazartesi veya salı yolluyorlar. Kargodan da elinize ne zaman ulaşırsa artık.
Benim siparişler bir kere pazartesi, bir kere de salı günü kargolanmıştı. Gaming gecesi harici siparişim aynı gün yollanmıştı.

imasa32

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
798
İsim
Sami Kökmen
sabah direk incehesap'a mail atın hemen cevaplıyorlar.
"kesin bilgi öğrenmek istiyorsanız"
Aga çok teşekkürler. Gece mail attım sabah dönüş yapmışlar kargoya verilmiş çoktan. Takip numarası verdiler.

Dahası  
Reaksiyon skoru
75
İsim
Turan
genelde bir hafta veya 3 günde veriyolar ama bir arkadaşım 2 hafta bekledi

Dahası  
Reaksiyon skoru
197
İsim
Berk Hasan
Hep farklı yerlerden aldım. İşlemci anakart 1 tane de rami evdekiler taksitli aldı. Bende de 6.5 para vardı diğer eşyalara gitti birazı ekran kartı hariç. Ekran kartına 4200 kaldı. Ona da RTX 3060 çıkınca para yeter inşallah diye dua ediyorum :D
İncehesaptan da xpg pylon 650w psu ile gamepower warcry aldım.
warcrya aşığım hocam fena kasa bende öyle bi sistem topluyorum şu an :D

imasa32

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
798
İsim
Sami Kökmen
Dahası  
Reaksiyon skoru
197
İsim
Berk Hasan
Benim de o içimde kaldıydı geçen seneden beri. Dedim ulan bi gün seni alacam. O gün bugünmüş😄
yani bende başka kasa alsam ulan niye aldım bunu keşke warcry alsaydım diyeceğimi biliyorum ondan paraya kıyıcam bende değer yani :D eleştirenler oluyor benimde sizinle psu aynı psu+kasa pahalıya geliyo diye diğerine içime sinmedikten sonra 5 tl bile vermenin manası yok

imasa32

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
798
İsim
Sami Kökmen
yani bende başka kasa alsam ulan niye aldım bunu keşke warcry alsaydım diyeceğimi biliyorum ondan paraya kıyıcam bende değer yani :D eleştirenler oluyor benimde sizinle psu aynı psu+kasa pahalıya geliyo diye diğerine içime sinmedikten sonra 5 TL bile vermenin manası yok
Aynen ya önce insanın içine sinmesi lazım. Ben horizon meshdi ilk düşüncem ekran kartına da para kalsın diye düşündüm. 3060’ın çıkış fiyatı 3100 yazıyor da 4200 para kaldı bakalım inş yeter

sami şahin

80+ Silver
En İyi Cevap
2
inşallah kargoya verirler 😁

hakanoncul9

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,101
İsim
Hakan Öncül
Instagram
hakanoncul9
Steam
https://s.team/p/cnrp-vkvb/KJTNGHKW
Twitter
hakanoncul9
Discord
https://discord.gg/w4BaEHcVg3
ben de psu aldım da cidden hiç acelem yok ben aydindayim psu antalyaya gitcek acelem yok antalyaya 2 hafta sonra gidicem. keşke senin yerine de bekleyebilsem sana bugün gelse :d

Top Bottom