Neler Yeni

N11 de Amazon gibi direkt iade kabul eder mi

desibell

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Arda
Arkadaşlar ben bir laptop alacağım, acaba amazondan alsam herhangi bir sorunda direkt iade kabul ederler mi? Yani satıcı Amazon olmasa bile diyelim ki ürünü beğenmedim ama ürünü açtım, kurdum. İade etme şansım olur mu? Yoksa ürünün servisine gönderip uğraştırırlar mı

Bünyamina

80+ Platinum
Arkadaşlar ben bir laptop alacağım, acaba amazondan alsam herhangi bir sorunda direkt iade kabul ederler mi? Yani satıcı Amazon olmasa bile diyelim ki ürünü beğenmedim ama ürünü açtım, kurdum. İade etme şansım olur mu? Yoksa ürünün servisine gönderip uğraştırırlar mı
uğraştırabilirler dostum genellikle açılanı geri gönderiyorlar satışa uygun değil diyee
en iyisi amazon satıcılı tr den almak

Exanimu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
377
İsim
Comol Ogga
Satıcısına bağlı, ama laptoplarda %99 oranla açılmış ürünü iade edemezsin, servise gönderirler v.s uzar gider, kesin karar vermeden deneyeyim olmadı iade ederim kafasıyla n11 den bir ürün sipariş etme.

n7cati

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,210
İsim
Necati
Servise göndertiyorlar

Oneomous

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,489
İsim
Adem
Ben kendi sattığı ürünleri hatırlıyorum. Ama nadir.
N11in hiç denk gelmedim duymadım hepsi burada ile karıştırmış olma ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Eğer satıcı amazon veya hepsi burada değilse normal bir yerse %90 servisine göndertir.

Exanimu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
377
İsim
Comol Ogga
N11in hiç denk gelmedim duymadım hepsi burada ile karıştırmış olma ?

Eğer satıcı amazon veya hepsi burada değilse normal bir yerse %90 servisine göndertir.
https://www.n11.com/magaza/n11 Normal satıcılara göre iyidir ama amazon gibi bir iade politikası izlediklerini sanmıyorum.

desibell

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Arda
Arkadaşlar ölü pixel falan çıkar, ghost screen olur bundan korkuyorum, sonra uğraş dur

desibell

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Arda
Valla n11 Amazon gibi değil özellikle n11 kendi satıcısı değilse hiç bulaşma.
N11 den HP victus almayı düşünüyordum aslında ama işte bu iade politikası canımı sıkıyor

Ölü pixelde iade verirsen bence bir sıkıntı olmaz
Reis bilmiyorum ama zaten başka ile gidip geliyorum uzun süre yok servise gitmedi oydu buydu derken uğraşmam.

Oneomous

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,489
İsim
Adem
N11 den HP victus almayı düşünüyordum aslında ama işte bu iade politikası canımı sıkıyor

Reis bilmiyorum ama zaten başka ile gidip geliyorum uzun süre yok servise gitmedi oydu buydu derken uğraşmam.
Yani o dediklerin şans gidip görerek alsan bile kapalı kutudan çıkabilir yani.

Top Bottom