Arama sonuçları: *

1. Diavelin

Çözüldü✓ Tv onerebilirmisiniz ?

satıcı konusunda bişey diyemem güvenilir bi satıcıdan almak istiyorsan mağaza fiyatlarına bakabilirsin çünkü mağazalarda ek indirim alabiliyorsun fiyat vs. ama fiyat isterken falan dikkat et kasko geçirmesinler 2 yıl teknosa da çalıştım bu söz ettiğim sadece teknosa içinde geçerli değil aynısı...
  2. Diavelin

TCL amerikada 1 numaradır dünyada ise 2. sıradadır
  3. Diavelin

hocam samsung'da min 28-29 bin fiyatlra çıkmanız lazım qled için onun haricinde c728 model olarak 645 ten üsttür
  4. Diavelin

bunun samsungda muadili q70 veya q80 dir sen giriş seviyesi qled almışsın senin cihazdan iyidir bu q60 çünkü edge led bu direct full array led
  5. Diavelin

kesinlikle alma samsungun en dandik ürünüdür aşırı sönüktür %100 rengide vermez sırf samsung yazısına para vermiş olursun
  6. Diavelin

https://www.pttavm.com/tcl-55c728-55-139-ekran-uydu-alicili-4k-ultra-hd-android-smart-qled-tv-p-770104498?utm_source=akakce.com&utm_medium=fiyat-kiyaslama&utm_campaign=akakce&v=1.15.5 Bu fiyata alabileceğin en iyi cihaz bu. Bu fiyatlara QLED dışına çıkma düz ledlerin rengi sönük kalır üst...
  7. Diavelin

bütçeniz nedir ?
  8. Diavelin

Öneri Sizce hangi Airfryer markası tercih edilmeli ? (Tecrübe Paylaşımı)

Bende yui m30 almayı düşündüm baya ama sonrasında şu BPA mevzusu çıktı ondan cosori marka aldım deniyince buraya tecrübelerimi aktarıcam peki ne zamandır m30 kullanıyorsunuz 1685905384 Doğrudur kumtel üzerinde yaşanan başka bir üründe olanları görünce ve şu BPA mevzusu yüzünden tercih etmedim...
  9. Diavelin

Kumtele karşı büyük bir ön yargım var Teknosa da çalışıyorum ve kumtel ısıtıcı sattığımızda çokca yandığını gördüm ondan kumtel almam ama xiaomide de 1600w olması 6L düşük kalır mı diye düşünüyorum ama bi kaç videosunu izledim sorun yok gibi duruyor sadece cosori nin daha fazla hazır...
  10. Diavelin

Aklımdaki bütçe 2500-3500 arası 1685816804 Siz ne marka model kullanıyorsunuz
  11. Diavelin

Günümüzde çok popüler olan airfryerlar artık her evin olmazsa olmazı ama alırken önümüze bir sürü marka çıkıyor ve bu markalardan hangisi ve hangi modeli tercih edilmeli bu konu altında yaşanan tecrübeleri paylaşırsak sevinirim alıcak arkadaşlarda yararlanmış olur Açıkcası kendim cosari marka...
  12. Diavelin

Öneri Termos Önerisi Lazım.

200-300 bandında bardak şeklinde sabahları kahve koyup yolda iş yerinde kullanıcağım bir termos bakıyorum varmı öneriniz yada alma bundan uzak dur dediğiniz
  13. Diavelin

Çözüldü✓ Taksitle steamden oyun almak

steamden taksitle oyun alamıyorsunuz onun yerine etail veya playstore gibi sitelerden alabilirsiniz ama taksitli seçenekleri olduğundan %50 fiyat ekliyorlar bildiğin üstüne ondan bende taksitle almayı düşünürken direk peşin aldım çok fazla para ekliyorlar mantıksız geldi bana
  14. Diavelin

PS Plus'u nasıl aldırabilirim?

Sanal kart açsın ps plus kadar bakiyesi olsun sonra sana söylesin kart detaylarını
  15. Diavelin

Bir ürün aldım ama iki tane geldi sizce ne yapmalıyım

Bilgilendirme için yazıyorum birinin başına gelirse diye avukat bir arkadaşla görüştüm konu hakkında merak ettiğim için bu tarz durumlar kargoların başına çok geldiğinden ve üründe küçük olmadığından küçük suç yani basit hırsızlığa giriyormuş haberiniz olsun. Hemen beni yargılamayın sadece...
  16. Diavelin

Amazon aynı üründen tekrar alma

ürünün kampanyalı stoğu bittiği için satışa kapalı şuan
  17. Diavelin

tabii ki öylede insan onaylama almak istiyor bazı konularda ondan sordum
  18. Diavelin

Yakın zamanda bir siteden ürün aldım ve aldığım üründen 2 tane geldi hesap hareketlerine de baktım gerçekten tek ürün parası geçilmiş siz olsanız iade eder miydiniz yoksa ürünü satar mıydınız
Top Bottom