Çözüldü✓ Psu aldım yanlış geldi ne yapmalıyım??

iade et

Bu liste de neden raijintek yok anlamıyorum cybeneticsden de geçmiş halbuki
Usta raijinteki baya araştırdım, bu işlerle ilgilenen adamlar hiç listelerine bile almamış, yorumlarına baktığımda ise ısı performansının ve ses performansının düşük olduğunu gördüm belki bu yüzden almamışlardır.

Usta raijinteki baya araştırdım, bu işlerle ilgilenen adamlar hiç listelerine bile almamış, yorumlarına baktığımda ise ısı performansının ve ses performansının düşük olduğunu gördüm belki bu yüzden almamışlardır.
alanlarda iyi yorum yapmamıştı

Rajintek ampere var imzamdaki sistemde kullanıyorum ne ısınma sorunu ne de fanlarında ses sorunu var tık yok şu anlık coil whine da yok

Rajintek ampere var imzamdaki sistemde kullanıyorum ne ısınma sorunu ne de fanlarında ses sorunu var tık yok şu anlık coil whine da yok
Tercihimi high power dan yaptım knkm
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Psu geldi diyelim, fişe takıp coil whine olup olmadığını anlamam mümkün mü?

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,093,567
Üyeler
173,831
Son üye
ThecMis
Geri