Bir ürün aldım ama iki tane geldi sizce ne yapmalıyım

Yakın zamanda bir siteden ürün aldım ve aldığım üründen 2 tane geldi hesap hareketlerine de baktım gerçekten tek ürün parası geçilmiş siz olsanız iade eder miydiniz yoksa ürünü satar mıydınız
2-3 kere bu durumu yaşadım. Sitelere ulaşmama rağmen talebimi kapattılar veya önemli değil dediler. Bende ürünleri alıp bir tanesinin değeri kadar bağış yaptım.

Ürün fazla gönderildiyse satıcının hatası olduğu için yasal olarak iade etmene gerek yok. Yasal zorunlulukları geçersek ahlaki olarak iade edip etmemek sana kalmış.

Bilgilendirme için yazıyorum birinin başına gelirse diye avukat bir arkadaşla görüştüm konu hakkında merak ettiğim için bu tarz durumlar kargoların başına çok geldiğinden ve üründe küçük olmadığından küçük suç yani basit hırsızlığa giriyormuş haberiniz olsun. Hemen beni yargılamayın sadece merakımdan bu konuyu açtım internette hiç bir yerde bu konu hakkında bişey yok ondan merak edip açtım.

Bilgilendirme için yazıyorum birinin başına gelirse diye avukat bir arkadaşla görüştüm konu hakkında merak ettiğim için bu tarz durumlar kargoların başına çok geldiğinden ve üründe küçük olmadığından küçük suç yani basit hırsızlığa giriyormuş haberiniz olsun. Hemen beni yargılamayın sadece merakımdan bu konuyu açtım internette hiç bir yerde bu konu hakkında bişey yok ondan merak edip açtım.
ürün neydi hocam

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,517
Üyeler
184,178
Son üye
Memo deniz
Geri