Mantıklı Kanks Aferim
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 2
- Reaksiyon skoru
- 6,806
iade et
ettim brom yeni psu arıyorumiade et
Usta raijinteki baya araştırdım, bu işlerle ilgilenen adamlar hiç listelerine bile almamış, yorumlarına baktığımda ise ısı performansının ve ses performansının düşük olduğunu gördüm belki bu yüzden almamışlardır.Bu liste de neden raijintek yok anlamıyorum cybeneticsden de geçmiş halbuki
alanlarda iyi yorum yapmamıştıUsta raijinteki baya araştırdım, bu işlerle ilgilenen adamlar hiç listelerine bile almamış, yorumlarına baktığımda ise ısı performansının ve ses performansının düşük olduğunu gördüm belki bu yüzden almamışlardır.
Rajintek ampere var imzamdaki sistemde kullanıyorum ne ısınma sorunu ne de fanlarında ses sorunu var tık yok şu anlık coil whine da yokUsta raijinteki baya araştırdım, bu işlerle ilgilenen adamlar hiç listelerine bile almamış, yorumlarına baktığımda ise ısı performansının ve ses performansının düşük olduğunu gördüm belki bu yüzden almamışlardır.
Tercihimi high power dan yaptım knkmRajintek ampere var imzamdaki sistemde kullanıyorum ne ısınma sorunu ne de fanlarında ses sorunu var tık yok şu anlık coil whine da yok
Psu geldi diyelim, fişe takıp coil whine olup olmadığını anlamam mümkün mü?Rajintek ampere var imzamdaki sistemde kullanıyorum ne ısınma sorunu ne de fanlarında ses sorunu var tık yok şu anlık coil whine da yok