Müsteri hizmetlerine söyle 2 tane geldi ben 1 tane almıştım bir hata mı var ne yapayım diye. Ona göre bak bence, bana da yanlış kargo gelmişti 20 25 tl lik malzeme almıştım 200 tl lik başka bir şey gelmişti iade ettim tekrar aldımYakın zamanda bir siteden ürün aldım ve aldığım üründen 2 tane geldi hesap hareketlerine de baktım gerçekten tek ürün parası geçilmiş siz olsanız iade eder miydiniz yoksa ürünü satar mıydınız
Senin gibiler iade etmediği için amazon hediye etmeyi Türkiyede kaldırdı.Valla ürünün fiyatına göre değişir. Ucuz bir ürünse hiç iadeyle uğraşmam fakat maliyeti yüksek bir ürünse iade ederim ( Satıcı Amazon ise 10bin TL de olsa iade etmem)
Herkeste zeka olmuyor yapacak bir şey yok. Sonucuyla biz uğraşıyoruzSenin gibiler iade etmediği için amazon hediye etmeyi Türkiyede kaldırdı.
Valla ya 18 tl lik ürün arızalı gelmişti normalde para iadesi yaparlardı bu sefer ürünü istediler zaten böyle olması lazım fırsatçılar faydalanmasınSenin gibiler iade etmediği için amazon hediye etmeyi Türkiyede kaldırdı.
tabii ki öylede insan onaylama almak istiyor bazı konularda ondan sordumYani mantıken bunun konusunu açmak bile saçma geliyor bana. Kendin karar verebilirsin diye düşünüyorum. Cevabı belli.
Valla dostum vicdanına kalmış bir durum. Karar senin. Doğru olan fazla ürünü iade etmek. Belki firma kalsın bile diyebilir. O zaman sıkıntı yok.tabii ki öylede insan onaylama almak istiyor bazı konularda ondan sordum