Arama sonuçları: *

1. Exanimu

Neden emsallerine göre daha ucuz ?

Bu ürünün xiaomi türkiye garantilisi güvenilir satıcılarda 14bin tl civarı satılıyor, vatan bilgisayar v.s şirketler fahiş fiyatlar ile satıyorlar onları dikkate almamak gerek, pttavm ürün sayfasında da belirtildiği gibi bu ithalatçı garantili, yani bu ürünü xiaomi türkiye değil başka bir firma...
  2. Exanimu

Amazondan bilgim dışında işlem yapılmış

İlk olarak bankan ile görüş kartını kapatıp yenilesinler, yapılan harcama için de işlem itiraz talebi oluşturun sonrasında amazon ile görüşün.
  3. Exanimu

arkadaşlar bu siteyi çok iyi yapmışlar bence dolandırıcı ama değil mi

Tabii ki de dolandırıcı, ürünler ve ürün yorumları hepsiburada üzerinden bot ile çekilmiş, ilk bakışta anlaşılabiliyor.
  4. Exanimu

İhlas Cebilon Aura Silver Su Arıtma Cihazı İyi Midir ?

Pompalı olan versiyonun adı platinium olarak geçiyor, ben alırken pompasız olan ile bu kadar çok fiyat farkı yoktu, eğer pompa dışında başka fark yoksa kesinlikle değmez gibi duruyor, biraz araştırın.
  5. Exanimu

Yardım Alakam olmayan bir sipariş sitesinden mesaj gelmesi?

Yemeksepeti uzerinden burgerking siparisi verilmiş, sacma yerlerden de sms geldiğini söylüyorsunuz eger hileli apk oyun, uygulama vs kurduysaniz smsleriniz caliniyordur, bu sms onay servisleri bu sekilde kişilerin telefonlarına apk vasitasi ile virus yüklüyor ve telefon numaraniza onay smsleri...
  6. Exanimu

nays yt premium cashback varmı

Youtube premium için ben Sipay kullanıyorum, %60 anında iade veriyor, 2023 sonuna kadar geçerli.
  7. Exanimu

İhlas Cebilon Aura Silver Su Arıtma Cihazı İyi Midir ?

2 seneden fazladır bunun pompalı olanını kullanıyorum, lezzet konusunda aşırı memnunum, servis konusunda da en azından benim bölgemde gayet iyiler, bir sıkıntı olduğunda ertesi gün gelip ücretsiz hallediyorlar, ama filtreler biraz pahalı, 2 hafta kadar önce periyodik bakıma gelip 4 filtre...
  8. Exanimu

Yardım Amazon iade nasil yapılıyor?

Canlı desteğe bağlanıp durumu anlat, oradan işlem yaparlar.
  9. Exanimu

Yardım HEPSİPAY ANINDA İADE YALANI

Odemeyi hepsipay ile yaptiysan iade onaylandiginda 5dk icinde geliyor, hepsipay secmeden de kredi kartı ile ödeniyor, eger öyle ödediyseniz iade kartiniza olur, kontrol edin belki hepsipay kullanmamış olabilirsiniz.
  10. Exanimu

SAHİBİNDEN MESAJIM YÜZÜNDEN DAVA YER MİYİM

Davalık bir durum yok, ama sen kendi işine bak. klavye delikanlılığı yapmayı bırak. Ülke de psikopattan, deliden ve manyaktan bolu yok, ters birine denk gelirsin seni bir şekilde arar bulur, bir de üstüne bunu özellikle de telefon numaranın aktif olarak göründüğü bir platformda yapıyorsun :)
  11. Exanimu

TechMind Bilişim Güvenilir mi?

Hepsiburada ve N11 üzerinden de satış yapıyorlar, yorumlar genel olarak iyi gibi duruyor, google üzerinde de yorumlar genel olarak olumlu, yani şahsen ben alırdım ama yine de siz biraz daha araştırıp kendi kararınızı kendiniz verin, hatta İstanbul da yaşıyorsanız elden de almayı...
  12. Exanimu

Ibanım yok, dolaptan nasıl sipariş yollayacağım?

Dolap hesabının sahibi ve iban sahibi ayni kisi olmalı, eger ailenden birinin veya arkadasinin ibanini kullanacaksan, dolap hesabının tum bilgilerini düzenle, ibanini kullanacagin kişinin bilgilerini gir.
  13. Exanimu

Satıcı Pazarama mı sizce?

https://www.topkapidanismanlik.com.tr/ Sitelerine bakılırsa iş bankasına ait, pazaramanın kendi mağazası olsa gerek.
  14. Exanimu

N11 de Amazon gibi direkt iade kabul eder mi

https://www.n11.com/magaza/n11 Normal satıcılara göre iyidir ama amazon gibi bir iade politikası izlediklerini sanmıyorum.
  15. Exanimu

N11 de Amazon gibi direkt iade kabul eder mi

Satıcısına bağlı, ama laptoplarda %99 oranla açılmış ürünü iade edemezsin, servise gönderirler v.s uzar gider, kesin karar vermeden deneyeyim olmadı iade ederim kafasıyla n11 den bir ürün sipariş etme.
  16. Exanimu

Çözüldü✓ Yarın kargolar açık mı?

Şubeye göre değişiyor, şube tüm gün açık olsa da inatla saat 13 den sonra kargo almayan personeller ile karşılaştım, kesin halletmen gereken bir işin varsa saat 12-13 den önce uğra.
  17. Exanimu

Bu tip 2 renk sweatshirtleri nereden bulurum?

https://www.vakkorama.com.tr/sweatshirt/sweatshirt-pm400203836-0002-4/
  18. Exanimu

Cosori Airfryer Aldım, H.o. mu G.o mu ?

Bu gün saat 14.30 da 3099tl'ye 15.00 da ise 2980tl'ye stoklara girmişti, yeniden düşer mi bilmiyorum ama bu aralar fiyatı çok oynuyor.
  19. Exanimu

Yardım Senet ile satış yapan sitelerden alışveriş yapmak

Senet ile alışveriş yapılabilen pek site görmedim, güvenilirlikleri konusunda bir şey söylemek zor, şahsen ben böyle bir işe girmezdim, genelde bu tarz senetle satış yapan mobilya ve beyaz eşya mağazaları var onlardan alışveriş yapan bir çok tanıdığım oldu, zamanında ödeyip senetlerini aldılar...
  20. Exanimu

Yardım bu satıcıya guvenebilirmiyim

Miui Türkiye forumunda xiaomi kullandığım zamanlarda çok vakit geçirmiştim, yanlış hatırlamıyorsam zaten türkiyedeki ilk xiaomi yetkili satıcılarından biri, aşağıdaki linkte bazı yorumlar ve bilgiler var, o forumda şarj aletleri ve kablolar gibi ürünlerde kampanyalı satışlar hakkında açılan...
Top Bottom