N11 de varürün bu gözüküyordu fakat alakası yok hepsi tek bir yerden çıkıyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
yo amazondan aldım zaten her türlü 30 günüm var. peki bunun modüler olanını nereden bulabilirim var mı bir bilginiz
Model no aynı mı?Dostlar amazondan high power ın yarı modüler 850 watt psu sunu aldım fakat ürün ne yarı modüler ne de tam modüler. Normal psu geldi. Satıcı ile iletişime geçtim ilan da fotoğraflar yanlış olmuş özür dileriz iade alabiliriz demişler. Sizce iade etmeye gerek var mı? Ya da yarı modüler veya tam modüler bir model aramalı mıyım? Ürünü 4450 tl ye aldım bu arada
Bende var aynısı hatta ilana koydum beyaz psu arayışındayım güzel psubaktım ona knk alayım mı satıcısı iyi mi
Diger satıcılarda veya internette baska sitelerde model no ve görsel aynı ise sizi kandırma durumu olusur hocam.model aynı da görselde yarı modüler olarak belirtilmiş bendeki tek yerden çıkıyor hepsi
yok psu güzel zaten knkm ama yarı modüler işimi görürdü gerek var mı yarı modüler ya modüler almayaBende var aynısı hatta ilana koydum beyaz psu arayışındayım güzel psu
satıcı hatasını kabul etti iade edin yanlış gönderdik dediDiger satıcılarda veya internette baska sitelerde model no ve görsel aynı ise sizi kandırma durumu olusur hocam.
satıcı hatasını kabul etti iade edin yanlış gönderdik dediDiger satıcılarda veya internette baska sitelerde model no ve görsel aynı ise sizi kandırma durumu olusur hocam.
Modüler ile bu arasında fiyat farkı var mı?yok psu güzel zaten knkm ama yarı modüler işimi görürdü gerek var mı yarı modüler ya modüler almaya
satıcı hatasını kabul etti iade edin yanlış gönderdik dedi
satıcı hatasını kabul etti iade edin yanlış gönderdik dedi
Bu liste de neden raijintek yok anlamıyorum cybeneticsden de geçmiş halbuki
modüler fiyatına bu geldi hocam iade ettim zaten başka yerden alacağımModüler ile bu arasında fiyat farkı var mı?
Bunun fiyatı modulerden düşüktür tahminim.
Sizden modüler fiyatına bunu mu verdiler,
Yoksa normal psu fiyatı mı aldılar.