Arama sonuçları: *

1. E

Dell Türkiye Rezilliği

Evet koçsistem ile anlaşmaları bitmiş galiba. Onlara götürecektim.
  2. E

Dell Türkiye Rezilliği

Bunda yerinde servis var ama bu soruna bakmıyormuş hangisine bakacaksa artık.
  3. E

Dell Türkiye Rezilliği

Şuanda kullandığım cihaz Monster ısınıyor ediyor ama teknik servis olarak 1 kere bile beni mağdur bırakmamıştır. Aradığımda her zaman iyi bir şekilde yaklaşıp gönderin cihazınızı inceleyelim çözelim diyorlar. Belki de insanların en fazla yerden yere vurduğu markalardan biridir ama teknik servis...
  4. E

Dell Türkiye Rezilliği

Şunu soracağım burdaki anlattığım gibi hatta aynısını yazsam sorun olur mu? Furmark vs. tarzı şeyler THH için sorun teşkil eder mi metin olarak.
  5. E

Dell Türkiye Rezilliği

Bunu gönderiyorlar garantiye girmez diyerek. Bir de tamam Windows madem kuramam bu cihaza neden aradığımda Windows minidump dosyalarını vs. isteyip yeniden Windows kurun diyorsun öyle bir yanlış bilgilendirme var ki. Hemen kaçmak için Ubuntu kur diyorlar.
  6. E

Dell Türkiye Rezilliği

Almıyor şimdi yeniden Windows kur hata al diyor. Biliyorum sonradan diyecek yine Ubuntu kur diye. Ki hepsinin videolu, fotoğraflı ve teknik servis kağıtlı kanıtları var. Buna rağmen almıyorlar.
  7. E

Dell Türkiye Rezilliği

Aynen öyle bir de şöyle absürt durum var aradığım adam diyor ki Ubuntu kur kuruncada ben Ubuntu'dan anlamam diyor. Hem destek vermiyor hemde suçu sana atıyor.
  8. E

Dell Türkiye Rezilliği

Güncelleme: BDH Yetkili servisi DOA belgesini verdi ürün iade edildi. Ubuntu sürümünü alıp başınızı ağrıtmayın derim. Bu yazıyı, Dell almak isteyen arkadaşlara bir fikir vermek amacıyla yazıyorum. Umarım benim yaptığım hataları yapmazsınız. 30 Nisan'da Dell G15 5530 modelini online olarak...
  9. E

Yardım Para iadem Gelmedi, Ne yapmalıyım?

O zaman sorun amazonda. Bence sürekli arayın. Her müşteri temsilcisi konulara hakim değil benim iade sorunumu 5. temsilci felan çözmüştü.
  10. E

Yardım Para iadem Gelmedi, Ne yapmalıyım?

Amazon naysa iletmişsse 8 iş günü içinde karta yatırmaları lazım diye biliyorum. Nays a sorun bence
  11. E

Razer Anzu Gözlük Numaralı Takılıyor Mu?

Bilginiz var mı acaba camları çıkıyor mu? 1715103427 Tamamdır buldum YouTube da çıkıyormuş
  12. E

Çok da kötü değil gibi be çerçeveler zaten 1000 tlden aşağı yok en azından özelliği olsun istiyorum.
  13. E

Arkadaşlar bu linkteki gözlüğe numaralı cam taktırabiliyor muyuz acaba olur gibime geliyor ama net bir bilgi bulamadım Link Gözlük
  14. E

Kargonuzu açarken videoya alıyor musunuz?

Bundan sonra pahalı ürünlerde kuşkusuz alacağım kargoyla gelen televizyon kırık çıkmıştı uğraştırdı biraz iadesi ama THH gitmeden iade edebildim. Bir daha böyle bir hata yapmam sanırım.
  15. E

yemek söyleyeceğimde indirim kodu verir misiniz

Migrosda 270 e 70 var çok bence
  16. E

Yardım incehesap telefon iade olur mu?

Umarım kabul ederler etmezlerse THH vs. uzun sürüyor.
  17. E

Sıvı soğutma ile telefon bir değil. Bkz. Haber
  18. E

Keyfi iade kaldırılmıştı diye hatırlıyorum fakat bu haberde mutat kullanım diye bir şeyden söz edilerek tüketici haklı bulunmuş. Almamak için sizi uğraştıracaklardır.
  19. E

Çözüldü✓ Bu Hangi Kargo Olabilir?

Kaldırdım yarın arar söylerim herhalde sadece koddan değişim yapmazlar teyit vs. gerekir illaki
Top Bottom