Neler Yeni

Psu aldım yanlış geldi ne yapmalıyım??

barut

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
180
İsim
Doğukan Barut
Evet iade edebiliyorsun etmesine. Onayı satıcı veriyor. Art niyetli çok satıcı var. Bir gün denk gelince hatırlarsın beni
denk gelmem inşalalh knkm ne diyeyim :)
Mesaj otomatik birleştirildi:

Evet iade edebiliyorsun etmesine. Ama Onayı satıcı veriyor. Art niyetli çok satıcı var. Bir gün denk gelince hatırlarsın beni
var mı peki 850 watt önerin

barut

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
180
İsim
Doğukan Barut
2 gün beklerim dersen itopyanın doğum gününe özel kampanyaları olacakmış. Belki güzel fiyata bişey bulursun. Biraz bakınayım şuan alınabilecek ne var. Yazıcam birazdan
tmm knkm

Gold sertifikalı olan modelse o tam modüler olmalı. Hp1j miydi neydi kodu. Eğer alt seriden başka bir 850watt ise verin gitsin.
sen önermiştin knkm zaten onu almıştım da yanlış geldi işte

Son düzenleme:

cornlov

80+ Bronze
Psu'nun adını yazıcam, sen akakçe den yazar satıcıyı bulursun.

Full modüler hemde 4k liraya şu var "Gigabyte 850W P850GM 80+ Gold Tam Modüler Güç Kaynağı"

Snrji olduğu için link atamıyorum.
Ama almadan önce siteyi arayıp psu nun versiyonunu sor. V1 lerde sorun vardı diye hatırlıyorum. Sonra v2 yapıp hataları revize ettiler.

Not: v1 olanlar belli bir yükte sanırım patlayabiliyormuş. Yani v2 değilse alma :kekw:

barut

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
180
İsim
Doğukan Barut
Psu'nun adını yazıcam, sen akakçe den yazar satıcıyı bulursun.

Full modüler hemde 4k liraya şu var "Gigabyte 850W P850GM 80+ Gold Tam Modüler Güç Kaynağı"

Snrji olduğu için link atamıyorum.
Ama almadan önce siteyi arayıp psu nun versiyonunu sor. V1 lerde sorun vardı diye hatırlıyorum. Sonra v2 yapıp hataları revize ettiler.
dur bakalım bir araştırayım bunu

cornlov

80+ Bronze
Tekrar ediyorum v2 değilse sakın alma.
V1 ler patlayabiliyormuş :kekw:

Strekeos

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Arnold
Gigabyte alınmaz, gigabyte psu fire yaz sonra kendin karar ver.

Aldığın ürün atx 3.1 desteği olan modelse fiyatına göre en iyi psulardan birini aldın ben olsam hiç değiştirmezdim, ben de almayı düşünüyorum hatta. Highpower performans modeli modüler değil zaten, "super" modelleri modüler.

barut

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
180
İsim
Doğukan Barut

Aldığın ürün atx 3.1 desteği olan modelse fiyatına göre en iyi psulardan birini aldın ben olsam hiç değiştirmezdim, ben de almayı düşünüyorum hatta. Highpower performans modeli modüler değil zaten, "super" modelleri modüler.
3.0 modeli

https://www.n11.com/urun/high-power...akce&utm_medium=cpc&utm_campaign=akakce_genel yok knk bu modüler

Top Bottom