Neler Yeni

Bir ürün aldım ama iki tane geldi sizce ne yapmalıyım

CFK’

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
335
İsim
Cefika
İade et geç, işlerin rast gitmez valla 😂

cagdascelebi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
788
İsim
Çağdaş ÇELEBİ
Instagram
cagdas_celebi
Steam
cagdascelebi
Twitter
cagdasclbi
Facebook
cagdasclbi
Discord
! 𝓔𝓥𝓘̇𝓝𝓓𝓐𝓡 +𝟮𝟯#0001
Valla ürünün fiyatına göre değişir. Ucuz bir ürünse hiç iadeyle uğraşmam fakat maliyeti yüksek bir ürünse iade ederim ( Satıcı Amazon ise 10bin tl de olsa iade etmem 😂)

firsatgamingx

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,791
İsim
Cem Ayar
Instagram
firsatgamingx
Yakın zamanda bir siteden ürün aldım ve aldığım üründen 2 tane geldi hesap hareketlerine de baktım gerçekten tek ürün parası geçilmiş siz olsanız iade eder miydiniz yoksa ürünü satar mıydınız
Müsteri hizmetlerine söyle 2 tane geldi ben 1 tane almıştım bir hata mı var ne yapayım diye. Ona göre bak bence, bana da yanlış kargo gelmişti 20 25 tl lik malzeme almıştım 200 tl lik başka bir şey gelmişti iade ettim tekrar aldım

FutFlix

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,510
İsim
Çağatay
Valla ürünün fiyatına göre değişir. Ucuz bir ürünse hiç iadeyle uğraşmam fakat maliyeti yüksek bir ürünse iade ederim ( Satıcı Amazon ise 10bin TL de olsa iade etmem 😂)
Senin gibiler iade etmediği için amazon hediye etmeyi Türkiyede kaldırdı.

Nauu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
142
İsim
Burak CAM
Sen satıcıyla iletişime geç ucuz bir ürünse geri istemezler büyük ihtimalle tamamen satıcının hatası pahalı.

ekran kartının en zor bulunduğu dönemde 500₺ lik kasa yerine rx560 getirmişlerdi teslim almadan gönderdim teslim alıp iade etmeseydim kargoyu barkotlayan elemandan 7,5k keserlerdi herhalde :)

Oguzhansah

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,590
İsim
Oğuzhan Şahin

bythmn

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Yani mantıken bunun konusunu açmak bile saçma geliyor bana. Kendin karar verebilirsin diye düşünüyorum. Cevabı belli.

Diavelin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
276
İsim
Görkem Çağan
Yani mantıken bunun konusunu açmak bile saçma geliyor bana. Kendin karar verebilirsin diye düşünüyorum. Cevabı belli.
tabii ki öylede insan onaylama almak istiyor bazı konularda ondan sordum

bythmn

80+ Gold
En İyi Cevap
1
tabii ki öylede insan onaylama almak istiyor bazı konularda ondan sordum
Valla dostum vicdanına kalmış bir durum. Karar senin. Doğru olan fazla ürünü iade etmek. Belki firma kalsın bile diyebilir. O zaman sıkıntı yok.

En İyi Cevap
3
Ürünü iade etmeme hakkınız var, hukuken söylüyorum. Ancak iade etmekte fayda var satıcıları böyle zarara soktukça onlarda acısını bizden çıkarıyor. Amazonun iade politikası gittikçe sertleşiyor mesela.

Beşiktaşlı Reyna

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
392
İsim
Samet Kapucuoğlu
Banada daha önce aynısı oldu müşteri temsilcisi ve mağaza ile görüştüm bana kullana bilirsiniz dedi. Ama küçük bir üründü tabi benimki senin ürünün içeriği nedir ne değildir bilemem istersen sende iletişime gec

Capt.

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
419
İsim
Furkan
kullansan hayır gelmez satsan sattığın paranın bereketi, değeri olmaz satıcıyla görüş bence.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,063,493
Üyeler
168,947
Son üye
Skaninei
Top Bottom