Neler Yeni

Bir ürün aldım ama iki tane geldi sizce ne yapmalıyım

Tearz

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Yakın zamanda bir siteden ürün aldım ve aldığım üründen 2 tane geldi hesap hareketlerine de baktım gerçekten tek ürün parası geçilmiş siz olsanız iade eder miydiniz yoksa ürünü satar mıydınız
2-3 kere bu durumu yaşadım. Sitelere ulaşmama rağmen talebimi kapattılar veya önemli değil dediler. Bende ürünleri alıp bir tanesinin değeri kadar bağış yaptım.

Kangalll

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
279
İsim
Kangal Kangaoğlu
Ürün fazla gönderildiyse satıcının hatası olduğu için yasal olarak iade etmene gerek yok. Yasal zorunlulukları geçersek ahlaki olarak iade edip etmemek sana kalmış.

Diavelin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
276
İsim
Görkem Çağan
Bilgilendirme için yazıyorum birinin başına gelirse diye avukat bir arkadaşla görüştüm konu hakkında merak ettiğim için bu tarz durumlar kargoların başına çok geldiğinden ve üründe küçük olmadığından küçük suç yani basit hırsızlığa giriyormuş haberiniz olsun. Hemen beni yargılamayın sadece merakımdan bu konuyu açtım internette hiç bir yerde bu konu hakkında bişey yok ondan merak edip açtım.

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,542
İsim
Olcay akbulut
Bilgilendirme için yazıyorum birinin başına gelirse diye avukat bir arkadaşla görüştüm konu hakkında merak ettiğim için bu tarz durumlar kargoların başına çok geldiğinden ve üründe küçük olmadığından küçük suç yani basit hırsızlığa giriyormuş haberiniz olsun. Hemen beni yargılamayın sadece merakımdan bu konuyu açtım internette hiç bir yerde bu konu hakkında bişey yok ondan merak edip açtım.
ürün neydi hocam

Diavelin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
276
İsim
Görkem Çağan
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular